עוד רישום של זקנה

עוד רישום של זקנה

שעשיתי לפני רבע שעה, האו קצת התלכלך אבל לא בצורה רצינית.
 

barbar

New member
הכיוון נראה טוב

לדעתי את יכולה להמשיך את הציור ולתת לו יותר עומק מבחינת אור וצל,רקע (ואולי צבעים??)
 
זה בינתיים רק רישום

אבל לגבי צביעה אני צריכה עזרה. איך ועם מה לצבוע? אני לא מתכוונת דווקא לרישום הספציפי הזה, אני תמיד עושה רישומים ואני לא יודעת איך לצבוע אותם, יש הרבה פרטים וקימוטים(אצל זקנים) ואני גם לא רוצה שיהרס, מה הדרך הכי טובה לצבוע לדוגמה רישום כזה?
 
צבעי מים

היי תום,אני גם מצייר אנשים ואז בצבעי מים מוסיף רקע וצןבע אותם כי זה נח כזה ,כדאי לך לנסות אורן
 
וואי רישום מעולה!

אני לא הייתינוגעת בו עם צבע. אולי קצת מעמיקה בהצללות ומשאירה אותו ככה. מאוד מעניין הקטע עם הנייר הצהוב.
 
ישבתי כל הבוקר ולא עשיתי כלום

ואז ראיתי שוב את הציור של תום וגם לי התחשק לצייר זקן חביב אז שירבטתי משהו במשך חמש דקות הזקן שלי יצא קצת שובב, אתם לא חושבים? משהו כמו סוטה מין מזדקן :)
 

t@li

New member
ממש יפה...

ואף אחד לא אמר את זה, אז אני אגיד- הזקן שלך ממש מזכיר לי אריה. למרות הרעמה המדולדלת
 

SC

New member
אחלה ציור

אני ממש אוהב את הציור הזה. הצעות לצביעה : 1. עצם זה שהשתמשת בנייר עם צבע כזה תורם לצביעת הציור ואולי מספיק רק לחזק את הציור ולסיים את הרישום בעפרון בלבד. 2. אם את מעוניינת בצבע אקוורל, אז ראשית הדף צריך להיות מתאים ביכולתו לספוג את המים, הקיצר דף אקוורל ואם כבר צביעה אז לא הייתי עושה הצללות ו/ או עבודת רישום מאסיבית אלא משאיר את העונג לצבעים. 3. צבעי שמן/ אקריליק / פחם, חייבים את הדף או הבד כתנאי ראשון. 4. אפשר לסרוק ולצבוע בתוכנת מחשב. טעמי האישי הוא להמשיך ולסיים את הציור ע"ג דף זה אשר צבע הרקע שלו מספיק בהחלט. סה"כ רישום מהמם.
 
תודה ענקית לכולם על התגובות וההצעות

ואחרי חשיבה קצרה זה מה שהחלטתי לעשות: אני אקח צבעי מים, ובאותה טכניקה שעשיתי את הציור ההוא שהראיתי לפי כמה זמן כאן (עם ההרים והכביש והבתים הקטנים). וכמו ששולי אמר, אני אשאיר את הרקע בצבע הדף הקיים, שבעצם הוא ממש צהוב ולא כמו שהוא נראה אחרי סריקה (כתום). עוד פירוט על הטכניקה של הציור עם ההרים והכביש?: קודם כל רשמתי בהעתקה מתמונה, השמטתי הרבה פרטים. אח"כ בצבעי מים (והרבה מים) צבעתי ובעיקרון נתתי למים לזרום להנאתם על הדף. וזה יצא ככה שכאילו נשפך לי מים על התמונה. בסוף עברתי עם פחם שחור ולבן קצת בעצים, ובגגות של הבתים. הקטור, רישום ענק!
 
למעלה