עוד ציור

The Crusader

New member
עוד ציור

הפעם לשם שינוי אני ממש גאה בזה... בן אדם פשוט... (אמור לביות חתיך... בנות אתן תחליטו חחחח) וכמובן מוסקיטר... קיצר זה אמור להיות דרטאניין והדגש היה כמו שניתן לראות על קפלים וגם קצת רקע

chatenoire

New member
מתה על המוסקטרים

הם פשוט נוצרו בשביל להיות סקסיים (כן, כן, ולהגן על המלך והכל). יש שיפור קודם כל ביציבה: מלבד כפות הרגליים היא נראית די טבעית, לא מאולצת ובנויה היטב. הכתפיים טובות, למרות שיש הרגשה מעומעמת שהוא מכווץ אותן (יכול להיות שהתחושה שהזו מקורה ברגליים דוקא, זה עניין מוזר). הפנים שלו מקסימות וחמודות למדי, אם כי לטעמי האף עדיין קצת ארוך וצר מדי, מה שגורם גם לפה להראות לא במקום. בקשר לרגליים: הדבר הכי בולט הוא שאת כף הרגל שאנחנו רואים "בפרופיל" כדאי היה לסובב קצת לכיווננו. כרגע הוא יוצר זווית של 90 מעלות ויותר, ועוד בפישוק רגליים; נדמה לי שקשה לשמור על שיווי משקל בעמידה כזו, ובכל מקרה היא נראית קצת מגוחכת, במיוחד כשהיא על מוסקטר, שאמור להיות הרואי בכל קומתו. הרשה לי לגשת לקפלים, היות ואמרת שהדגש שלך היה עליהם. הדבר החשוב ביותר לזכור בקשר לקפלים הם שהם לא סתם קווים בבד. קפל מתחיל במקום קיפול מסוים של הבד ונמשך מעט אחריו ולפניו. מסיבה זו לא הגיוני שרוב הקפלים במכנסיים הם פשוט קווים, ואין להם שום אזכור בקו החיצוני של המכנס. הקפלים טובים יותר בידיים, אבל גם שם אפשר היה לשפר. מגפיים של מוסקטרים, אגב (לפחות לפי הסרט), עשויים מעור די רך, וגם בהם יש קפלים פה ושם.

chatenoire

New member
עוד כמה הערות

1. הסוס: אני מודעת לגמרי לעובדה שהסוס הוא לא הנושא, אבל א) ספר אנטומיה של סוסים - מומלץ לכל מי שאי פעם רצה לדעת לצייר אותם, וב) יחסית למוסקטר הוא מאוד מאוד קטן. אפילו אם הוא היה פוני. 2. רוב הציורים שלך כרגע הם אמנם פינ-אפס שלא מתקשרים לשום דבר גדול יותר, אבל למרות הצורך האדיר הזה באותיות, לא צריך לכתוב כותרת ענקית על כל אחד. יש ציורים, בעיקר אלה עם הרקע, שבהם היא מיותרת. 3. שוב, אני יודעת שהרקע נעשה במהירות, רק כדי לא להשאיר נייר לבן, אבל א) ההצללה המקווקוות לא כל כך עובדת, ב) הבתים שבמרחק צוירו על קו מאוד ישר, אבל הם עצמם די עקומים וג) בתור חובבת עצים ויערות אני לא מתלהבת מבזבוז נייר, אבל אם אתה מתכוון לצייר משהו רציני, כדאי לא לעשות את זה על נייר מלוכלך ממחיקות. 4. אהבתי את החרב.

Humus_Chipsalat

New member
רעים !!! תגיבו !!!

הבנאדם צייר ציור... וציור טוב !!! תגיבו !!! תגיבו !!!!!!! גררררר !!!!

apathic

New member
המממ.. לא יודע

הסוס בהחלט קטן מדי.. כנראה סייח. והכובע נראה לי מוזר.. נראה לי שאתה צריך להתאמן קצת על ראשים, הכובע לא מתלבש עליו טוב. לא יודע.. העמידה של המוסקטר טובה מאוד, אבל הוא נראה יותר מדי מרוצה מעצמו.. ו.. לא קורה שם כלום, אז באמת שאין לי מושג למה הוא צריך להיות מרוצה.

yonabarak

New member
האף

ארוך מידי, כרגיל אצלך, ונמוך מידי, כמעט לא קיים. חוץ מזה הרוב כבר נאמר.

yonabarak

New member
האף

ארוך מידי, כרגיל אצלך, ונמוך מידי, כמעט לא קיים. חוץ מזה הרוב כבר נאמר.

TazMan

New member
עזבו את האף... הוא צרפתי!

אז יש לו אף צר וארוך - Big-Dill! הוא צרפתי, ולגברים הצרפתים (ושאף אחד לא יפגע לי - זו לע הערה גזענית, זו עובדה אתנית) יש אף צר וארוך!

The Crusader

New member
you tell´em boy!

חחחחחח הרגת אותי מה????? בחיים שלי לא שמעתי כזה דבר.... פחחחחח גדול... "לגברים צרפתים יש..." יפה יפה מעכשיו עד שהאף שלי ישתפר... תתייחסו לכולם כעל צרפתים.... חחחח

*GormE*

New member
לא, יש להם ריח רע

ואנגלית קלוקלת אבל אם יש להם אנגלית צחה אז הם אימפוטנטים (זה מתקזז.) מאיפה אני יודעת?? זה מיתוס ידוע!!!!!!

Humus_Chipsalat

New member
הוא מוסקיטר !!! אין לו משכנתא על

הראש... אין לו ארנונה, ואין לו מצב בטחוני, למה שלא יחייך?!

apathic

New member
אבל הוא הרי גם לא יודע מה זה

אז למה שזה יציק לו? (תיאורתית) כדאי שאני אדגיש בשלב הזה שאני לא מעוניין לפתח את הנושא ובטח שלא להתווכח... תודה.

Logan16

New member
אחלה פנים

אבל מה קרה לאף ??? והסוס מפחיד אותי הוא אנושי מדיי

giri

New member
תגובה

הציור באמת נחמד, ולתכלס : הערות. הכובע פשוט יורד בזווית חדה מדי אחורה, כאילו שאם הוא היה עומד ישר אז עדיין זה היה... כמו כובע של כבאים, מבין את כוונתי? זה מה שהפריע למי שהעיר (לא זוכרת מי זה היה). בנוגע לפנים - על האף כבר העירו - אבל אם אתה מדגיש מתחת לעצם הלחי ולא עושה שם הצללה, אז כדאי לעקל את הקו כלפי מטה בסופו - אפילו בזווית חדה, אם אתה מבין למה כוונתי, כשהמדובר בגבר. העמידה באמת טבעית יותר, אבל במגזר הטבעי הוא נראה כאילו הוא כולו צפוד ומתוח - כתפיים מכווצות, רגליים מתוחות - קצת כאילו הוא דיגמן לך אבל הוא היה לא דוגמן אלא באמת מוסקיטר...
והקפלים - זו התחלה לא רעה לחשוב בכיוון, אבל יש חוסר בהבנה של מבנה הקפל - תחשוב על קפל בבד, יש לו עומק, ומשני צידיו הבד בולט - או להפך, והוא מתמשך לאורך כווני הזרימה של הבד, יש לו נפח ומימד, וכמובן - כפי שאביב העירה - שהוא ממשיך בתלת מימד, ולא נגמר בדיוק בזוית שבה אתה מצייר. כך שצריך לראות ביטוי לקבל גם בהמשך המכנס, והקפל עצמו דורש יותר תשומת לב. יש לי איזה ספר על זה בבית שאני לא מוצאת כרגע, אז שירטטתי זריז דוגמה לקפלים - להנאתך. אם קפלים מעניינים אותך, תגיד מתי אתה בא לסינמטק/עולם הקומיקס ואני אשתדל להיות שם עם הספר ההוא (אם אני אמצא אותו... זה ממש מטריד שהוא נעלם ככה...)

giri

New member
ועוד משהו

סליחה שלא התייחסתי לסוס... זה קיצוני מדי...
אם זה מעניין מישהו אני אעלה הסבר מקיף לגבי סוסים.

The Crusader

New member
תודה לכולם

וגירי.. אני כנראה אהיה שם ביום שלישי בצהריים תןדה

למעלה