נטלי ,עבודותייך ממש מיוחדות. קופסת הטישו והפלפל והפרה ממש מקסימות.
ש שמש א New member 14/11/02 #25 עבודות מקסימות!!! נטלי, אהבתי מאוד את העבודות. בעיקר התחברתי לפרה ולפלפל... איך עשית את הפלפל? הדבקת עליו נייר בעוד הוא טרי?
עבודות מקסימות!!! נטלי, אהבתי מאוד את העבודות. בעיקר התחברתי לפרה ולפלפל... איך עשית את הפלפל? הדבקת עליו נייר בעוד הוא טרי?
N natali_rh New member 14/11/02 #35 כודם כל תודה על המחמאות../images/Emo9.gif על הפלפל הדבקתי טרי כמובן, רצוי כמה שיותר טרי לפני שהוא מתקווצץ...
כודם כל תודה על המחמאות../images/Emo9.gif על הפלפל הדבקתי טרי כמובן, רצוי כמה שיותר טרי לפני שהוא מתקווצץ...
N nikit1 New member 13/11/02 #18 כל הכבוד, עבודות יפות מאד חבל שלא רואים כ"כ טוב את כל הפרטים הקטנים הפרה מקסימה במיוחד...
א א אוהל New member 14/11/02 #22 נטלי, איזה עבודות מקסימות!../images/Emo20.gif במיוחד אהבתי את השעון (מאיפה המפית עם חלוקי הנחל???) ואת הכלי לעטים. הזכיר לי את הציפור מ"רגע ודודלי"... גם קופסת הטישו יפה - אני מאוד אוהבת את הפוסטר הזה.
נטלי, איזה עבודות מקסימות!../images/Emo20.gif במיוחד אהבתי את השעון (מאיפה המפית עם חלוקי הנחל???) ואת הכלי לעטים. הזכיר לי את הציפור מ"רגע ודודלי"... גם קופסת הטישו יפה - אני מאוד אוהבת את הפוסטר הזה.
S s h a b l u l i t New member 14/11/02 #24 שיואו הרעיון של הפלפל ממש גדול! יצא מקסים! וממש אהבתי את הציורים של הציפורים..
ש שגית של איה New member 14/11/02 #39 איזה פלפל..עושה חשק! העבודות מקסימות, אהבתי גם את המתקן לעפרונות!