עוד קצת ווטרס

The West Star

New member
עוד קצת ווטרס

קיבלתי דיוידי של ווטס מבצע את החומה בברלין. התלהבתי, פתחתי שמעתי, ראיתי. אז בשביל ההתלהבות שלי זה היה דאון רציני, ממש לא מעניין גרסא ממש לא טובה לדבר הטוב. למי שהולך לווטרס בישראל אני אמליץ לא ללכת, ההופעה הזו רק שימשה לי עוד תירוץ לא ללכת לזה, ובטח ברייטמן יחלוק עלי, אבל ווטרס הוא לא מי יודע מה. מאוכזב. לצומת לב אלה שהולכים.

עמית ע

New member
כל הדרכים מובילות לצומת

לתשומת ליבך ווטרס שר רע. שמנו לב לזה בלייב אייט. המלווים שלו קליברים, אבל הם לא פינק פלויד. בשבילי מדובר במופע קאברים לפינק פלויד עם ווטרס מקרקר כעורב בפרונט. אני גם מוותר. אני לא אהנה יותר מאשר בהופעה של שליחי הבלוז או מג'נטיק. הייתי אולי שם את הכסף בשביל להתרגש מלראות איחוד אמיתי של הפינק פלויד. מודה שבלייב אייט, למרות הביצועים הפושרים, הייתי נרגש. אגב, הייתי בנווה שלום בשבוע שעבר. מקום מאד מאד יפה, ולא כזה נידח.

The West Star

New member
תשומת*

גם בהופעה בברלין שברוב טימטומי פתחתי, הוא מנסה לפצות על ההופעה הגרועה בעובדה שהוא הביא מפורסמים, גו'ני מיטשל והסקורפיונס [שרק אלוהים יודע מה הם קשורים]

זה בכלל לא קשור

הביצוע של החומה בברלין קשור לסיבוב ההופעות הנוכחי בדיוק כפי שההופעה האקוסטית של גילמור ב'מלטדאון' קשורה לסיבוב ההופעות של פלויד בתקופת דיויז'ן בל. אין שום קשר. תצפה ב"אין דה פלש" לפחות שלוש פעמים (עם הליריקה) ואז תדבר.

eliavtu

New member
אין דה פלאש מצוין אבל..

הגיטריסט של ווטרס שם לא מתקרב אפילו במעט לגילמור - זה פשוט לא זה. אבל עדיין.. רוג'ר ווטרס הוא מעולה והביצועים של דארק סייד שבוצעו על ידו ב"אין דה פלאש" לדעתי יפים יותר מאשר בביצוע של גילמור. חסרונו של גילמור מורגש מאוד, אבל עדיין שווה ללכת לראות את הגאון הזה מופיע אפילו במחיר האדיר הזה.

אין דה פלאש מצוין, בלי אבל

"הגיטריסט של ווטרס שם לא מתקרב אפילו במעט לגילמור" קודם כל - יש שני גיטריסטים. לא רק אחד. שנית, מה לעשות שגילמור לא מנגן יותר עם ווטרס. זה מה יש. שלישית, בהופעה הישראלית ינגן דייב קילמינסטר, וירטואוז ידוע שיכול בקלות לשפר את העבודה של גילמור. "חסרונו של גילמור מורגש מאוד" לי דווקא בכלל לא. כפי שלא חסרים ריצ'רד רייט וניק מייסון. ומי שרוצה לראות את גילמור, היה יכול לעשות זאת בסיבוב האחרון שלו. "עדיין שווה ללכת לראות את הגאון הזה מופיע אפילו במחיר האדיר הזה" אפשר להשיג כרטיסים מוזלים ב-290 שקלים (דרך אמריקן אקספרס). זה מחיר מאוד זול, בכל קנה מידה. אתה מקבל הופעה דינוזאורית, וזה מתבטא במחיר הכרטיס. כמו ששלמה ארצי או ריטה לוקחים הרבה כסף בשביל הופעה גדולה בישראל, כך ווטרס לוחק הרבה כסף בשביל הופעה סופר-גדולה.

eliavtu

New member
....

קודם כל אני לא מכיר את דייב קילמינסטר ככה שאנ'לא יכול להגיד... אבל אני מקווה שהוא אכן יכול להגיע לרמה של גילמור. אם נשווה את הביצוע של shine on ב"אין דה פלאש" לביצוע ב-"Pulse" אז הביצוע של גילמור היה בהרבה יותר מרגש ולזה אני מתכוון שהוא היה מאוד חסר שם ולגבי המחיר- המחיר הוא מחיר מ-א-ו-ד גבוה, בשבילי לפחות, אני עדיין בן 17 ולהשיג כרטיסיםפ מוזלים אני לא יכול ו- 375 שקל זה דבר שממש לא פשוט להשיג אבל אין לי ספק בכלל שכל אגורה תוחזר לי, בגלל זה אני מתאמץ להשיג את הכסף הזה, אם לא הייתי חושב ככה - לא הייתי הולך :)

רק משהו אחד קטן

"אני עדיין בן 17 ולהשיג כרטיסיםפ מוזלים אני לא יכול ו- 375 שקל זה דבר שממש לא פשוט להשיג" בשביל זה יש חופש גדול. קח הלוואה מההורים, ותחזיר להם אחרי שתעבוד בחופש. סבבה? סבבה.

אתה לא הראשון ששואל

אני מקבל עמלה צנועה של 100 שקלים על כל כרטיס שנמכר, ולכן אני מתכוון לקנות את משפחת ורטהיימר מיד אחרי ה-22 ביוני.

RamiSun

New member
אני חושב שהוא פשוט חושש

להתקע בשדה חומוס בלב פלסטין לבד.....

לבד עם עוד 35 אלף אנשים

אולי עדיף להיות "חכם" ולחכות שפינק פלויד יתאחדו.... בגלגול הבא - אולי!

joshua25

New member
אני רק רוצה לומר...

שאני מתרגש לקראת ההופעה הזו ומצפה לה... אני אפילו לא ממש קולט שאני הולך לשמוע את "Dark side of the moon" המיתולוגי ב-Live בביצוע ווטרס ... זה כאילו לחזור אחורה בזמן...33 שנים אחורה... ולהנות מחוויה שלא יכולתי לחוות מפני שנולדתי בשנתון הלא נכון... כל הזמן אני שומע פינק פלויד, ואף פעם לא חשבתי שאוכל לראות את ווטרס על הבמה... בקיצור , זה חבל"ז שחבל על הזמן !

בוא אני אתקן לך כמה טעיות שיש לך

טעיות שחבל שיש לך אותם. 1-ששאלת לגבי ההופעה הזו אני המלצתי לך לא לקנות אותה כי היא לא טובה. 2-שתראה את הדיוידי IN THE FLASH שיצא הרבה שנים אחרי,תראה את ווטרס במיטבו. 3-ההופעה שיש לך בברלין לא מוכיחה שום דבר כי מראש היא לא נועדה להצלחה בקרב מעריצי פינק פלויד וווטרס.זו הופעה שווטרס הקים במהירות הבזק עקב נפילת חומת ברלין,הופעה סימלית שבמהותה תוכננה להתקיים בהשתתפות אומנים מובילים דאז בעולם(סינדי לאופר,סקורפיונס,בריאן אדאמס ועוד),כדי ליצור רושם של אחדות עולמית סביב העניין הזה.זה שמכונת המכירות של החברה שווטרס חתום אצלה החליטה להוציא את זה בדיוידי זה מצער. 4-אני הייתי בהופעה של ווטרס בברצלונה לפני 4 שנים והיה אדיר. 5-לדעתי אתה לא חי טוב עם העובדה שאתה לא בא להופעה ולכן אתה מחפש תירוצים להצדיק זאת,אם ההופעה בברלין זה התירוץ שלך חבל מאוד.כי היא ממש לא משקפת אם ההופעה הנוכחית תיהיה טובה או לא.

The West Star

New member
אוקיי

1. נכון, אבל בוא אני אתקן לך טעות. קנו לי את ההופעה, ופתחתי את האריזה כי חשבתי שלא יהיה לי מה לעשות עם זיכוי 2. אעשה כן 3. שמחתי לדעת וזה אכן מאד מצער. 4. הלוואי והייתי שם, שמח בשמחתך. 5. זה לא התירוץ היחיד, בכל מקרה אני לא מת על הופעות חיות, הבגרות בלשון חשובה לי, ווטרס פחות, קשה לי להגיע, קשה לי לשלם. וקשה לי עם לשון.

זה כבר נשמע אחרת ואפילו מוצדק

אבל לפי ההודעה הראשונית שלך,נשמע כאילו ההופעה של החומה בברלין היא היא הסיבה שאתה לא מגיע.

The West Star

New member
הוא רק גרם לי להרגיש

מצד אחד טוב יותר [אולי תהיה הופעה מחורבנת ואז אני לא מפסיד כלום] ומצד שני רע, כי זה ביאס אותי שזה דיוידי לא טוב. אבל בכלל, נראה לי שלראות את ווטרס זה טוב ויפה, אבל לא בעד כזה מחיר ולא כזו נסיעה [ולא על בגרות בלשון]. אם זה היה איחוד של פינק פלויד הייתי מוכר את הבית.

תשמע

1-גם התותחים שבארץ לוקחים מחיר גבוה להופעה,יש לך מזל שאתה אוהב ז'אנר שלא ממש מצליח בארץ,כי אם היה מצליח היית משלם הרבה כסף לראות את אגרול למשל. 2-אם ניהיה כנים,הלהקה של ווטרס עולה בכמה מעלות מיל פינק פלויד,בינינו רייט ומייסון מזמן גמרו את הסוס,גילמור הוא היחידי ששוה משהו כיום,אבל תאמין לי בהופעה ישנם שני גיטריסטים שלא נופלים ממנו.

FunkyMonk

New member
אולי מבחינת טכניקה

מבחינת הפיל יש רק גילמור אחד. ומרשמים מוקדמים נדמה כי הגיטריסטים של רוג'ר לא מבצעים את העבודה של גילמור כראוי.

jerur1

New member
מסכים שיש לגילמור FEEL- למשל...

אני מאזין עכשיו ל On an Island - החדש של גילמור. בסיידר - לא הכי מדהים בעולם, בכל זאת אלבום סולו של דינוזאור ענק, ולפעמים שומעים את זה. אבל גם מרגישים בבירור שזה גילמור מנגן. כל מי שאזנו כרויה שומע - אי אפשר לפספס, כמו שאת קלפטון קשה מאוד לפספס כאשר הוא מנגן. פעם אחת בשיר הנושא גילמור עושה סולו של בלדת רוק אייטיזית (*פיכס*), אבל זה קצר, ורוב הסולואים שם זה גילמור מובהק. אחרי שפרקתי - איכשהו עדיין ווטרס יותר קוסם לי בפינק פלויד, אבל אין ספק שביחד היתה שם סינרגיה שאין בנפרד.

למעלה