עוד שאולות לגבי ה 2210

Overclocker

New member
עוד שאולות לגבי ה 2210

מישהו יודע איך מפעילים מחדש את ה bluetooth - אם זה חוקי כבר.... ושאני מנסה להפעיל את המסנג'ר הוא אומר לי שסוג השירות אינו תואם? בתודה מראש אייל

ron20

New member
תתחדש ../images/Emo65.gif

קניה טובה, כמה דברים: א. המעבד שלך הוא מסוג ™XScale שתומך אחורה גם בישומים שהותאמו ל ARM, בנוסף לתיאימות למעבד ודא שהתוכנה תואמת למערכת ההפעלה WM2003. ב. BT אמור להיות חוקי בסוף החודש, פנה לחנות ממנה קנית, לפרטים. ג. מסנג'ר דורש עדכון - תוריד מכאן ד. לגבי אתרים, דפדף באתר, אוטוטו תהיה רשימה בקישורים של הפורום ה. נא שרשר את השאלות שלך תחת שרשור אחד, פתיחת שרשור חדש דוחקת שאלות אחרות למטה...

2cookie

New member
למה לא שירשרת אותן אחת לשניה?

אתה מנהל עכשיו

ron20

New member
איזה קטע , שכחתי ../images/Emo8.gif

קוקי... מזל שאתה פה
... אני דוגל בסברים, אייל קיבל הסבר והבין את העניין ... אני מעדיף להסביר וכמה שפחות להשתמש בכח ...

Overclocker

New member
<-- ממשיך לשאול שאלת טפשיות

ממממ.... יש סיבה שהזיהוי כתב הוא רק באנגלית או שצריך להוריד משהו?

Overclocker

New member
מוזר... לא עושה לוגין

נותן שגיאה על סיסמא למרות שבדקתי עשרות פעמים

castroman

New member
הBT באמת נעול ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

שמעתי על זה משהו, חשבתי שזה שטויות... מעניין איך עשו את זה...

Overclocker

New member
שאלה אחרונה להיום - אני מציק מצטער

איפה אפשר להוריד ל win2003 את החגירם העבריים

ron20

New member
לא קשור ל WM2003

זו פונקציה של אוטלוק, תעשה חיפוש "חגים" בפורום.

Overclocker

New member
שאלה :

ב 2210 אני לא מוצא אפשרות של זיהוי כתב יד בעברית האם צריך להוריד אותו מאיפה שהוא? שתי שאלות נוספות מאיפה אפשר להוריד תוכנה להפעלת MPG או DVIX? בתודה מראש איל

ron20

New member
בקשר לשאלה הראשונה

שוב, אין שום קשר ספציפי ל 2210 ... זיהוי כתב יד עברי אינו מובנה במערכת ההפעלה, כשם שתמיכה עברית אינה מובנה... אם אני לא טועה יש ל PDAC כלי זיהוי או בכל אופן היה להם, לא עבדתי איתו, אני מתאר לעצמי שהוא לא מגיע לרמה של זיהוי האנגלית המובנה. פנה אליהם לפרטים.

mikeoreli

New member
אין דבר כזה..

עברית מובנת בפוקט פיסי. על מנת שתהיה לך עברית אתה צריך להתקין תוכנה של חברת PDAC או אירון. בלעדיהם, אין עברית בפוקט פיסי, לא לקריאה ולא לכתיבה, רק אנגלית. בתוכנה של PDAC כלול בנוסף לעברית גם יישום "גרפיטי" של זיהוי כתב יד, שדרך אגב, לא פועל כמו שצריך, ולמעשה מוטב שתשתמש במקלדת כי הוא רחוק שנות אור מזיהוי כתב היד בעברית של פאלם או האנגלית בפוקט פיסי. לתוכנת העברית של אירון, אין וכנראה שבטווח הקרוב גם לא תהיה תמיכה בזיהוי כתב יד.

למעלה