עוד קצת על אילת..

מיכלי56

New member
עוד קצת על אילת..

חזרנו מהעיר הלוהטת אילת (פסטיבל הג'אז - חויה מומלצת). כמה תובנות בנושא אוכל: ג'ירף ,נחמד כמו תמיד. נפלנו קשות עם המסעדה של רויאל-ביץ' שניקראת ראנץ'-האוס או RH למהדרים ולפלצנים... אין מה לכתוב על המקום המזויע הזה-שומר נפשו וקיבתו ירחק... בעיקבות המלצות חמות של חברי הפורום ,שמנו פעמינו לסנטה-פה. אוכל מצוין (לא נופל מצ'ימיצ'נגה) מלצרים ויחס-חבל"ז... חמישה סועדים השאירו 600 ש"ח יצאו שבעים ומרוצים ושמחו שלא נפלו בפח ה-12% שהוסיפו לנו בנונשלנטיות... אין מה להגיד ,הפורום החזיר את ההשקעה!!! כשהיגענו לגוש דאנס ,נפנפנו את הנוער וישבנו בשקט במיאקו. המקום מומלץ מאוד ,יופי של סושי במחירים הגיוניים. המסעדה מבריקה ואומרת כולה"סושי". שוקלים ברצינות להפוך אותה לנקודת מיפלט.

meravbr

New member
גם אני מתכננת על סנטה פה

בביקור הבא באילת (בקרוב, בקרוב) ומתלבטת בין סנטה פה, רטרו החדשה של רפי כהן ואהרוני, הסושי בהילטון מלכת שבא, לה קוצ'ינה עוד פעם, ברזיל המדוברת והביסטרו הצרפתי בתוך העיר.... עד כה היינו רק בסנטה פה ובלה קוצינה - בשתיהן נהננו - אבל הפעם אנחנו נוסעים עם חברים ככה שאני לא רוצה להתאכזב ממקומות חדשים, ויש לנו 2 ערבים פנויים לארוחות ערב.... מה דעתכם?

מהביקורים האחרונים שלנו באילת

מאוד נהנינו בסנטה- פה. היינו שם פעמיים וכל פעם לא התאכזבנו. אוכל טוב, גם המקסיקני וגם המנות הבשריות ה"רגילות", מלצרים מאוד נחמדים, אווירה טובה. אני יכולה גם להמליץ על הסושי בהילטון מלכת שבא (יקימונו). אין נפילות -סושי טוב, שירות נעים, נוף מהמם (נדמה לי שזה קומה 9 או משהו כזה). אנחנו מאוד נהנינו, במיוחד מאחר והיינו אורחים במלון ויכולנו לעשות החלפה של ארוחה של חצי פנסיון במסעדה עם תוספת קטנה. לעומת זאת, אם הכוונה היתה לאו-ביסטרו, במסעדה הצרפתית שבמרכז העיר, אז אנחנו מאוד לא נהנינו. אמנם חלפה קרוב לשנה, אבל טעם האכזבה לא סר. הגענו לשם עם תקוות גדולות והמלצה סוחפת, ויצאנו בתחושה לא טובה. אמנם שנה חלפה אבל עדיין אני זוכרת איך נכנסנו למקום בהתלהבות רבה. הגענו למסעדה צרפתית עם מפות לבנות (קצת יותר מדי קיטש), מוסיקה נעימה , וסקרנות רבה לקראת הארוחה. יש דברים שלא שוכחים ואני לא אשכח איך הזמנו למנה ראשונה אספרגוס מוקרם בבשמל. הגיעה המנה, שהייתה אחד מהספיישלים, ולהפעתנו קיבלנו שישה אספרגוסים דלוחים מקופסת שימורים, שצפו להם ברוטב שבסיסו בשמל ורובו, מי השימורים. והמנה הזו עלתה כ- 40 שקלים ! כשהפנינו את תשומת לבה של המלצרית (שאם אני לא טועה הייתה או לפחות נראתה כבעלת המקום יחד עם הטבח) היא לא טרחה להתנצל או חס וחלילה להוריד את מחיר המנה השערורייתי הזה מהחשבון. אמנם המנות שבהמשך היו טובות אבל לי זה הספיק. לשם אני לעולם לא אחזור. גם לקבל אספרגוס משומר במסעדת יוקרה צרפתית וגם לשלם כזה מחיר !

Chewbacca

New member
סנטה פה מנצחת

בכל הפעמים שאני באילת (שלוש - ארבע פעמים בשנה) אני מקפיד לפקוד את סנטה פה, אין מה לעשות, לדעתי הם המסעדה הטובה ביותר באילת בידיים קשורות. אני גם לא הבנתי אף פעם את הקטע של 12% שירות שהם מוסיפים, אם הם לא היו מוסיפים אותו הם היו מקבלים טיפ יותר גדול... בכל אופן, לילה אחד סנטה פה - תמיד מומלץ, בשני הלילות האחרים אני מנסה להגיע למקומות שעוד לא הייתי בהם, פעם אחרונה זה היה פדרו, מסעדת בשרים קטנה ונחמדה בתוך העיר, פילה יען מעולה. ובלילה הנוסף, נורא נורא בא לי סטייק גדולה ויפה אז מצאתי את עצמי באל גאוצ'ו זולל בשמחה אנטריקוט 500 גר'. אין ספק אבל, שעקב ההמלצות הרבות, בפעם הבאה זה יהיה ברזיל ורטרו בנוסף לסנטה פה.

Arfilit

New member
בבחירה בין

לה קוצ'ינה לבין ברזיל - בעיני ברזיל לוקחת - ובגדול!

ואיך אפשר לשכוח את המחבוא של אדי

כבד אווז ששווה לנסוע עבורו מת"א, וסטייקים מופלאים בסוכר חום..... בהחלט - שווה!!!

meravbr

New member
../images/Emo51.gif לכולם על התשובות...

נראה לי שנלך על סנטה פה ועל רטרו ...

shayba

New member
סנטה פה - תמורה מלאה לכסף

אכלנו שם ביום חמישי בצהרים. יש להם עסקיות זוגיות באמצע השבוע בצהריים: מנה ראשונה אחת, שתי עיקריות וקינוח אחד ב- 150 ש"ח לזוג. אפשר לבחור כמעט מכל התפריט !!! שווה כל גרוש - הכבד אווז במנגו טעים מאוד, הצלעות טלה מעולות, מניפת אנטריקוט עם כבד אווז - יאמי והפילה לבן עם רוטב חמאה קל וטעים. רק בקינוחים נרשמה אכזבה - פחזנית לא טרייה עם גלידה וקרם ברולה כבד ולא מוצלח. אבל למרות זאת - יצאנו מלאים ושמחים. מומלץ מומלץ - במיוחד העסקית הזו.

למעלה