עוד רעיון

ליאורט1

New member
עוד רעיון

יש לי עוד איזה רעיון לגבי הפורום(ממש שופע כתפוח אני). אולי נעשה שרשור כל שבוע או משהו כזה שיעסוק ב - ערים. נניח יקראו לשרשור, "שרשור ערים - הודו" ומתחתיו אנשים שהיו שם ישרשרו ערים שונות שהם היו בהם(אם העיר קיימת כבר בשרשור אז לא לפתוח אחד חדש). מתחת לכל עיר כל אחד יכתוב כל מיני טיפים שיש לו לגבי העיר, טיולים באיזור, אכסניות, פאבים, מועדונים, מסעדות או כל טיפ שיכול לעזור למי שמגיע לעיר. יהיה קישור לשרשורים בקישורי הפורום, וככה מי שירצה להוסיף לשרשור יוכל גם בעתיד וכל מי שמתעתד להגיע להודו יכנס לשרשור ויוכל לקרוא כל מיני טיפים על הערים שהוא הולך לשהות בהן. זהו בערך, לדעתי זה יכול לעזור למטיילים שמגיעים לעיר מסויימת בפעם הראשונה.

muga

New member
פששש...אתה ממש שופע רעיונות

רעיון מצוין לדעתי

sela v

New member
בעיה קטנה אחת

ששרשור יורד מעבר לדפים הראשונים, אי אפשר להוסיף הודעות חדשות אליו.

ליאורט1

New member
אפשר אפשר

אומנם הוא לא יקפוץ אבל אם היו זורקים את מי שלא יכול לקפוץ אז לא הייתי פה(הופה, בדיחה עצמית). אפשר לעשות קישור אליו בקישורי הפורום, תמיד אפשר להוסיף לו עוד תגובות פשוט הוא לא יקפוץ.

sela v

New member
תנסה להוסיף

תגובה להודעה בהיסטוריה (ארכיון), לא אלה שב-12 דפים הראשונים או כמה שיהיו.

ליאורט1

New member
וואלה,

באמת הארכיון זה אחרת, אבל לא נורא, קודם כל יהיה את ההודעות הראשוניות מהשרשור שיתווספו בימים הראשונים ולאחר מכן בזמן שהוא יהיה בדפים הראשונים. אפשר פעם בכמה זמן לעשות שרשור "רענון" שבו יהיה לינק לשרשור הקודם ומי שירצה להוסיף יוסיף. גם אם אי אפשר היה להוסיף אחרי שבוע זה עדיין מספק תשובות לאנשים שמתכננים להגיע לעיר מסויימת, העיקר שיהיה קישור בקישורים.

ליאורט1

New member
לדעתי זה צריך להיות מקום שהיו בו

כמה שיותר אנשים, צריך שתהיה מדינה עם שהרבה אנשים יוכלו להוסיף מידע כדי שכל העניין יצבור תאוצה ולא יעלם תוך יום בגלל זה זרקתי הודו אני מניח שרוב האנשים כאן היו או בהודו או בדרום אמריקה איפשהו או בשתיהן סלע, לך יש יותר נסיון בפורום ממני ולכן עדיף שתציע יעד שנראה לך שיהיו לו הרבה תגובות

למעלה