עוד קצת חדשות

™baMba

New member
אסי................................

נמנע את ההרצאה הארוכה שלי, ו...אני אשמור את הדברימ לעצמי...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifיש לי רעיון לסקר חדש..

איך לדעתכם יהיה הסינגל הראשון shadow א. בלדה ב. שיר פופ קצבי ג. שיר בסגנון סלייב ד. שיר r&b

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifואולי אחד מהמנהלים הנחמדים

(מתחנף) יעלה אותו בסקר

i4britney

New member
איייי גנב...

זה היה כבר בסקר של הפורום שלי .... :) אני חושב שהוא יהיה בלדה כי המפיקה שעבדה אם בריטני אמרה שהיא מגלה שם איכויות ווקליות מאוד גבוהות שעד היום אף אחד לא שמע ובשירים קצביים היא לא עולה ממש גבוהה עם הקול ... :) בהצלחה!!! נ.ב-באמת תעלו את הסקר כי עד שתעלו אותו השיר יצא כבר...!

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאני../images/Emo35.gifגנב../images/Emo35.gif

אני לא גנב.. זה שגנבתי את ה"מאמי" ואת ה"דייייי" ואת ה"כאילו" לא אומר שאני גנב
אבל את זה באמת לא גנבתי (אתי עדה) וחוץ מזה...אני חושב שזה יהיה בסגנון סינדרלה..פופ קצבי.. ובסידנרלה היא לא עולה לטונים גבוהים כ"כ

i4britney

New member
טוב...

זה היה בצחוק אחי... מה הקשר לסינדרלה בכלל ? זה שיר פופ קצבי באמת ו"שיידו" לא נראה לי יהיה כזה !!!

FlowerPower

New member
../images/Emo165.gifווי לאב יו טו טאל!! ../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

יש לך חתימע שולטת

i4britney

New member
אמממ אז ככה....

יש על מה לבסס את התשובות בסקר למרות שאנחנו לא יודעים את קצב השיר, כיוון שהמפיקה שעבדה עם בריטני על השיר אמרה שבשיר הזה בריטני מגלה יכולת ווקלית אדירות לכן משתמע מכך שזה יהיה שיר רגוע (בלדה -אמן ) כי בריטני לא נוהגת לשיר בשירים קצביים אם קול גבוהה במיוחד,בקיצור תחליפו סקר זה יהיה מאוד נחמד לראות את החלטת הרוב... בהצלחה לבריטני!!!

TetiBETTY

New member
אגב....אשטון קטצ'ר(ככה כותבים):

אני די מקווה בשבילה שהיא איתו,כי הוא חמוד-חתיך שחבל"ז. למרות שבפעם האחרונה הוא עדיין היה עם בריטני מרפי,עד צאת סרטם החדש... יכול להיות שכן,יכול להיות שלא.... בכולופן,קבלו 4 תמונות(לא היה לי כח ליותר),של אשטון.... אפשר לומר...חתיך...
:

למעלה