יפה אחת הגופייה מאוד אלגנטית ומשתלבת מקסים בשני הלוקים.
M michali278 New member 7/5/14 #48 שני לוקים מקסימים החצאית הצבעונית ממש ממש לטעמי ואני בולשת אח משהו בסגנון. יופי של קולור בלוק בלוק השני. את מקסימה והמטעמים שאת עושה מהבגדים שלך
שני לוקים מקסימים החצאית הצבעונית ממש ממש לטעמי ואני בולשת אח משהו בסגנון. יופי של קולור בלוק בלוק השני. את מקסימה והמטעמים שאת עושה מהבגדים שלך
כ כל האהבה במלואה New member 7/5/14 #46 חזרתייייייייי כל כך התגעגעתי ! אז הנני כאן... בשמלת פעמון שחורה שמתרוממת ברוח, לכן יש גם מכנסון קצרצר מתחת שיהיה יום מעולהההה
חזרתייייייייי כל כך התגעגעתי ! אז הנני כאן... בשמלת פעמון שחורה שמתרוממת ברוח, לכן יש גם מכנסון קצרצר מתחת שיהיה יום מעולהההה
A Anett New member 7/5/14 #58 מצטרפת להיום מיכנסיים דקיקות מ"עונות" וגם חולצת הג'ינס הדקה מעל חולצת "ג'יפסי" של הגרה נעליים מקס מורטי וקלאץ' של דניאלה להבי.
מצטרפת להיום מיכנסיים דקיקות מ"עונות" וגם חולצת הג'ינס הדקה מעל חולצת "ג'יפסי" של הגרה נעליים מקס מורטי וקלאץ' של דניאלה להבי.
A Anett New member 7/5/14 #70 תודה מרים וDesert אבל לקנות נעליים דרך האינטרנט אני לא ממש מעיזה...לא נורא אני חושבת שיש משהו דומה גם בקלארק כמדומני.
תודה מרים וDesert אבל לקנות נעליים דרך האינטרנט אני לא ממש מעיזה...לא נורא אני חושבת שיש משהו דומה גם בקלארק כמדומני.
L lili1123 New member 10/5/14 #76 מישהי יודעת מאיפה המכנס? היי בנות,מישהי יודעת מאיפה אני יכולה להשיג את המכנס הזה? תודה לעונות!