עוד פרק נסגר

עוד פרק נסגר

אני מכירה אותו כבר 4 שנים , ביום הראשון , בכיתה י"א, המורה שמה על הריצפה מלא חפצים: מסטיקים , קוביה , מסננת , בובות פרווה כלי בית ,נרות ועוד כל מיני כאלה. אמרה לנו לבחור אחד שמשקף את האופי שלנו. בהיותי אחת בלי אופי יותר מידי מוגדר בחרתי משהו בנאלי , מסטיק. הוא בחר בקוביה , ואמר שהוא החי תחיים בהימור- גורל. לא ייחסתי לו חשיבות , אבל זכרתי את זה. כעבור שנה, כידידים , ישבנו במרפסת באיילת , בטיול שנתי, זה התחיל כתחביב, שנינו למדנו לעשות מסאז' , גלשנו למיטה ובמשך כמה שעות היה לנו סשן נפלא. בסוף הוא אמר שהיה כיף אבל אני כמו אחותו וזה נגמר באותו החדר. התגייסנו לצבא, לא דיברנו שנתיים , שוב הייתי לבד , הוא היה הפאנטזיה שלי כל אותן השנים , בין הסדינים עברו בחורות , בחורים אבל חשבתי עליו , וכשנפגשנו הוא נתן לי לממש אותה. היללתי את גופו , הוא השקיע בעצמו מעל ומעבר. עבד על כל שריר. כנראה שאהבה שלו לגוף גברה על הרצון למערכת יחסים כי הכל היה בגדר יזיזים . אמרתי לו , אני שלך , כולם שם בחוץ צעצועים שלי. הוא סירב, "רק תגידי לי אם יש לך מישהו אחר לפני שאת שוכבת איתי " הצבא, היציאות החרא , השטח . לא מתאים לו להחזיק בחורה, ועוד יקרה כמוני. המשכנו להיפגש, בכל פעם היה נפלא יותר ויותר, אני רציתי עוד, התחלתי למנוע ממנו את עצמי , בסוף כשראיתי שהוא לא מעוניין הכרתי מישהו חדש. בסוף שבוע כשהוא חזר אמרתי לו. מצב הרוח שלו השתנה, אולי בכל זאת היה לו משהו כלפי ? מאז הוא קר , רציתי אותו בסוף השבוע האחרון , עוד מעאכת יחסים שנגמרה , אולי עכשיו כשהוא יודע שאני לבד יבוא לו . הוא היה אדיש, אמר שיש לו מסיבה אצל חבר, לא המשכתי ללחוץ , שיציע לבד לפגוש אותי בשבת . הוא לא הציע. הייתי כמה שעות בהלם ודיי דכאונית . בסוף מחקתי את המספר הפלאפון שלו , נגמר פרק בחיים . הפאנטזיה מומשה אבל אני רוצה עוד.

פיה שלו

New member
../images/Emo24.gif

יקירה שלי.. נראה לי שהוא לא יודע מה הוא רוצה אבל כן יש לו משהו אלייך תני לו זמן אל תמהרי לסגור פרק.. בהצלחה ואל תתייאשי

לא רוצה לתת לזה זמן

אני נשארת מאחורה אם אני לא אסגור את זה איתו . ובא לי להמשיך ללכת קדימה העולם הוא חסר גבולות חבל לבזבז זמן על מישהו שלא סגור על עצמו את הפלאפון שלי יש לו בכל אופן .

rotemotek1988

New member
קודם כל ...

מנוסח מדהים נהנתי מכל שניה שקראתי וקשה לי (דיסלקטית אין מה לעשות) אני מזדהה כל כך רוצה שהסיפור שלי ימשך כמו שלך אחרי הצבא רק בלי החלק אחרון רוצה שהוא באמת יהיה שלי בסופו של דבר
???
???

alexandron

New member
אוך...

זכרים, לכי תביני... יום אחד את מתקשרת והוא לא מבין מה את רוצה, מעליב אותך, אומר שאין לו שום עניין בלהכיר אותך בכלל (אחרי כל השנים, אחרי כל הרגש...), את כמעט מתחננת על חייך (מטאפורית כמובן, זה הסאבטקסט)...את מוחקת את המספר שלו (כמובן שאת מספרת לו על זה בהודעה שנייה לפני), יומיים אחרי זה ישלח לך הודעה שאומרת שהוא בדיוק בסביבה בשעה חמש. פשוט כך. כנראה רק כדי לדעת ששוב יש לך המספר. ששוב יש סיכוי שתתקשרי בוכה באמצע הלילה כי כואבת לך הנשמה והוא יוכל לנתק בנונשלאנטיות כי לא יהיה לך מה להגיד... איכס זכרים. נראה לי, שדברים באמת משמעותיים לא נגמרים לעולם. אמא שלי למשל, בת 40 ומשהוא, לה עדיין יש עקבות נראה לי, מלפני עשרים ומשהוא שנים. הלוואי לא עלינו, הא?

הוא התקשר

ועכשיו בדרך אלי .... אוף אני לא יודעת , אני הולכת לגמור עם זה , אבל אוף למה ? הוא באמת היה זכר נפלא . כזה כמו אל הגיע הזמן להמשיך האלה ...... ב 13 יש לי יום הולדת

למעלה