עוד שאלה באקסל

lend1

New member
עוד שאלה באקסל

נניח שיש לי כמה עמודות, ובכל עמודה יש נוסחה שמסתמכת על נתונים בעמודה שלפניה, כשיש עמודה ראשונה שמהווה מעין בסיס להכול (ובה יש נתון שאני מזינה). העמודות מצינות שבועות בשנה. אני רוצה כל שבוע למחוק עמודה שמציינת את השבוע שעבר, בלי שהנוסחאות יתקלקלו. להגיד לנוסחא שכל פעם תיקח את הנתון מהעמודה שלפניה. אם מחקתי עמודה מסויימת שזה ייחשב שוב את הנתונים מחדש לפי הפנייה לעמודה שלפניה. אני מקווה שאני מובנת.... כלומר - במקום לתת בנוסחא שמות לתאים, לתת הסבר - קח את X מעמודה אחת לפני. ואם אני מוחקת את העמודה שלפני את מהעמודה החדשה שלפני.

icaesar

New member
בזמנו היה מאמר

על מאקרו ל Outlook שמייצא תמונות מהודעה לחלון Browser. במאמר גם הסברת איך להגדיר כפתורים ב Toolbar עבור כל פונקציה. למה אצלי זה לא עובד?

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
צריך לעשות הפרדה מלאה . . .../images/Emo43.gif

בין ה'מסביר' ל'מבצע'. אם ההסבר עזר למאות (אם לא אלפי) גולשים קיימת סבירות גבוהה שה'מבצע' לא ביצע את המוסבר ככתבו וכלשונו...

icaesar

New member
אולי בתור מנהל פורום אופיס

תפסיק להשתחצן ותנסה לעזור (ברור שאתה לא חייב) "מאות (אם לא אלפי) גולשים" יודעים שאתה תותח באופיס וזו אחת הסיבות שכשאני נתקל בבעייה שלא הצלחתי למצוא לה פתרון בגוגל אני פונה לפורום הזה. לידיעתך ה"מבצע" משתמש במודולים של Outlook כבר למעלה משנה והם עובדים מצוין כולל הגדרת כפתורים ב Toolbar. אולי ה"מסביר" לא יודע להתמודד עם שאלות טיפה יותר מורכבות

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
אכן, אולי המסביר לא יודע. . .../images/Emo43.gif

אוי לי אם את לזה אתה קורא 'שאלות מורכבות'. ודרך אגב, בנוגע למקרו, של הצגת תמונות משודכות, אני לא רק 'משתחצן' אלא אפילו 'משוויץ'
.

icaesar

New member
לא התכוונתי למאקרו הזה

למרות שהוא שווה טפיחה על השכם.... התכוונתי לשחצנות (תכונה בזויה לפי דעתי) באופן כללי. לא פעם נתקלתי בתגובה לא נעימה ממך. לענייננו, יש לך מושג מדוע אני לא יכול לקרוא למאקרו שבניתי מהחלון הרשאי של Excel? אני יכול להוסיף שאני לוחץ על הכפתור Run Macro מופיע החלון אך לא מופיעה רשימת המאקרואים.

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
ואחרי שהצגת את השאלה הראשונה../images/Emo43.gif

כפי שהיא - יש לך על מה להתלונן ולחנך... קרא אותה שוב וחזור לדווח אם ניתן להבין, ממנה, שאתה לא
מדבר על המקרו המציג תמונות ב'אאוטלוק'. אם זו דרכך אז ממני לא תקבל יותר תשובות על אף שאלה.

icaesar

New member
סליחה טעיתי מקווה שתוכל לסלוח לי

אין לי מושג אם זו טעות שלי או תקלה טכנית אבל עניתי לתשובה לשאלה שבכלל לא שאלתי. השאלה שלי בכלל היתה על מאקרו באקסל ואני רואה שקיבלתי עליה תשובה. אין מקום לצורה שבה עניתי לך ושוב אני מתנצל מעמקי נשמתי.

למעלה