עוד שאלה גדולה

yanivus

New member
עוד שאלה גדולה

האם משקל של 150 ומעלה לא יפה לדעת הרוב פה? האם זה "מוגזם"? (לדעתי לא) אולי תוסיפו סקר?

אילן די

New member
אין כזה דבר מוגזם

נשים גדולות במיוחד זה מאד יפה לדעתי. אני אישית מאד אוהב.

עופר 123

New member
יש כזה דבר משקל יפה??

יש כזה דבר מבנה יפה. לא בודקים האם מישהי יפה על פי משקלה. יש כאלו שיפות ב- 50, יש כאלו שיפות ב- 200, אבל לא מודדים ע"פ המשקל. אחרי הכל, לא מדובר פה בשקי תפוח אדמה...

גילה37

New member
אי אפשר לקבוע מהו משקל מוגזם

כבר נאמר כאן ע"י החברות שהכל הוא ענים של טעם והגדילה לאמר לנו גל שהיופי הוא בעיני המתבונן .. מעבר לכך 150 ק"ג יכולים להתפרש על גובה 160 ס"מ ויכולים להתפרש על 180 ס"מ תלוי ... אני אישית לא אוהבת הגדרות .... שלך גילה

ב ר נ ד ה

New member
לא אהבתי את השאלה...

ובמיוחד שהיא הועלתה ע"י חובב נשים שמנות ויפות... עצם השאלה שאתה מעלה גורמת לסיווגם של הנשים השמנות: אלו שהן בגבול "הסביר" ואלו שמשקלן "מוגזם", ולכן הן חריגות. אם אנחנו מעלים שאלה כגון זו בפורום שלנו, מה לנו כי נלין על החברה שמקטלגת אותנו כשונות וחריגות, כשזה מה שאנחנו עושים לחלק מן הנשים כאן? אני לא אוהבת את ההתייחסות למשקל....איננו מוצעות למכירה.... חג שמח יניבוש

יפעת*

New member
אגס ותפוח

נשים שמנות באות בשני טעמים
אגס - נשים שנהנות מישבן רחב ורגליים יציבות. תפוח- נשים שנהנות מחזה שופע ובטן גדולה ורכה. יש נשים קטנות ושמנות, יש נשים גדולות ושמנות יש משקל שהוא כולו שומן, ויש נשים כבדות. כל אחד וטעמו, כל אחד והעדפותיו. אני, אני תמיד מעדיפה אהבה וממילא אומרים שהאהבה עיוורת חג שמח יפעת

עופר 123

New member
ואסור לשכוח - גיטרה!

נוסף על שני הטעמים שלעיל, יש גם את הגיטרה/שעון חול - חזה שופע לצד ישבן רחב עם מותניים שהן מעט צרות מהישבן. כמובן שהכי נחמד זה סלט פירות לצלילי גיטרה ספרדית
... הולה !

למעלה