עוד קצת עבודות שלי קצת ישנות אבל אני אוהבת אותן.
P pizi33 New member 10/10/04 #7 זהו להיום התמונה הקודמת זה רק הבסיס לעבודה. צילמתי באותה נגלה תמונות גם לפה וגם לפורום החלפת מפיות אס נהיה לי בלאגן) מקווה שתאהבו.
זהו להיום התמונה הקודמת זה רק הבסיס לעבודה. צילמתי באותה נגלה תמונות גם לפה וגם לפורום החלפת מפיות אס נהיה לי בלאגן) מקווה שתאהבו.
P pizi33 New member 10/10/04 #11 תודה אף פעם לא חשבתי שהיא כ"כ מיוחדת אבל אם כולם אומרים כנראה שיש דברים בגו'. כשאלמד אלמד גם עם חרוזים ארוכים (זה גם לוקח פחות זמן, גם ההשחלה וגם הסריגה).
תודה אף פעם לא חשבתי שהיא כ"כ מיוחדת אבל אם כולם אומרים כנראה שיש דברים בגו'. כשאלמד אלמד גם עם חרוזים ארוכים (זה גם לוקח פחות זמן, גם ההשחלה וגם הסריגה).
S Sימה New member 10/10/04 #8 פיצי עבודות נפלאות , האם שרשרת מס 2 עשויה בטכניקהשל סריגת הצינור ??? יופי של עבודות
P pizi33 New member 10/10/04 #9 כן רק שמחרוזי "אורז" ולא עגולים. אחרי שתלמדי לעבוד עם חרוזים עגולים תוכלי לעבוד עם כל חרוז. ואלילו לשלב ורות של חרוזים.
כן רק שמחרוזי "אורז" ולא עגולים. אחרי שתלמדי לעבוד עם חרוזים עגולים תוכלי לעבוד עם כל חרוז. ואלילו לשלב ורות של חרוזים.