עוד שאילה לבנות!

ערב חדש

New member
עוד שאילה לבנות!

ידוע הדבר שאצל הגברים קיים מצב שלפעמים הם חרמנים ומחפשים בחורה לקשר מיני בלבד . האם גם אצלכן קיים הקטע הזה שלפעמים בא לכם קשר מיני עם גבר. או שאתן צריכות קודם כל להכיר אותו ולהקשר אליו רגשית ושכלית ורק אחרי זה תגיעו איתו לקטע של סקס?

passioneta

New member
היו לי תקופות כאלו וכאלו

אבל גם אם זה רק לסקס הקריטריונים מאוד חמורים (בניגוד לגברים שבמצבים מסוימים יתפשרו כמעט על הכל).

זהו מבטיח שזו תגובה אחרונה בפורום ז

מזת'ומרת קשר שיכלי? כאילו בה לך על סטוץ אז את מגישה לבחור את נוסחת בלאק את שולץ ואם הוא עונה נכון אזזזזזז אתם עושה עליו סיבוב?

night mistress

New member
לפעמים..

וגם אז יש קריטריונים גבוהים ובלי יותר מדי זיוני שכל בדרך.. אבל ככלל אני אעדיף מישהו מוכר כבר ולא מישהו מהנט שמעולם לא פגשתי.. פאב לעומת זאת זה מצב אחר,לא קרה לי עדיין אבל תמיד יש פעם ראשונה.

הבעיה היא

שלזיין אין שכל כי יש לו חור בראש

ערב חדש

New member
אני לא יודע אם את/ה גבר או אשה

אך אם את אשה זה מאוד נדיר שאשה מחפשת רק סקס בלי רגשות מוקדמים

בת מלכה

New member
מאיפה שמעת את השטות הזאת?

כל החברות שלי (הרווקות שביניהן) מחזיקות יזיז. לרוב זה לא קשור בכלל למצב נפשי, או לקשר מעבר לסקס. אצל רובן זה משהו שהוא על בסיס שבועי, או לפי הצורך. לא יוצאים ביחד לפני/אחרי, אין ארוחות רומנטיות והשיחה שמתגלגלת היא הרבה יותר נמוכה מ"שטחית". סקס נטו! בקשר אליי - בתקופות שונות בחיי היו לי גם גברים כאלו. זה בא לי בגלים...

רק עם רגש.........

לא קרה לי בחיים שהייתי עם מישהו למטרת סקס. לעולם לא... וגם לא רציתי. אני חייבת להרגיש קרובה לבחור שלי לפני שאני נכנסת איתו למיטה. חובה. ואני לא קוראת לזה "סקס" אלא "עשיית אהבה". אני מאמינה שכשזה מלווה ברגש זה הרבה יותר כיף ונכון. אחרת מה ההבדל בינינו לבין החיות?

גלית35

New member
יש לי אחד כזה שאפילו את שם../images/Emo20.gif

המשפחה שלו אני לא יודעת-והאמת גם לא מעניין אותי. הוא יחיד ומיוחד ברשימה שנסגרה מזמן. לא רוצה יותר לעשות סקס רוצה לעשות אהבה.

מה לא היה מובן? ../images/Emo13.gif

אהבה זו אהבה סקס זה סקס לפעמים הם ביחד, לפעמים הם בנפרד כשם שיש גברים שקשה להם ההפרדה, כך גם יש נשים. אין לאף צד בלעדיות.

למעלה