עוד קצת טיפים?

גלcom

New member
עוד קצת טיפים?

טיפול לשחרור מתחים(שגם מזין את השיער -למי שאין קרחת): צקו שמן שומשום(להשיג בבתי הטבע)לתוך כוסית קטנה, הכניסו אותה לתוך מאג מיים רותחים. כשהשמן יגיע לטמפרטורה חמימה,לטפטף אותו על הקרקפת(כשהשיער יבש) ולעסות בתנועות סבוביות(אטיות ונמרצות ..לחליפין). מדי פעם רצוי למשוך את השיער (כאילו אתה רוצה לתלוש אותן-ובלי עצבים!) ואח``כ לחפוף את השיער....רצוי לעשות זאת בבקר עם מקלחת רעננה! מבטיחה לכם........זה משפר את זרימת הדם ומשחרר כעסים ומתחים!!! ארבלון...............דחוף למיקלחת!!!:cool:) וגם לך חוזליטה מומלץ בחום!

ארבלון

New member
התחלת להיות טרחנית

וחוש ההומור הפך לחוש חמור-תתעשתי וחיזרי לעצמך

גלcom

New member
חג פורים שמח -ארבלון!

איפה ארבל מהכרמל?(וכמה מייל יש לך?)los amigosssss? האמת.......לי נמאס מלבלבל... תן ליתפלספ....קצת(גיוון) וקח הפלצה.......שווה זהב! אחד..הלך לשוטר כאשר מצא קוף משוטט:``מה לעשות אתו?`` השוטר:``קח אותו לגן החיות`` למחרת הגיע האיש שוב לשוטר השוטר:``לקחת אותו לגן החיות?`` האיש:``כן,כן... עכשיו אני לוקח אותו לבריכה!`` *******ממני גל ........שממש לא רוצה להיות נושא לשיחה אצל קבוצת התמיכה!!! מספיק לי את יחזקאל.....והילדים:cool:)אתה עדיין לא מכיר אותי מספיק...........אני נשמה טובה.......לא אוהבת להתערבב!

יש הרבה דברים שיכולת לדעת..

אם לא היית ננעלת בבועה היו הרבה אי הבנות נמנעות מייל וצ`ט אדום מטרתם לסייע במקרים כאלה של בלבול ואם תמשיכי לגירסתך יאבד כל האימון שבנינו שם הכינוי אכן וירטואלי אך הקשר שנוצר עם המילים ועם הזמן.... הוא דבר שבלב הפועם...

למעלה