עוד שאלה בקטנה אומדן מחירים לגבי ויזה להודו חצי שנה > דרך סוכנות נסיעות ודרך השגרירות ישירות
S satyr82 New member 11/9/04 #1 עוד שאלה בקטנה אומדן מחירים לגבי ויזה להודו חצי שנה > דרך סוכנות נסיעות ודרך השגרירות ישירות
M muga New member 11/9/04 #2 מחירי ויזה ויזה בשגרירות לחצי שנה - 200 ש"ח ויזה בסוכנות נסיעות לחצי שנה - 280 ש"ח
S satyr82 New member 11/9/04 #3 סבבה אז לא נורא דרך הסוכנות ה 80שקל אז שוים את הטירחה של הנסיעה והדיבורים והחפירות אם אני לא גר במרכז...
סבבה אז לא נורא דרך הסוכנות ה 80שקל אז שוים את הטירחה של הנסיעה והדיבורים והחפירות אם אני לא גר במרכז...
M muga New member 11/9/04 #4 אם אתה גר רחוק מת"א, אז כן, יותר נוח להוציא את הויזה דרך סוכנות. רק תוציא את הויזה כשבועיים בערך לפני הנסיעה (לא יותר, היא מתחילה לתקתק מרגע ההוצאה), כדי שלא יקרה מצב שהיא לא תגיע בזמן (תאמין לי..מנסיון עצוב..). טיול נעים
אם אתה גר רחוק מת"א, אז כן, יותר נוח להוציא את הויזה דרך סוכנות. רק תוציא את הויזה כשבועיים בערך לפני הנסיעה (לא יותר, היא מתחילה לתקתק מרגע ההוצאה), כדי שלא יקרה מצב שהיא לא תגיע בזמן (תאמין לי..מנסיון עצוב..). טיול נעים
S satyr82 New member 11/9/04 #5 תודה אז אין מצב לא לקבל אתה אומר? זה בסדר,צריך כסף גם לתאילנד אז הודו 4-5 חודשים