עוד רוסי שנרצח על ידי מרוקאי על רקע גזעני

איליה40

New member
זה כבר נהיה טבעי לכן גם לא מעניין איש

הנאשם יורשה בהריגה, יקבל 8 שנים וכעבור 5 יהיה בחוץ. ואילו בארה"ב זה רצח מדרגה ראשונה - אמור להיות בין מאסר עולם (ששם זה כשמו הוא) לבין הוצאה להורג.

Astroo

New member
זה עוד טוב אם יקבל 8 שנים

עד כמה שזכור לי, הרוצח של יאן שפשוביץ' קיבל משהו כמו 3 שנים, אם לא פחות מזה.

Astroo

New member
למשטרה אין שום אינטרס לאסוף ראיות נגד הרוצח

אני מניח שרוב השוטרים בקרית גת הם בני משפחתו או לכל הפחות בני עדתו של הרוצח. בדיוק כמו שהיה במקרה של שפשוביץ'.

מכלוף פדידה יש"ו שר"י השתחרר כעבור זמן קצר

רק אחרי שהוא רצח מישהו אחר או ביצע פשע כלשהו לאחר יציאתו מהכלא, אז כבר אסרוהו ליותר זמן. רוב השוטרים במדינה הם מזרחים דפ"רים וכל עוד התקשורת לא נועצת את שיניה בגרונם, הם מעדיפים להקטין ראש או לחפות על בני עדתם וקרובי משפחתם.

איליה40

New member
עם העו"ד של הרוצח לא יהיה סאסי גז

אלה הסנגוריה הציבורית – אז משהו בסביבות 7-8 שנים לערכתי התרחיש הסביר.

עד לא מכבר אני גם הייתי כלוא בשכונת מצוקה (וזה לא משנה אם זה תל אביב או עיירת פיתוח מחורבנת – כולן אותו דבר). וגם יצא לי לבקש שקט ב-3 בלילה כי המצב היה בלתי-נסבל. ואשתי כמובן דאגה שאדקר. לא נדקרתי אולי מפני שביקשתי בנימוס והתרפסות. לעיתים זה אפילו עזר. אני נחרד מלהיזכר. ואני כ"כ שמח שלא לראות את הפרצופים המרושעים האלה בחיי, אפילו תוך תשלום צחירים לא קלים. שנאתי כלפיהם כ"כ עמוקה שאיך לאומר בעדינות – לא אבכה אם יתפוצץ שם משהו. וכך כל החברה הזו צוברת משקעים של שנאה ודחייה הדדית.

Astroo

New member
הבעיה שה"פרצופים" האלה קיימים בכל המקומות

על יד כל שכונה "מבוססת" יש איזו שכונת מצוקה, ותושביה ימררו את החיים לכל הסביבה. למשל, ברמת השרון יש שכונת מורשה, על יד צהלה יש נווה שרת, בקרית אונו יש שכונה של סלאמס מאחורי הקניון, ובסמיכות אליה יש עיר שלמה עם אוכלוסיה נחשלת (אור יהודה) שתושביה באים לבלות בקניון של קרית אונו ובבריכה שלה.

איליה40

New member
ישנה בכל זאת עיר כמעט נטולת שכונות מצוקה

אלה מקומות בעיתיים לשעבר שעברו יופי של שיקום, וזה לא רחוק מהערים שהזכרת. אז אומנם לא מדובר באיכות חיים של מדינה מתורבתת, כי בכל זאת בדירות הגן יעשו מנגלים אפופי עשן הישר לחלונותיך, ויצעקו כאילו לבד במדבר והשכנים מלמעלה שקופים... נו שיון, תרבות הברברים... אבל זה כאין וכאפס לעומת מקומות האחרים במדינה לבנטינית זו. לפחות בלילה כל הזמן יש שקט, אפילו בחופשת הקיץ.

הגיע הזמן שהעולים מרוסיה ילמדו כלל מאוד חשוב

במדינה הזאת, אם אתה לא פותח את הפה ודורש את המגיע לך, אף אחד לא יתייחס אליך. להיות נחמד, אדיב וג'נטלמן זה אולי משתלם במקומות אחרים בעולם, אך לא בישראל.

אם משפחת שליט הייתה שותקת, עד היום בנם גלעד היה נמצא בשבי החמאס. אם קרנית גולדווסר לא הייתה הופכת עולמות ומושכת את כל המדינה וההנהגה באף, עד היום גופת בעלה אודי הייתה נמצאת בידי החיזבאללה. אישתו של רון ארד ישבה בשקט, וכולנו יודעים איך הסיפור הזה נגמר. אמו של יוסק'ה גרוס עלתה על השולחן של שר הביטחון רבין, רקעה ברגליה, הקימה מהומה ענקית - וכעבור זמן קצר בנה חזר מהשבי בלבנון.

אין במדינה הזאת מקום לנחמדים ולשקטים... האבא יכול עד מחר לנקות את כתמי הדם או להשפיל את מבטו בדירתו המתפוררת. הוא לא מעניין אף אחד למעט בני משפחתו שמונים 3-4 אנשים לכל היותר. רק אם הוא היה מקים מהומה, אז היו מתייחסים אליו. בנתיים הוא "לא קיים". הוא בלתי נראה. הוא אדם שקוף.

בקשר לשאר העולים, אל תתפלאו אם ימשיכו לדרוס אתכם.. אתם הרי לא פותחים את הפה. אתם בולעים את הצפרדע וממשיכים לחייך כאילו שהכל בסדר.

"שדרות מלכי ישראל הוא מהרחובות הארוכים והראשיים של קריית גת. יש בו את מרכז הקניות ישפרו, מגדלי דירות מפוארים ובתי-ספר, אבל לקראת סופו הוא הופך לסדרה של שיכוני רכבת מכוערים, הרוסים ומוזנחים. באחד מהם, לקראת סוף השדרה, גרה משפחת קולוסוב.

שביל הגישה לבניין הרוס כולו, אין מצב שזקנים שעוברים שם לא נופלים. הנורות בחדר המדרגות לא עובדות, אז לא רואים אם מלוכלך או לא. בקומה השנייה, בדירה קטנה ולא מוארת, יושבת מה שנשאר ממשפחת קולוסוב - האם ליה, האב אלכסנדר והאחות נאדיה.

אם מבליגים על דברים כאלו ונותנים לכולם לירוק עליך, אז בבוא היום מבליגים גם על רצח בן/אח. כבר אז היה צריך לפתוח את הפה ולדרוש מהעירייה שתטפל בעניין. מי שמתנהג כמו כלב מעופש ומצורע שלא שווה כלום, שלא יתפלא שזה גם היחס שהוא מקבל מהסביבה.

Astroo

New member
הורי הנרצח מפחדים ממשפחת הרוצח

לכן הם מעדיפים להנמיך פרופיל. מדובר במשפחה של отморозки, שאיימו בגלוי על משפחת הנרצח בפייסבוק לאחר הרצח.

Helio

New member
הפעם אסכים אתך

למעלה