עוד פרס נובל

בטרוף אמן שתזכה אתה בנובל

והאמת הטון הזה שמעתי אותו הרבה שמנסים כמה שיותר להדגיש ולהציג שלמרות שהעם היהודי בישראל ובתפוצות הוא קטן יחסית לעמים אחרים רק שיש לו הישגים מרשימים והשפיע על ההיסטוריה , וזה לא רע בכלל , שימשיכו ויצליחו , רק שלא יבואו מצד שני ויגידו שרק אנחנו משפיעים ותורמים

הגיע הזמן שתלמדו מאיתנו

אם אתה מתכוון במילה "אנחנו" - הערבים אז הכוונה שלי אמנם להתפאר בהישגים שלנו אבל בכלל לא לבוז לאחרים האיסלם ובעיקר הערבים בתוכם "הצטיינו" בשנים האחרונות בדברים שלא הייתי מתגאה בהם: רוב המדינות הערביות תחת שלטון רודני, בחלקן עם חוקי דת נוקשים ביותר (מה שנקרא חומיניזם), מלחמות בכל מקום וכמובן שולטים בעולם הטרור לכן קראתי להם להחליף תקליט

נכון הגיע הזמן , מתי השיעור הראשון

מה להביא ?? עט, דפדפת , רצון לקבל את מה שמכתיבים לי האחרים , להפסקה להצטייד במנת פתיחות מערבית , ושתיה קלה לפי הטעם וכמובן אני מניח שבהרצאה חובה לכבות את הראש הערבי והמוסלמי אחרת זה יפריע להתנהלות הלימודים
אל תשכח בטרוף לשלוח את דף הקשר במייל , כי אז ארגיש בבדידות יתר ואולי אולי המשטרים החומיינים יסיחו את דעתי מהלימודים

נכון - חשוב לכבות את המנטליות

חשוב לכבות את המנטליות ולהיפתח לעולם אחר, עולם רגוע יותר
אפשר גם לקחת שיעורי מדיטציה אחרי שהראש ירגע תגלה שהעולם יפה הרבה יותר רובכם פקעת עצבים מהלכת. תרגעו. תחליפו תקליט!

5EDEN50

New member
ודי להכללות .

נכון הטרור שנעשה בידי מיעוט מוסלמי משתולל בעולם. אבל זה לא מצביע על כך שכל המוסלמים הינם טרוריסטים. די לעשות הכללות !!!! אני מקווה שכל אירגוני הטרור בעולם יבואו על עונשם . בילדות הורי התגוררו בשכנות טובה עם ערבים מוסלמים הם פינקו אותי ואהבתי את כולם. היום יש לי חברים וחברות ערבים מוסלמים במקומות שונים בארץ הפועלים איתי למען השלום המתנגדים לטרור. אני תושבת חיפה וכאן אתה נכנס לאיזה חנות ואינך יכול לדעת מי בין בעלי החניות הינו יהודי או מי ערבי, כולם כאן מעורבבים ובקשר טוב וזה לא אומר שאין רעים ביניהם או בנינו.

הנה עוד דוגמא לפאנטיות

בתחילת אוגוסט שמענו על אירוע של זריקת ראש חזיר לחצר מסגד חאסן-בק ביפו ראשי הציבור הערבי מיד הזדעקו וניסו להתסיס את הציבור שלהם - הנה היהודים מארגנים לנו פוגרומים לפני הפינוי מאוחר יותר התברר כי סרסור רוסי שיכור יחד עם חברתו היצאנית עשה זאת כפרובוקציה היום פורסם כי סנדלר חברוני אוהד החמאס רצח תלמיד ישיבה כתגובה לזריקת החזיר אם היה החברוני מוצא את זורק החזיר ופוגע בו אז מילא, אבל מה עשה לו הנער? אבל זה לא חדש זה עוד אחד מסממני הפאנטיות הדתית אצלם כשערבי חש שפגעו בקדושיו לא יירגע עד שיהרוג יהודי - כל יהודי שנקרה בדרכו יש מישהו שרוצה את זכות השיבה?

אני היצעתי 11 דקות לפניך ../images/Emo8.gif

אגב, ערפאת חתר להקמת מדינה פלסטינית עצמאית, והאמין שישראל עלתה על דרך של פתרון מדיני, שתוביל לסיום הסכסוך. הוא בפירוש ניסה לבצע צעד גדול לקראת שלום. הטחת האשמות הדדיות, שגיאות ושקרים של שני הצדדים - אין בכוחם לבטל עובדה זו. עם זאת, שאיפתו לשלום של "בטרוף זמני", רוח ההומניזם המפעפעת בכל הודעותיו, אכן הופכות אותו למועמד מועדף לפרס נובל לשלום.

נכון, מדינת פלשתין הגדולה והעצמאית

67' + י-ם + "זכות" השיבה. מאז שרב המרצחים זכה, פרס נובל לשלום הוא בדיחה, אפילו הפעם נתנו אותו לאירגון "חסר שיניים" בפי הפרשנים.

די עם ההשמצה

אם אתה מתכוון להלל את המנטליות בחברה היהודית שדוחפת לדברים שכאלה אז כדאי שתעשה זאת בפורום שמדבר על כך. אם אתה מתכוון להשמיץ מיליארד מוסלמים בגלל זה אז עוף מכאן. ואם אתה סתם בא כאן במטרה להתנשא בהישגים שלא אתה השגת אז אני ממליץ למנהל לסגור.

Ragamala

New member
רק אימבציל כמוך מקשר פרס נובל

לעליונות היהודים על הערבים. מה דעתך על עליונות היהודים על כל העולם? מה דעתך על גזע יהודי טהור (כי אנחנו עליונים)? מה דעתך להשליך את כל האחרים לגטאות ולטהר את המדינה מהלכלוך הערבי כדי שהיהודים יוכלו לקבל עוד פרס נובל. אם היה פרס על גזענות וטיפשות אתה היית הארמסטרונג של הנובלים

כנראה שלא קראת עד הסוף

אני מבין שמאוד הרגיז אותך לשמוע כי למליארד מוסלמים אין ממש מה להצביע על הישגים כלשהם בתחומי המדע הטכנולוגיה והרוח. על הישגים בתחומי הפאנטיות והטרור אנו כמובן שומעים כל יום ויום כשאנו פותחים עיתון או באים לראות חדשות בטלביזיה. זה לא נראה לכם לא לגמרי תקין? תרבות השינאה כל כך עיוורה אותכם? לכן כתבתי למעלה למה שלא תצטרפו גם אתם לעולם המודרני תגלו כי השמש זורחת כל יום ואפשר להוריש חיים יפים יותר לדור הבא

למעלה