עוד רגע והגענו

מצב
הנושא נעול.

רשר

Well-known member
מנהל
עוד רגע והגענו

עוד רגע והגענו
גשר הרכבת מעל כביש 1 לכיוון מודיעין מתקרב לסיום חצית הכביש, הגשר נבנה מאחור ונע קדימה כקורה דואה עד שמגיע לעמוד הבא.

fireman

New member
אני סטודנט להנדסה ואני עדיין

עוד רגע והגענו
גשר הרכבת מעל כביש 1 לכיוון מודיעין מתקרב לסיום חצית הכביש, הגשר נבנה מאחור ונע קדימה כקורה דואה עד שמגיע לעמוד הבא.
לא מצליח להבין את השיטה הזו.

מצטרף../images/Emo140.gif

מצתרף לשאלה: איך זה עובד?
מצטרף

bernuli

New member
גשר בדחיקה

מצתרף לשאלה: איך זה עובד?
גשר בדחיקה
העקרון הוא יציקת מקטע בנקודה מסוימת, ודחיפת כל הגשר לאחר יציקת המקטע ע"י מערכת ג'קים מיוחדת גשרים כאלה נבנים במס' מקומות בארץ כרגע מבוצעים בקו רכבת מודיעין 3 כאלה (מעל כביש 1, מעל כביש 6 וליד פאתי מודיעין שכבר הושלם) ניתן לראות תמונה ממערכת הדחיקה פה

846

Active member
../images/Emo51.gif

גשר בדחיקה
העקרון הוא יציקת מקטע בנקודה מסוימת, ודחיפת כל הגשר לאחר יציקת המקטע ע"י מערכת ג'קים מיוחדת גשרים כאלה נבנים במס' מקומות בארץ כרגע מבוצעים בקו רכבת מודיעין 3 כאלה (מעל כביש 1, מעל כביש 6 וליד פאתי מודיעין שכבר הושלם) ניתן לראות תמונה ממערכת הדחיקה פה

kees

New member
נו?? אין מי שיסביר?

נו?? אין מי שיסביר?
לא ברור איך הגשר "נע" קדימה.. הסקרנות תהרוג את החתול בסוף תפתרו לי את התעלומה

fireman

New member
עכשיו אני שואל את עצמי

נו?? אין מי שיסביר?
לא ברור איך הגשר "נע" קדימה.. הסקרנות תהרוג את החתול בסוף תפתרו לי את התעלומה
עכשיו אני שואל את עצמי
איפה כל המהנדסים של הפורום הזה נעלמו פתאום?!

zvir1

New member
זה נקרה שיטת ההדבקה..

זה נקרה שיטת ההדבקה..
מייצרים חלקחם מוכנים מראש, בסופ כל חלק יש זיזים להצמדה פיזית בין החלקים. החוזק מושג על ידי העברת כבלים בין החלקים ואז מושג חוזק רב עקב היכולת הטובה של החלקים להתמודד בעומס צירי. למרות שזה נראה מפחיד זו היום השיטה המובילה בעולם.

846

Active member
אני חושב שזה לא הסוג הזה של הגשר.

זה נקרה שיטת ההדבקה..
מייצרים חלקחם מוכנים מראש, בסופ כל חלק יש זיזים להצמדה פיזית בין החלקים. החוזק מושג על ידי העברת כבלים בין החלקים ואז מושג חוזק רב עקב היכולת הטובה של החלקים להתמודד בעומס צירי. למרות שזה נראה מפחיד זו היום השיטה המובילה בעולם.
אני חושב שזה לא הסוג הזה של הגשר.

bernuli

New member
זה לא המקרה הזה

זה נקרה שיטת ההדבקה..
זה לא המקרה הזה
כרגע, לא מבצעים גשרי רכבת בארץ בשיטה זו הם קיימים רק בגשרי תנועה (בר אילן, גולדה ויגאל ידין בירושלים ועוד)

fireman

New member
הגשר של הרכבת לרמת חובב

זה לא המקרה הזה
כרגע, לא מבצעים גשרי רכבת בארץ בשיטה זו הם קיימים רק בגשרי תנועה (בר אילן, גולדה ויגאל ידין בירושלים ועוד)
הגשר של הרכבת לרמת חובב
מעל נחל באר שבע כן בוצע בשיטה הזו. חלקים חלקים עם כבלים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה