עוד צדיק חרדי...

• פותח הנושא LSD-J
  • פורסם בתאריך

LSD-J

New member
עוד צדיק חרדי...

וכמו שנתן זהבי אומר : "וזה עוד רק החרא שצף למעלה..."

כחלחל

New member
אתה יודע LSD, עם זה אין לי בעיה

זה רק מראה שהם בני אדם וגם בינהם יש פושעים כמו כל דבר אחר, כמי שדוגל בשיוויון אני מציע להתיחס אל הבחור כמו לכל עבריין אחר ולהענישו לא יותר ולא פחות מפושע חילוני. אולי אם נתחיל את השיוויון כאן זה יגיע גם לגיוס, לעבודה, לנשיאה בעול הכלכלי, או אולי אפילו לשיויון בין הילד השני שלי או שלך לילד החמישי שלו.....

a-s-inv

New member
להציף את הפורום בשירשורי לינקים?

די לצביעות די, בפרט בעל החינקים שידע להתעלם ממסכת הלינקים שלי שהיה קצר מאוד למרות אורכו בגלל עייפותי מלהמשיך להכילו ואתה כחלחל נגעת בנקודה סוף סוף, גם החרדים בני אדם צדקת, עכשיו לך ספר את זה לכל החשוכים שעדיין לא יודעים זאת לגבי העונש, אתה צודק

gilka

New member
אתה באמת לא מבין?

או שאתה עושה את עצמך? אנחנו יודעים שחילוניים עושים פשעים ולכן לינקים שכאלה לא יעזרו לך כי זה יהיה לשכנע את המשוכנעים. מה שאנחנו מנסים לשכנע אותך הוא שחרדים גם עושים פשעים. גם הלרדים הם בני אדם: משתמטים, חשוכים, נצלנים, סחטנים, שונאים וגזענים. ננש כל הטוב בעם היהודי הגיע לציבור אחד הא?

LSD-J

New member
בדיוק

אך מה שאתה ואני (ושאר האנשים פה) אומרים עומד בניגוד גמור למה שהליצן אומר. הרי תמצית קשקושיו היא שהדברים הללו כמעט ולא קורים בחברה החרדית (בזכות החינוך החרדי הנאור) בעוד שאני מוכיח לו שוב ושוב שלא רק שהם כן קורים, הם גם קורים בצורה כזאת שהחברה שלהם לא מצליחה להתמודד איתה בדרך האופיינית לה - טאטוא מתחת לשטיח. מכסה הביוב פשוט לא עומד בלחץ והחרא פורץ החוצה. בתגובה הוא מראה לי כתבות על פשע בחברה החילונית (ומחדש לנו המון), קובע כי הפשע הוא מרכז הווייתה של החברה החילונית, או לחילופין מביא לי את זה...שזה בכלל מעיד על רמה מוסרית ואינטיליגנטית גבוהה במיוחד. אז איך אפשר לקחת ליצן כזה ברצינות?

למעלה