עוד צעד קדימה...

עוד צעד קדימה...

דיברתי היום עם הפסיכולוגית שלי, וגם עם הפסיכאטרית. הדפסתי את ההודעה ששלחתי לכם ביום שישי בקשר לרצון שלי לחזור לחיים בחוץ, והראתי להן. שתיהן אמרו שאני בכיוון הנכון, אבל שאני אתן לזה קצת זמן.... איך אומר דודו טופז? ``אין לי זמן!``. אבל סיכמנו שהשבוע אקבל עוד יום חופש כדי ללכת לעבוד, ולראות מה קורה. בשבוע הבא אני כבר מקווה ליותר מזה. מה שכן, הן רוצות להמשיך ללוות אותי בתהליך, גם החזרה לעבודה, וגם המשך הטיפול עם הפסיכולוגית איתה אני בקשר. בדיוק מה שרציתי. מחר גם יש לי פגישה עם הועדה שאחראית על הנושא בקיבוץ, הן ליוו אותי עוד לפני שהגעתי לאישפוז יום. אני רוצה לחזור לטיפול אלטרנטיבי, עליו עבדתי פעם, ואני חושבת שהוא יכול מאוד לעזור לי עכשיו. ועל זה אני צריכה לדבר שם. בנוסף לדיווח על מה יהיה עם הטיפול האישי (אם אצטרך למצוא פסיכולוג אחר או שאוכל להמשיך שם, מה שנראה לי שכן, לפחות כרגע...(טפו-טפו-טפו, איפה יש פה עץ לעזעזל?!) והדבר האחרון - היום ההורים שלי חוזרים ואני אצטרך להפיל עליהם את הבשורה....אני לא יודעת איזו תגובה אקבל. מקווה שיבינו ויתמכו. אז זהו, זה מה היה היום. שלכם, אוהבת מאיה הפרה.

A-naT

New member
לאחותי הגדולה! :p

בהצלחה עם ההורים שלך... אני בטוחה שאם תסבירי להם כמו שהסברת פה הם יבינו, סהכ זה הגיוני בטירוף. חוצמיזה, אני מה זה כועסת על התפוז הטמבל הזה, אתמול השארתי לתגל הודעת תמיכה ובהצלחה, ארוכה ארוכה, והמעפן לא הסכים, פתאום הוא נתקע.. עכשיו היא בטח חושבת שאני לא מדברת איתה או משהו, או שברחתי מהבית.. (0; חוצמיזה.. מה ככה?

לאחותי הקטנה...אחת מיני רבות.

אני מאמינה שהם יבינו. וגם אם לא, הם יצטרכו לקבל את זה...את יודעת, אני כבר ילדה גדולה...אבל אני רוצה את הגב שלהם. חוץ מזה שאני יודעת וסומכת עליהם שהם מכירים אותי מספיק כדי להעריך. אני לא חייבת לקבל את דעתם, כמו שאני לא חייבת לקבל את דעתה של הפסיכולוגית או הפסיכיאטרית, אבל אני חושבת שאני צריכה לקחת הכל בחשבון. אוהבת אותך, אחותי הקטנה... איזה כיף שיש אחיות. אהבתי. דיברתי עכשיו בדיוק עם דודי בטלפון (כן, שוב..) והוא מוסר לך המון דש ונשיקות, וגם מזכיר לך שמישהי אמרה שהיא ``תיתקרצץ`` איתו, כדבריו הוא, ולא מקיימת...הוא עכשיו הולך לישון, אבל הוא יהיה זמין מ 24.00 (עולה לשמור). אוהבת הפרה מאיה

אני מקווה...רק שלא יכעסו

שעשיתי את זה דווקא כשהם לא פה, כאילו מאחורי הגב. אבל בעצם, כל הזמן ניסיתי לא לעשות שום דבר בלעדיהם. אז לא יהיה להם על מה לכעוס! ואני אסביר...ואם צריך, אסביר שוב..ושוב. למרות שאני לא חושבת שתהיה בעיה. אני כבר לא ילדה קטנה. רק שחשוב לי שהם יהיו מאחורי. רשמתי לך בהמשך להודעתך מאתמול....בקשר לאששפוז. ראית? שלך מאיה הפרה.

t@gel

New member
מאיונת מתוקה שלי

ילדה יפה שלי... קחי את מה שהדפסת...אזרי אומץ...הגישי זאת להורייך.. כל מילה שלך הכתובה שם...אוף, כמה נחת תעניקי להם משם הכל כבר יהיה יותר קל. ברגע שאת נותנת להורייך טיפת אמונה כי את מתחשלת... הם יצאו מגידרם לסייע לך... בהצלחה וספרי לי איך היה... סליחה שאני מקצרת... אני צריכה לנוח...

הי מאיוש

אז בשורות טובות.. מתגעגעת אליך.. ממש, התחלתי היום ללמוד, מחר הארנבת נפטרת ממני, כיף לה. זהו, אני משערת שאגיע פחות עכשיו לכאן. אוהבת אותך, תשמרי על קשר. בי חמודית. ניב

למעלה