עוד שאלה בווינדוס 10 איך ממזערים את כל החלונות הפתוחים בבת אחת?
Y Y. Welis New member 3/1/16 #19 הבעיה שלעיתים זה לא 'נתפס' וצריך עוד לחיצה או 2 עד שכל החלונות יורדים למטה, ו*לא חוזרים* מיד אחרי הפסקת הלחיצה.   זה אגב חסך של 10 שלא התקיים ב-7.
הבעיה שלעיתים זה לא 'נתפס' וצריך עוד לחיצה או 2 עד שכל החלונות יורדים למטה, ו*לא חוזרים* מיד אחרי הפסקת הלחיצה.   זה אגב חסך של 10 שלא התקיים ב-7.
ס סנגיב New member 2/1/16 #10 למה לפספס ? כאשר הסמן נמצא במקום הנכון כל החלונות ממוזערים זמנית - ורק אז מקליקים.
מיכאל אבידן Active member מנהל 2/1/16 #12 אני רק אניח את זה כאן . . . תגיד, יצא לך לשמוע על פיצ'ר 'עריכת ההודעות' ב'תפוז' על פניו נראה שאינך טורח להשתמש בו...
אני רק אניח את זה כאן . . . תגיד, יצא לך לשמוע על פיצ'ר 'עריכת ההודעות' ב'תפוז' על פניו נראה שאינך טורח להשתמש בו...
ס סנגיב New member 2/1/16 #13 אני כתבתי להקליק לזמני ? היכן ? תרחף בסוף שורת המשימות עד הסוף הסוף הסוף (יש שם קו אנכי) בלי להקליק ותבין. וקליק ימני על הקו יפתח תפריט קטן לשרותך.
אני כתבתי להקליק לזמני ? היכן ? תרחף בסוף שורת המשימות עד הסוף הסוף הסוף (יש שם קו אנכי) בלי להקליק ותבין. וקליק ימני על הקו יפתח תפריט קטן לשרותך.
D dudi4321 Active member 2/1/16 #15 לחיצה בו זמנית על מקש החלונות יחד עם D וגם אפשר בפס בצד התחתון עם קליק עם העכבר.