עוד רגע נדע מי המועמדים

galileo2003

New member
אוקיי, דעתי לגבי הנקודות שהעלת

1. תראי, זה לא שאני מתלהבת מתפקיד המפיקים, לא אמרתי משהו כזה.. שאלתי פשוט למה הם לא מועמדים לאוסקר?!. אולי הטענה שלך עזרה לי להבין למה. אבל הפקה זה לא רק תקציב גדול של כסף- זה גם לחשוב ולדעת את מי צריך ואת מה צריך בשביל שהרקע של הסרט יהיה טוב! וגם חלק מההפקה זה גם בחירת השחקנים.. (אם אני לא טועה?!) וכשהשחקנים זוכים בתואר- 'השחקן הכי טוב'- בתאכלס בזכות מי זה?!?! אז בואי נתחשב בזה שסרט טוב, לא היה כמו שהוא לולא המפיק/החברת הפקות שעבדה בתעשיית הסרט. אני אפילו לא בטוחה שזה תפקיד המפיקים, את מבינה יותר ממני בכל נושא הקולנוע - כך שאני לא יכולה להוכיח לך אחרת, ואת זאת שיכולה לאשר או לא לאשר את דבריי... ובקשר לתקציב גבוה/נמוך , לפעמים ה'יצירתיות' לא יכולה לכפר על כלום. עם דוגויל למשל, שזה גם נחשב לסרט בעל תקציב נמוך- התלהבו בגלל היצירתיות שלו ומהאופן התיאטרוני שהוצג הסרט וכו'... לכן הסרט הזה עזר לי בעצם להבין מה הכוונה שלך. אבל לא כל הסרטים בעלי התקציב הנמוך או היצירתיות באמת 'קונים' מישהו. אבל שוב, יש סרטים ויש סרטים... יש סרטים שהמטרה שלהם היא להדגיש לנו את הסיפור , המסר, הפואנטה וכדו'.. ויש סרטים שהמטרה שלהם היא לנסות לשלב הככככלללל, שיראה לנו כמה שיותר מציאותי, מרשים, חזק וכו'.. וככה זה היום עם הטכנולוגיה המתקדמת, במטרה להגשים את זה - משתמשים באפקטי מחשב ! הם לא אמורים להוכיח לנו , שבזכות היצירתיות שלהם הם יכולים ליצור משהו גדול ומתוחכם בלי תוכנת מחשב בכלל. כי אנחנו הצופים לא אמורים לדעת מה קורה בעריכה ובעשיית הסרט מאחורי הקלעים בכלל . אנחנו הצופים אמורים לראות את הסרט להיכנס אליו ולהתפעל ממנו. והיום בשביל לגרום לדבר כזה לקרות צריך להשתמש באפקטים מיוחדים ואיך שאמרת- תוכנות מחשב. וכל הכבוד ליוצרים שמסוגלים לעשות זאת ללא מחשב בכלל!!! אבל במקרה של שר"ה - זה לא הרעיון וזו לא המטרה. 2. מסכימה איתך! 3. "עכשיו- 7 שנים אחרי- כל אדם כמעט שאוהב סרטים אומר שטיטאניק זה סרט ממש גרוע." זה נכון, אבל זה לא כ"כ שונה מלהגיד " עכשיו אחרי 50 שנה, כמעט כל אחד שאוהב סרטים יאמר ש'חלף עם הרוח' זה סרט חסר אפקטים, סאונד עם פס קול גרוע" . (ברור ההבדל ענק, אי אפשר להשוות- אז תכסכי מלכתוב את זה, זה ברור לי..) אבל ככל שהעולם מתקדם , השכל האנושי מתקדם וההשפעה של סרטים על האדם משתנה... אנשים רוצים שינוי- יש סרטים עם סיפורי אהבה מסויימים שפעם סבלו כי זה עוד היה משהו פופולארי מאוד אבל עכשיו- זה יוצא לאנשים מכל החורים! ואני חושבת שזאת אחת הסיבות שהיום אנשים כבר לא סובלים את הסרט טיטאניק! וגם בואי נגיד שהסרט 'חלף עם הרוח' למשל היה יוצא היום, בדיוק כמו שהוא! את חושבת שהוא היה מצליח??? אנשים לא היו סובלים ת'סרט הזה! והנה, פעם הסרט זכה להצלחה מסחררת!!! אז זהו, שככה זה- כמו ש-50 שנה משנים הרבה- אז גם 7 שנים משנים המון. מי יודע - אולי אנחנו אפילו לא יכולים לתאר מה יהיה בשנה הבאה!!! אז פעם טיטאניק היה סרט טוב לדייטים, ולבנות... היום אנחנו חושבים (ממש לא כולם) שהסרט שר"ה מעולה מכל בחינה ואולי עוד 5 שנים, סרט כמו שר"ה יהיה 'פאסה' אחד גדול!!!! ואנשים כבר לא יוכלו לסבול את זה! אז ככה זה.... גם בקשר לתקציבים- עוד 5 שנים אולי גם תקציב נמוך יוכל לממן ולספק אפקטים כמו של שר הטבעות !

shiray

New member
אז ככה:

1. לגבי ההפקה- תפקיד המפיק הוא תפקיד חשוב, אבל פחות ממה שהוא היה בעבר (בשנות החמישים בעקר) והוא פחות יצירתי מכמעט כל התפקידים האחרים על הסט (חוץ מנערת מים בערך...), זאת גם הסיבה שהרבה במאים מחליטים גם להיות מפיקים בגלל שזה לא תפקיד גדול במיוחד ובתכלס הדבר המרכזי שהוא דורש זה פשוט התאמה עם הבמאי. המפיק עצמו לא מחליט על הליהוק אלא יש מלהקים ויש במאי וביחד יושבים ומחליטים. פעם, כשהקולנוע היה בשלב ההתמסדות שלו (מתחילת הסרט המדבר ועד מלחמת העולם השניה), והיו יוצאים 4 מליון סרטים בשנה ונמכרים 60 מליון כרטיסים בשבוע, למפיק היה תפקיד מרכזי הרבה יותר- הוא בעצם היה האחראי. והוא גם יכל לפטר בכלל את המביא ולהחליף אותו באמצע הצילומים! אבל מאז הקולנוע הפך לפחות ממוסחר ויותר יצירתי ותפקיד הבמאי גדל, בעוד תפקיד המפיק התגמד לגמרי. לגבי התקציבים בואי אני אתן לך דוגמה- "דוח מיוחד". את יודעת כמה סרטים היה אפשר לעשות במאה מליון דולר?!?!? את יודעת שאם היו מחלקים את התקציב הזה להרבה סרטים והיו יותר משקיעים בלמצוא פתרונות טובים ומעניינים במקום פשוט לקנות ולייצר כל דבר שרק רצו- חלק ניכר מהסרטים שהיו יוצאים היו טובים יותר?! ויש חן לא מועט בסרטים בלי תקציבי הענק- ואני לא מדברת איתך דווקא על "כנפיים שבורות" (שלדעתי הוא סרט ממש מקסים) וסרטים ישראלים או זרים אחרים, אלא על סרטים שבהם לא כ"כ מורגש שכל שניה עלתה אלפי דולרים. אישית "כנפיים שבורות" ריגש אותי הרבה יותר מ"טיטאניק" ו"דוגוויל" הרבה יותר מ"פורסט גאמפ". בסקרט יש כ"כ הרבה מעבר לאפקטים, כמויות עצומות של ניצבים ועבודת מחשב- צריך הרבה מאוד נשמה מאחורי זה, ובהוליווד הרבה פעמים חושבים שאם יש לך כסף תוכל לייצר סרט טוב, ולא מבינים שזה לא ככה- והקסם הקולנועי הוא בסרטים הקטנים שנוגעים לך בלב ולא בסרטים שיש ספינה ענקית שמתנגשת בקרחון ונחצת לשניים. 3. בואי נערוך השוואה קטנטנה- לפני לא מעט שנים יצא הסרט "פסיכו", לפני מעט מאוד שנים יצא חידוש של הסרט בצבע עם שחקנית אחרים והם התפארו בזה שהם ממש עשו הכל אותו דבר. "פסיכו" המקורי היה סרט מדהים ועדיין כל מי שיראה אותו יעיד שהוא מעולה, ואילו רק מלראות את סצנת המקלחת המשוחזרת חטפתי בחילה! הראו שם בבירור את הרוצח (אני לא אגיד כלום למקרה שלא ראית), הרסו את הסצנה לגמרי ושום דם שנראה יותר מציאותי ושום דברים בפריים לא יכלו לתקן את זה. מסקנה- סרטים טובים יישארו טובים גם אחרי המון שנים וסרטים בינוניים ולא מיוחדים עתידם להישכח תוך עשור במקרה הטוב (של הסרט).

galileo2003

New member
אוקיי קשה לי קצת לעקוב...

אבל אני אתרכז בנקודות שאני יחסית מבינה בהם: 1. קודם כל אי אפשר להשוות את הסרט טיטאניק- לא לכנפיים שבורות, לא לדוגוויל ולא לפורסט גאמפ, לדו"ח מיוחד אולי כן... אבל הרעיון הוא- כשרוצים ליצור סרט תקופתי שמדבר על מאורע מסויים , הוא יכול להיות סרט שאפילו לא דורש תקציב גבוה.. אבל כשמדובר בסרט תקופתי כמו 'טיטאניק' שהאפקטי מחשב בו הם המדיום הכי חשוב וזה בשביל להמחיש לנו ולזעזע אותנו- ושנהייה מודעים למה שהלך שם (בספינה)! הסרט טיטאניק הוא זה שנתן לנו 'פירוש' מלא למאורע ולטביעת הספינה.. איך בדיוק זה התרחש, מה בדיוק קרה... אז אי אפשר להשוות את הסרט הזה לסרט כמו כנפיים שבורות , כי המטרה של הסרט טיטאניק בהחלט לא משתווה או בכלל דומה לסרט כנפיים שבורות. ואם רצו להפיק סרט כמו טיטאניק, לא היו יכולים לעשות זאת עם תקציב נמוך... כי אחרת הטביעה לא תיראה לנו אמינה ומובנת! פה, האפקים יצרו את כל התחושה של המציאות- וזו המטרה בעצם!!! וגם בסרט דו"ח מיוחד, ספילברג הגיש לנו סרט עתידני- ובלי האפקטים - לא היינו מתלהבים מהרקע והיה קשה לנו להבין בכלליות את הסרט, כי הסרט מתקשר לתקופה.. אני נורא אהבתי דווקא את הסרט, הספיקה לי רק המחשבה של "וואי, איזה מגניב..." בשביל להינות מהסרט! ואת צודקת , יש סרטים בעלי תקציב נמוך שיכולים לרגש ולהלהיב אותנו! לכן גם תלוי איזה סרט זקוק לתקציב גבוה , ואיזה לנמוך... וזה נכון, המפיקים הם באמת היו בולטים בתעשיית הקולנוע בשנות ה-50 . נו... אלה עם הכובעים, החליפות טוקסידו השחורות, והמקטרות, עם מבטא אמריקאי גס כזה.. חחח ראיתי סרט על זה (אבל בעצם שחושבים על זה , זה לבוש שאפיין את כל הגברים בשנות ה-50.. טוב נו). דרך אגב, שאלתי בקשר למפיקים, כי יש לי קרוב משפחה שהפיק את הסרט "שלג יורד על ארזים " (מישהו שמע על זה?!) אז חשבתי שאולי יש סיכוי שאם הוא יפיק עוד סרט, והסרט הזה ממש יצליח ויהיה מועמד- בקטגוריה ה'לא קיימת') "המפיק הכי טוב" , אז אולי יש סיכוי שאני אוכל לבוא איתו לאוסקר חחחחחחחחח....... סתם אני צוחקת, גם אם זה היה הגיוני- אין סיכוי שהייתי יכולה להתקרב לשירותים שבאולם טקס האוסקר!

shiray

New member
חחח אבל יש מצב

שהוא יעלה על הבמה- כשסרט זוכה המפיקים עולים. כל המקרים שבהם את רואה את הבמאים עולים זה בגלל מה שאמרתי- שיש תופעה כזאת שבמאים מחליטים גם להפיק כדי לשלוט יותר בסרט שלהם ולרכז סמכויות, שבקולנוע הרבה פעמים זה ממש עוזר. ותראי- יש לי 2 טענות שונות: הראשונה היא סגידה לסרט ונתינת כל פרס כמעט לאותו סרט כשבתכלס זה קורה רק כי שוטפים לנו את המוח לגבי הסרט ולא בגלל שהוא באמת טוב (אני לא אומרת ששר"ה סרט גרוע- אל תהרגי אותי!) והטענה השניה- שלא קשורה דווקא לקודמת היא הבזבזנות בהוליווד שלא תורמת בגרוש ליצירתיות אלא סתם הופכת את הוליווד לממוסחרת עוד יותר. ויש איזו דרמה תקופתית כזאת שהתקציב שלה ממש לא היה ענקי, והיו שם אחלה שחקנים במקרה- בעיקר שחקנית אחת... האא ואת הסרט מזה דפקו במועמדויות לאוסקר- קיצר קולד מאונטיין! עם כל הפיצוצים והבלאגנים התקציב של הסרט בכלל לא מתקרב לתקציב של טיטאניק או דו"ח מיוחד או הרבה סרטים אחרים. מה שמראה שזה מאוד אפשרי אבל ברור שיותר נוח לעבוד 3 שעות ביום, לקבל משכורות ענקיות, לתת לכל שקן סוויטה מלכותית ולהגיד שכל התקציב זה בשם האומנות...

galileo2003

New member
לקולד מאונטן היה תקציב נמוך??

זה לא הגיוני, מספיק שליהקו שחקנים כ"כ גדולים - רוב השכר הולך אליהם!! וזה בטח כמות לא קטנה של מליונים. פסדר, אפקטים לא היו בסרט.. כי לא ממש צריך אותם בסרט! לפחות לא אפקטים של מחשב. אבל מה שלא מסתדר לי כ"כ.... סרט כמו שר הטבעות עם תקציב עעענננקקקייי , על מה כל ההוצאות- הרי שיכפול של יצורים במחשב לא דורש הרבה כסף, זה במחשב הרי.. למי משלמים? ועוד כ"כ הרבה?!!?!?!?...

shiray

New member
חחח למי משלמים???

חחחח בדיוק לפני כמה ימים דיברנו על זה במגמה. יום אחד של עריכה בחדר עם התוכנות שדרושות לאפקטים האלה עולה כמה עשרות אלפי דולרים לפחות... הרי איך זה הולך בהוליווד- לא לכל אופן יש את כל הציוד שהוא רק צריך כי זה סתם מייקר הכל, אז יש מקומות שונים שחשכירים ציוד מסויים וחדרי עריכה וכל מיני דברים שכאלה ואז בתכלס לא כל הפקה צריכה להקים חדר עריכה אלא לשלם למשמרות מסוימות, ואם רוצים תוכנות מיוחדות זה עולה המון המון המון כסף!!!! ולא מדובר בתקציב פצפון כמו של איזה סרט ישראלי, אבל מדובר בתקציב ממוצע מינוס שנוצל ממש עד הסוף. ואין לי מושג כמה השחקנים קיבלו. אבל אני יודעת לגבי ניקול משהו מאוד מיוחד שאני אוהבת אצלה- אם יש סרט שהיא רוצה לשחק בו היא ממש לא תיקח את הסכום המקסימלי שהיא יכולה אלא תעבוד בשביל סכומים נמוכים מזה כי הרי כסף כבר יש לה מספיק... ככה שהיא נמצאת ברשימת השחקנים שיכולים לקחת 20 מליון לסרט אבל בתכלס היא לוקחת פחות (בעיקר על דוגוויל)

ערן1987

New member
הערכה שלי

זה שניקול לקחה כמה מיליונים "בודדים" על "דוגוויל" ועל "קולד מאונטן" לפחות 10.. על "מולין רוז'" היא קיבלה 5 וכנ"ל על "האחרים",אני חושב שעל "השעות" היא קיבלה 12 בקיצור,לא חסר לה

shiray

New member
ברור שלא חסר לה...

אבל עדיין- לג'וליה רוברטס חסר?! לריס וית'רספון חסר?! והן הולכות לשחק בשוברי קופות ואז נותנים להם בלי בעיה 20 מליון לפחות וסבבה להן, במקום לשחק בסרטים איכותיים... ועדיין יש בהוליווד נורא את הקטע של האגו והחשיבות של כל שחקן- וזה נמדד הרבה לפי המשכורות ובגלל זה הרבה שחקנים דורשים משכורת מסוימת למרות שהם יכולים לחיות טוב מאוד בלי עוד 2 מליון דולר....

galileo2003

New member
הם מתחילים קצת לעצבן אותי.....

השחקנים האלה שדורשים מליונים בקצב... איזו סחיטה! אני אישית ממש מעריכה את רנה זלווגר כשחקנית, אבל לפי מה ששמעתי - בהתחלה היא לא הסכימה לשחק בסרט יומנה של בריג'ט ג'ונס 2 , אבל שהכפילו לה את סכום הכסף, ואמרו לה שעל כל 'פאונד' שתעלה במשקל ישלמו לה כמה עשרות אלפים - היא הסכימה ללא היסוס! טוב... מצד שני אפשר להבין, מי היה מסרב לכמות כזאת של כסף?! אבל מה הם - השחקנים המליונרים הטחונים , צריכים את כל ה'זהב' הזה??? קצת מבאס לראות סרט עם שחקן שמשתתף בו כי קנו אותו במליונים. עם ניקול קידמן זה שונה כ"כ, היא הולכת על הסרטים שהיא רוצה (דוגוויל, מולאן רוז') , ואני כ"כ מעריכה אותה בגלל זה!

MCRulz Liron

New member
זה תלוי מה את מחשיבה תקציב נמוך..

שר הטבעות הופק בתקציב של למעלה מ 300 מיליון דולר. אדון ומפקד הופק בתקציב של 150 מיליון דולר. הסמוראי האחרון הופק בתקציב של 130 מיליון דולר. תוסיפי בין 20-50 מיליון דולר על הוצאות שיווקיות לכל סרט -- זו ההוצאה הכוללת. קולד מאונטיין הופק בתקציב של 80 מיליון דולר ועוד כ- 25 מיליון על שיווק. לעומתם, קולד מאונטיין הופק בתקציב נמוך וזה נראה טבעי לשייך אותו לאותה קבוצה (סרטים תקופתיים), אבל ההבדל הוא שאת שלושת הראשונים הפיקו אולפנים ענקיים מסחריים ועל קולד מאונטיין אחראי מירמקס - אולפן פרטי. בד"כ, אולפנים כאלו אחראים על הפקות קטנות של סרטים עצמאיים אבל כיוון שלמירמקס היתה הצלחה עצומה בעשור האחרון, הם גדלו למימדים שהרשו להם להפיק סרט בכזו עלות. בהתחלה, קולד מאונטיין בכלל היה אמור להיות מופק ע"י שיתוף בין מירמקס ופראמאונט, אבל האחרונים פרשו והשאירו את הנטל על מירמקס בלבד. לכן, התקציב של קולד מאונטיין נחשב לגדול מאוד ואחת ההשקעות הגדולות ביותר שאולפן כזה עשה. ד"א - ההוצאות בכלל לא כולן על שכר. קחי לדוגמא את הסרט מיסטיק ריבר, שהופק בתקציב דל של 25 מיליון דולר שהתחלקו בין כוכבים כמו שון פן, קוין בייקון, טים רובינס, לורנס פישבורן, מרשיה גיי הרדן ולורה ליני. לפעמים, השחקנים מעדיפים להשתתף בפרוייקטים מסוימים בשביל היוקרה שלהם ולאו דוקא בשביל השכר. כמו ניקול ב"דוגוויל"
הרבה אנשים פקחו עיניים ופיות כששמעו על התקציב של קולד מאונטיין ולא האמינו שאנתוני מינגלה ישכיל להשתמש בכל כך הרבה כסף לעשיית סרט תקופתי מרהיב אבל הוא העמיד את כולם על טעותם עם CM. הסרט כ"כ רבגוני ומושקע - צילומים מדהימים, סטים מושקעים, סצנות מלחמה מרשימות. כל פרט ופרט בסרט הזה - מהבימוי, למשחק, לעיצוב הלבוש והתפאורה, האיפור, בחירת הלוקיישנים לצילום והעריכה הסופית שכוללת פסקול מקסים - כולם מושלמים. אחד הסרטים המושקעים ביותר שראיתי, ולא כמו ב"אדון ומפקד" - אפשר לראות לאן כל הכסף הלך.

shiray

New member
תהיי בריאה על כל המידע

ובאמת תקציב זה משהו מאוד יחסי- כל סרט דורש תקציב בסדר גודל שונה לגמרי. אני א-י-ש-י-ת מבדילה מבחינת תקציב בסרטים שיש להם תקציב די מינימלי- רואים לאן כל סנט הלך. זה יכול להיות קולד מאונטיין עם 80 מליון ויכול להיות כנפיים שבורות עם בערך אחוז מהתקציב של קולד מאונטיין... לעומת זאת יש את הסרטים שרואים שהתקציב עצום יותר ממה שצריך וסתם שופכים כסף בהפקה- כמו דו"ח מיוחד לדוגמה.

ערן1987

New member
תסלחו לי

אבל באמת,לקולד היה מגיע ה-ר-ב-ה יותר מועמדויות! תלבושות כמו שאמרו,איפור כנראה(לא ממש מבין),בטח גם תפאורה וניקול לא מועמדת? תסלחו לי,אבל לפחות שתהיה מועמדת!!!

לפחות ניקול תיהיה שם!../images/Emo66.gif

שכחתי כבר שהיא מגישה פרס! ונבהלתי שהיא לא תיהיה שם בכלל , אז תודה על התיזכורת!! וגם אני מקווה שנעמי ווטס תזכה!

ערן1987

New member
אני בכלל שמעתי

שהיא תגיש את הפרס לשחקנית הטובה ביותר,מה שזה מוזר.. and the winner is.. me? מה,ככה הייתה עושה את זה?

shiray

New member
מה פתאום

זאת הסיבה לזה ששחקנית נותנת לשחקן ושחקן נותן לשחקנית... ככה זה היה תמיד. אחרת תחשוב מה אדריאן ברודי היה עושה שנה שעברה, את מי היה מנשק? את דנזל וושינגטון?!?!?! חחחח

ערן1987

New member
חחחחחח

אהבתי!! זה היה יכול להיות הקדם-נשיקה של בריטני,כריסטינה ומדונה

shiray

New member
חחח אל תדאגי- היא תמיד תבוא

כל עוד היא לא תממש את האיום הענקי שלה ותחזור לאוסטרליה... גם אם היא לא תגיש או תהיה מועמדת או משהו- היא את ההזמנות המובטחות שלה לאוסקר בחמישים שנים הקרובות כבר קיבלה.

שימו לב...

איזה אכזבה! במקום שעכשיו כולנו נשמח ונתחיל להמר על האוסקר עם ניקי... פשוט מבעס! איך זה שזה יצא ככה??? מה קרה שם עם חברי האקדמיה האלה?! מה הם לא רויאם מה שכולנו רואים? שניקול כזאת מדהימה ומוכשרת? היתי כ"כ בשוק שראיתי שניקול לא מועמדת שישר רצתי לאינטרנט ונכנסתי לפורום ליראות אם אולי טעיתי או פיספסתי משהו וניקול כן מועמדת , הלוואי שזה היה ככה...! אין , בלי המועמדות של ניקול האוסקר הזה בכלל לא מעניין , כמובן שאני יראה כי ניקולי המדהימה תיהיה שם! והאמת , גם אני חושבת ששחקנית מדהימה כ"כ ועם כ"כ המון הערכה לא פורשת ככה פיתאום! היא אולי תעשה הפסקה קצרה כדי לנוח קצת , לא מוותרים עליך ניקול!!!

ערן1987

New member
אני זוכר כל שניה ושניה

ברגע שהגיעו לקטגוריה של השחקנית הטובה ביותר.. הגברתי את ה-TV וכל רגע שעבר שם של מתמודדת אמרתי לעצמי "יו,עוד * ריבועים יש.." וכשהיה אחד וזאת לא הייתה ניקי.. רעדתי.. נשבע לכם,רעדתי.. רעדתי!!!!!!!

shiray

New member
כשפתאום קלטתי

שאחרי דיאן קיטון אומרים מישהי עם שם משפחה שמתחיל ב-M פתאום לא הבנתי והייתי מבולבלת לגמרי ואז אמא שלי באה לסלון ואני אומרת לה "מה זה?? יווו הגיעו ל-M ולא אמרו את ניקול קידמן" ואמא שלי גם הייתה בהלם ואז היא אמרה "לפחות תוכלי לישון בלילה ולא יהיה לך שיעור נהיגה גרוע למחרת..." אז אמרתי "אבל נראה לי שאני אראה בשביל הסרט" ואז פתאום אני קולטת שהבמאי לא מועמד והתסריט המעובד והסרט עצמו!!! כבר חשבתי שהיו לסרט 2 מועמדויות אז רצתי לבדוק באינטרנט... דייי הייתי בכזה הלם מטורף!!! ותמיד התחלתי להמר לפני האוסקר ולקרוא תחזיות ועכשיו זה פשוט לא מעניין אותי. נראה לי אני אקום לשטיח האדום או שאני לא אשן עד אז ואז אקום חצי שעה לפני הסוף כדי לראות את ניקול ולהתעדכן בזוכים וזהו.

למעלה