עוד צער ועוד כאב

B.Shokor

New member
עוד צער ועוד כאב ../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif

עוד צער ועוד כאב לשני העמים בארץ הקדושה שלנו ארץ ישראל פלסטין. בשמי ובשם כל אחד שמאמין בדו-קיום בארץ הזאת בפרט, ובעולם בכלל, אני שולח תנחומי מהבמה הצנועה הזאת (שבשבילי ובשביל אחרים היא המקום לצעקות שלנו), לכל משפחות הנפגעים, ההרוגים, משני הצדדים לא רק מהפיגוע הזה, אלה מכל הפיגועים והאסונות. בתקווה, שהקול הרם שלנו יגיע למנהיגים ויתחילו לדאוג לעתיד שני הארצות, למרות שאני מאמין שאנחנו העם מי שיכולים לשנות ולבנות את העתיד . שלכם ב.שוקור מ.פ.דו-קיום

רותי ב.

New member
ושוקור, אני לא טענתי

בשום מקום שאין זכות העם הפלסטיני לארץ משלו. מה שאמרתי הוא שזה עדיין שני עמים, ולא שתי ארצות. אז נניח שעל הזכות לארץ אנחנו מסכימים. עכשיו רק צריך לדבר קצת על הגבולות, ועל כל מיני עניינים פצפונים. peanuts. וכן, עדיין מקווה שיהיה שלום. לפעמים אני חושבת על ההבדלים בינינו, ונדמה לי שיהיה נכון בגדול להגיד, שבעוד שעם אחד מבקש גג מעל לראש, השני מבקש אדמה מתחת לרגליים. אולי זה הכל. אולי זה * הכל * .

B.Shokor

New member
זה כמו:

אין גג בלי אדמה, ואין אדמה בלי גג, שני הדברים חייבים אחד את השני ולא משתלמים לבד, בדיוק כמו: עם פלסטיני - ארץ פלסטינית עם ישראלי - ארץ ישראלית שיהיה לך אחלה של יום :)

למעלה