עוד רכש?

עוד רכש?

יוסיי מזרחי קיבל אישור לנהל משא ומתן עם איציק זוהר אבל מלמילאין מוכן לשחרר אותו רק בתנאי שבית"ר תביא לו שחקן באותה רמה

צהוב.

New member
מלמיליאן צודק

לפי דעתי בית"ר לא צריכה את איציק זוהר. איציק זוהר מיצה את עצמו בבית"ר והוא לא יכול להיות מנהיג של שחקנים. השנה בנתניה הוא לא מוביל את הקבוצה ברציפות,למרות שבמשחק האחרון הוא ניצח את הפועל תל-אביב.אני לא חושב שאפשר לבנות עליו ליותר מדי ימים כאלה. אפשר לתת לנתניה את אלעד יעקובי.יהיה נחמד לראות אותו מתרגש נגד בית"ר כשהוא במדי נתניה.יהיו קטעים. הייתי שמח לראות בבית"ר את שלמה שרף כמאמן.יש לו נסיון ענק. יללא בית"רררררררררררררררררררר.

בודי

New member
מה נעשה עם זוהר לעזאזל?

תראו, נכון שהוא שחקן ענק, אבל בית"ר לא צריכה שחקנים כמוהו. נתניה תזדקק לו יותר. ולמה דווקא שרף? אני שומעת אותו ברדיו ומקבלת חלחלה.... בעעעעעעע...... רובי שפירא ז"ל יהי זיכרו ברוך.....
יאללה בית"ר

דוביד 1

New member
זוהר...............

רק זוהר,כי בלי זוהר,אין זוהר,דשא זה דבר ירוק ואומרים שבזוהר הדשא הוא גם יהיה צהוב.בית"ר זקוקה למנהיג.לנו אין מנהיג בהנהלה ולא בצוות האימון.אנו צריכים אישיות על המיגרש -גם אם הוא פרימודונה.זוהר יביא לנו זוהר .יאלללללללללללללה זוהר או יאללללללללללללה עטר.יקמו לתחיה שחקני העבר.

למעלה