עוד רמז

פקהויז

New member
עוד רמז

השם משתמש זה השם משפחה שלי. וכולכם מכירים אותי!!!!! ואני לא טל ולא עדי ולא הייתי אף פעם בפורום הזה!!!! (דרך אגב אני משלב ב').

Ofer Tal

New member
איך זה יהיה ידידיה ?

מאיפה הוא יכיר את הפורום? לפי דעתי זה חטניק חדש , נגיד נהרי לדוגמא... אני חושב שכל הקטע אם השם משפחה נועד לבלבל...

ronikalush

New member
זה בטוח לא ידידיה-

אתמול היינו אצל טל והוא בדיוק הכיר את הפורום ושאל אותי מי זה פקהויז.. אני מצטרפת לעופר..השם משפחה רק מבלבל...

ballack

New member
אתה חייב לתת עוד רמז...

ודרך אגב- ממש לא נראה לי שזה ידידיה... עופר- זה לא ח'ניק כי בפרטים שלו כתוב שהוא בן 16, או שזה בעצם נועד לבלבל... אני לא יודעת!

Hbentzur

New member
ואי בחיאת!

נמאס לי שאני שוכחת לשנות את השם, אז כן ההודעה מעלי שלי!

פקהויז

New member
congratulations shpisser

i would like to congradulate shpasser hakatan. very good! about that haircut, first of all it was ofer's idea and not mine. however, i will still be happy to give you one, but i have never gaven a haircut in my life to anybody, but if you insist, i will be more than happy to make you my first victim! or, if you would like to look at it a different way, you can have the style to be, if you are willing to go through that embarassing phase first! so, congratulations again, sherlock holmes!

too things

1)youhad a spekking mastake you sposte to right shpasser with out the h so spasser 2)no tenkeu about the haircut i can live with out it נ.ב יש לי התעלמות משגיאות כתיב אז אל תנסו לתקן אותי

Hbentzur

New member
פששש... הפתיע אותי האמת

ברוכים הבאים! וכן, אני בעד תספורת לשפסר... דווקא יכול להיות מצחיק

רבותי עופר מנסה להכשיל את כולנו!!!!

כרגע נודע לי שעופר טל ידע לאורך כל הזמן שידידיה הוא איש המיסטורין ובכל זאת הוא שלח הודעות מטעות בפורום!!!!!! לדעתי, יש לתלות אותו על העץ הכי גבוה באזור המחנה, למען יראו וירעו... (דרך אגב, זה עץ התפוז היבש שטוקר שתל לפני שנה ככה שאני לא בטוח שהוא יחזיק את המשקל של עופר אבל שווה לנסות!!!!)

טל אל תרגיז

טל צוראל אל תרגיז למה אני כתבתי במפורש שאני לא יודע לכתוב באנגלית ולפי דעתי צריך לתלות כלב חקיין שמחכה את שוקי ושמו וויצמן ואל תנסה אפילו להגיד לי שוויצמן יותר חמוד משוקי למה כולם אמרו ששוקי יותר חכם מחונך יפה וחמוד נ.ב אני קורא עליך תיגר נסיים את זה בפינגפונג היום ב6 be thier

פקהויז

New member
ahem...

first of all... "spekking"? what does that mean? did u happen to mean "spelling"? and btw, when i hear your name i hear shpasser, not spasser. oh, and ofer, thanks for the red herrings that you posted up. this little pisher spasser(no 'h') is too much of a genius it seems to me. wait a second...spasser? no way, you must have told him. p.s. spasser, i would like to inform you that i am a man of my word and will give you a haircut in any case. hopefully this weekend when you are sleeping ofer and i will shave your haed bald with my razor. sweet dreams!

חחחחחחחחחח ודבר שני

שפסר זה מגרמנית ולכן זה בלי H מרוצה טל לא כתבתי באנגלית ואין לי שגיאות כתיב בעברית

למעלה