עוד רגע אני מתפוצצת.....

איניק

New member
עוד רגע אני מתפוצצת.....

כבר הרבה זמן שאני רוצה לכתוב לכם את הסיפור... אבל יש יותר מידי אנשים קרובים שמכירים את הניק שלי, וחלקם לא יודע מזה כלום- ואני רוצה שזה ישאר כך כדי שלא יזרו לי מלח על הפצעים. וכדי לא להרוס עוד יותר את תדמיתם של חמי וחמותי בפני משפחתי. גם כך הם לא "מתים עליהם". אז שיניתי את הניק... אם מישהי זיהתה מי אני...זה בסדר...אין לי בעיה שאנשי הפורום ידעו מי אני. ולסיפור: חמותי וחמי-בצעירותם- היו במעמד הגבוה... הם עשו זאת במו ידיהם...אבל נפלו מהר יותר ממה שהם קמו והתדרדרו למעמד הנמוך. וכל זה בשל קווי אופי כגון יהירות,שחצנות,פזיזות, ו..."הכל יהיה בסדר" הישראלי המוכר. בעלי עבר ילדות מאוד קשה מבחינה כלכלית ומגיל צעיר מפרנס את עצמו- וכך עד היום. מעולם לא ביקש שקל מהוריו. בנעוריו הוא אפילו היה תומך בהם כלכלית לא מעט.... כשעברנו לגור יחד- היה ברור לכולם שהתמיכה והעזרה הכלכלית שלו להוריו נפסקת. לפני מספר שנים... בעודנו נמצאים בעיצומה של הקמת משפחה צעירה וחדשה, חמי החליט שהוא רוצה להיות שוב עצמאי. לדעתי זו היתה טיפשות- אבל לא היה אכפת לי... עד ש... הוא ביקש מבעלי לפתוח את כל העסק והרכוש על שמו. בכיתי, התחננתי, צעקתי..... כלום לא עזר. בעלי אמר שלאבא הוא צריך לעזור ו"הכל יהיה בסדר" במקרה הכי גרוע- כל הרכוש על שמו של בעלי אז הוא לוקח הכל ומוכר להם גם אם הם לא ירצו ואז ישלם את החובות. אמרתי לו "בטח..אתה תמים... אתה טוב מידי... בחיים לא תוכל ללכת ולמכור רכוש של הוריך ולא משנה מה יקרה.". העסק נפתח... כעבור זמן קצר נסגר והתקפל עם הזנב בין הרגליים... ומאז לא מפסיקים להגיע מכתבים...קנסות...דוחות...צווי משפט...עיקולים.... והכל מתדפק על דלת ביתי. אז נכון- ברכוש שלנו הם לא נגעו..כי הכל רשום על שמי. ונכון- שקל אחד לא יורד מכיסנו- מהלחם של ילדינו... אבל הטרטורים? השליחים של בתי המשפט? המכתבים הרשומים עם כל הקנסות?? הטלפונים מהרשויות שמחפשים את בעלי?? בחור צעיר שכל החיים לפניו ומלא חלומות עוד יש לו להגשים- כבר נמצא עם חובות, כבר רשום ברשימה השחורה של בנקים? של כל מיני רשויות.... למה? אני פשוט מתפוצצת... בעלי מרגיע אותי ואומר שהכל בסדר- שאבא שלו מטפל בהכל (וכמובן שמטרטר את בעלי כל פעם להגיע לחתום בבית משפט זה או אחר) וזה לא שהמצב שלנו טוב- גם לנו יש קשיים כלכליים כאלו או אחרים.. ומה הכי מכעיס? שבמקום שהוריו באמת יתקפלו עם הזנב בין הרגליים ויעשו הכל על מנת לגרום כמה שפחות נזק ולסיים את הפרשה... הם רק העלו את רמת החיים שלהם... וחיים ב"טמטום כלכלי"... ומה כבר אפשר לעשות עכשיו? לבוא לבעלי ולומר לו "אמרתי לך"?? לזרות עוד מלח על הפצעים?

איזה מטומטמים ../images/Emo46.gif

זה שהבן שלהם חתם להם אני מבינה אותו כי הוא רצה לעזור להוריו, אבל זה בלאגן אטומי ומהלך טיפשי בדיעבד... במיוחד כשהנסיון הקודם שלהם לעצמאות נחל מפלה לא קלה. אין לך מה לומר לו "אמרתי לך", את צריכה רק לשמוח שזה לא באמת לוקח מהלחם של ילדיך... בעלך רק צריך עכשיו להיות עם יד על הדופק ולדאוג שאבא שלו באמת באמת יסדר את כל העניינים, אחרת הוא עלול להכנס גם לכלא בגלל הדבר הזה. שולחת חיבוק , צר לי שאתם חווים דברים כאלה. לא צריך להתפוצץ , אין ברירה ובעלך צריך לעמוד מול מה שקורה עכשיו ולהיות מטורטר לחתום על הדברים. הוא לומד לאט לאט את הלקח על ידי הטירטורים.

איניק

New member
את הלקח הוא לומד מכאבי הלב שזה עושה לנו

אנחנו שנינו טיפוסים שנלחצים מכל חוב שיש לנו אפילו לוועד הבית.. אז דברים כאלו בטח ובטח שלא מוסיפים לנו בריאות... וכבר שלחו לנו כל מיני איומים על מאסר... ואז חמי מיד ניגש לבית משפט להגיע להסדר תשלומים... בנתיים אני יושבת בשקט ו"בולעת את הצפרדע"... אבל אם חס וחלילה נגיע למצב של מאסר או יגיעו לעקל משהו מהבית שלי.... מיד אני מתפוצצת עליהם!!
ואני עוד מטומטמת... מגינה עליהם בפני משפחתי... וואי וואי...אם משפחתי היתה יודעת מזה... הם מזמן היו אוכלים אותם חיים....

kalah

New member
למה אותם? הייתי אוכלת את הבת שלי אם

היא הייתה מסכימה לזה. בחיים- בחיים לא הייתי נותנת לבעלי לעשות כזה דבר. וסליחה אם זה נשמע כמו זריית מלח על הפצעים. אני יודעת שהטפה זה לא מה שחסר לך כרגע וזו גם לא כוונתי. אני מצטרפת כמובן למה שאמרה טרומי, ואם הם מטפלים בחובות אז זה הרע במיעוטו, אבל בכל זאת, אין מצב שהייתי מסכימה לכזה דבר.

איניק

New member
ומה היית עושה? מתגרשת?

במשך יומיים שלמים לא הפסקתי להשתולל... כלום לא עזר... ולא כי לבעלי לא אכפת ממני (זה בטח נשמע כך מהצד) זה רק בגלל שהוא טוב לב. ותמים.. ויעשה הכל מען משפחתו (טוב...היום כבר לא.) הוא הבטיח לי שהוא לא יתן למצב להתדרדר... והוא גם מאוד האמין באבא שלו (מתמימות). הוא גם היה בטוח שאני מתנהגת כך בגלל ההורמונים (הייתי בתחילת הריון). מה עו'ד יכולתי לעשות? לכלוא אותו בבית ולא לתת לו להתקרב לאבא שלו? להתגרש? לכרות לו את האצבעות?? מה?? תראי- זה לא זריית מלח על הפצעים- אני יודעת שאת צודקת וניסיתי כל מה שיכולתי לעשות כדי למנוע זאת. כלום לא עזר... אז בעלי למד את זה על בשרו- על בשרנו. אני רק יודעת שאם חמי וחמותי יעזו עוד פעם לבוא בבקשה דומה ובעלי יחשוב להסכים- אני מיד אפתח עליהם פה.

אני מאמינה שלא תצטרכי לפתוח עליהם פה בעתיד

כי כבר בעלך יפתח בעצמו. אני מנסה לשים את עצמי במקומו ויכול להיות שגם אני הייתי חותמת עבור משפחתי. אבל ויש אבל - הוא ראה שהנסיון הקודם שלהם צלח מפלה ועדיין חתם ופה אני כבר הייתי חושבת פעמיים. על טעויות משלמים - ונראה לי שהאבא כן הולך ומגיע להסדרים ובינתיים מכם לא יוצא דבר חוץ מללכת ולחתום וטוב שזה נגמר רק בזה. אני מכירה המון אנשים שבני משפחה חתמו להם, הם לא עמדו בחובתם ולא ממש ניסו להגיע להסדר על מנת שהחותם להם לא יפגע. פה יש לכם מזל שהם כן עושים על מנת לצמצם את הפגיעה בכם.

kalah

New member
אני? כן. עוזבת את הבית.

או לפחות מאיימת שאעזוב ומנסה להפחיד אותו. אני מאד קיצונית בעניינים כאלו. אבל זאת אני.

סיפור לא פשוט...

בואי נקווה שהסיוט יגמר במהרה וכל החובות יכוסו... ותלמדו להבא- לא להתעסק איתם... כפי שאמרתי בשרשור הקודם- יש הורים שיגררו את ילדיהם איתם למטה....

תמר36

New member
הבעיה בסיפורים האילו שמקרים כאילו גורמים

למריבות אינסופיות הגורמות לאהבה להתפוגג ולבסוף לגירושין. מקווה שזה לא ישפיע על חייכם המשותפים.

אוסה

New member
אוי איזה מצב לא נעים

להגיד לבילך אמרתי לך ...לא זה לא הפתרון אני מקווה שהוא למד לא לסמוך על ההורים שלו (למרות שאם הוא לא היה רוצה לפתוח עסק הוא לא היה עושה זאת..ומי בכלל עבד בעסק רק האב או שגם בעלך?)

איניק

New member
רק האב עבד בעסק לבד.

אני בטוחה שזה לא יגיע לכדי גירושים ומריבות ביננו..כי שנינו מספיק חכמים כדי לא להגיע לכך. הזוגיות שלנו מספיק חשובה. בעבר- באמת בעלי היה עושה הכל עבור הוריו. היום הוא קצת למד לקח ויודע שעם כל הכבוד וההערכה שיש לו להוריו. אני והילדים הרבה יותר חשובים לו. והוא לא יגרום לשום דבר שיפגע בנו- או בי, גם בשביל הוריו.

אני חושבת שאת צריכה להרפות

בעלך יודע שהוא יצא לא בסדר, אפילו שהוא ניסה לעזור להם. ואם את חושבת לשים מלח על הצפעים שלו יעזור את טועה. כאן המקום שלך לנחם ולהיות חזקה. ולהבהיר שלא תהיה פעם נוספת.

למעלה