עוד ראיון מתורגם

WILLIAM123

New member
עוד ראיון מתורגם

והפעם עם המדבבת של מופי מ"ארתור" בגרסה האנגלית. לקוח מאתר Voices.com. התרגום שלי. ופרט טריוויה קטן ולא מתורגם: מליסה אלטרו גם דיבבה את בילבי בסרט המצויר בילבי מ-1997. ______________________________________________________________________________________ הכירו את מליסה אלטרו, המדבבת של מופי מהסדרה "ארתור" ב-16 השנים האחרונות. מאז שנת 1994 מליסה מדבבת את מופי בסדרה עטורת הפרסים "ארתור", היום מליסה ואני דיברנו בטלפון על מה זה אומר להיות מופי קרוסוואייר. אתר Voices.com פוגש את מליסה אלטרו! Voices.com: איך קיבלת את התפקיד של מופי? מליסה אלטרו: בחודש ספטמבר 1994 קיבלתי טלפון מהסוכן שלי על אודישן לסדרה חדשה. זו הייתה הפעם הראשונה שדיבבתי דמות כלשהי. ישבתי על ספה ושתיתי תה. חיכיתי וחיכיתי עד שהמפיק קרול גרינוולד בא אליי ואמר לי שקיבלתי את התפקיד. Voices.com: איך התחלת לדבב אותה? מליסה אלטרו: בהתחלה היה לי קצת קשה לעשות את הדמות הזו. היא נודניקית, רמאית, דרמטית, רצינית ויש לה אופי כל כך מגוון. זה קצת יותר מדי בשביל ילדה בגיל 7, אבל התגברתי. Voices.com: איזה זיכרונות יש לך מהעונות הראשונות? מליסה אלטרו: זה תמיד היה תענוג להקליט באולפן. רק יכלתי לחלום על מיקרופון ואוזניות. השחקנים היו כל כך מוכשרים. Voices.com: מה היה הכי כיף? מליסה אלטרו: להשתחרר מוקדם מבית הספר בימי הקלטה. Voices.com: כמה פעמים את רואה את חברי הצוות? מליסה אלטרו: כל חברי הצוות גרים במונטריאול, אף על פי שהקלטנו שתי עונות (הראשונה באוגוסט 2010, השנייה באוקטובר 2010), לא נפגשנו כבר 5 שנים. אנחנו מקליטים בנפרד, כי זה יעיל יותר וחוסך כספים. Voices.com: מה הפרק האהוב עלייך? מליסה אלטרו: באמת התלהבתי מהפרק/סרט "ארתור - סך הכול רוק'נרול" עם חברי הבסקטריט בויז. הייתי אז ילדה, והתביישתי לשיר איתם ולהגיד שאני רוצה להיות מנהלת שלהם (בסרט). כולם צחקו ממני! Voices.com: כאשר ילדים מהדור הקודם מדבבים דמות מסוימת בדרך כלל נוהגים להחליף אותו. למשל, כמו ארתור ועוד כמה דמויות בסדרה. למה את, שדיבבת את מופי בכיתה ג', מסוגלת לשמור על הקול שלה בשנות ה-30 לחייך? מליסה אלטרו: אני חושבת שמופי תמיד תהיה נגישה עבורי כיוון שאני שומרת על קשר הדוק עם הילדה שבי. אני משחקת, שרה בקול רם, עושה קולות מצחיקים ומתחפשת. בכל פעם שאני מקבלת תפקיד, אני פשוט יודעת איך לעשות אותו. נראה שאני מעבירה את עצמי למצב "מופי" אוטומטי. עם זאת, בימים שאני מצוננת, זה יותר מאתגר לדבב אותה באופן נורמלי, לא דורבאלי. למופי יש גם נטייה כזאת לנשוף כשהיא אומרת את האותיות. אז לפעמים אני לוקחת יותר מדי אוויר ומרגישה לחוצה. כך זה היה מאז ומעולם, אבל הסתדרתי גם עם זה. Voices.com: איך ההרגשה להיות הקול האחד והיחיד של מופי? את מחוברת אליה? מליסה אלטרו: כן, בהחלט. אני חושבת שהיא דמות מאוד חביבה, אף על פי שהיא יכולה להיות מאוד קשה ותובענית. היא מפונקת בצורה חמודה ואני מתה על זה. Voices.com: הקמת אולפן דיבוב בשנה האחרונה, נכון? מליסה אלטרו: כן, אני הקמתי את האולפן "ווייס פרו סטודיו" במרץ ואני כל כך מרוצה ממנו. אני מעבירה סדנאות לשחקנים מתחילים בטורונטו שרוצים ללמוד על עולם הדיבוב. אני גם מלהקת וסוכנת שחקנים שרוצים לקדם את עצמם בדיבוב. Voices.com: אם היו מילות עידוד שהיית רוצה להגיד לכל מי שרוצה קריירה כמוך בדיבוב, מהן היו? מליסה אלטרו: אל תתייאשו. היו מרוכזים תמיד. תתאמנו הרבה. אני חושבת שזה גם טוב לדעת מה הדמויות שמתאימות לך, אבל לא להגביל את עצמך לדמויות חדשות. אנו מודים למליסה על הראיון ומאחלים לה הצלחה רבה בעתיד. את מדהימה בדיבוב מופי ובדיבוב כל תפקיד שלך.

למעלה