עוד פעם

Christable

New member
עוד פעם

אני שאלתי שאלה פה לפני יומיים ועכשיו אני לא מוצאת אותה אז אני אשאל שוב, איך שמים תונה בהודעה?

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

הסיבה שאינך מוצאת את שאלתך כאן היא כי העלית אותה בפורום תפוז משוב... ואכן השאלה שהעלית מתאימה יותר לפורום הזה - תמיכה בתפוז, שאליו הופנית ע"י הנהלת הפורומים.
העלאת תמונה להודעה: כשאת פותחת הודעה ומעוניינת לצרף אליה תמונה, עליך לרדת לתחתית עמוד ההודעה, היכן שכתוב.... בחר/י קובץ. מצד שמאל קיימת אופציה שנקראת עיון. תלחצי על האופציה הזאת... יפתח לך חלון. באמצעות החלון תאתרי את התמונה שאת מעוניינת להוסיף ותלחצי עליה פעמיים. אחרי שלחצת פעמיים החלון שנפתח יעלם, ואת תראי את הנתיב של התמונה שבחרת מופיע בשורה שמצד ימין לכפתור העיון. יש לך אפשרות להוסיף כותרת / תאור לקובץ בשורה שמתחת, ואת הדברים שתכתבי שם יראו הגולשים ברגע שילחצו על התמונה.( אחרי שהעלית את ההודעה).
שני דברים חשובים: קבצים שמשקלם גדול מ 250KB לא יתקבלו. קבצים שאינם מהסוגים המותרים לא יתקבלו. בהנחה שאת מעלה תמונה "רגילה" מהפורמט BMP,GIF, JPG... לא אמורה להיות בעיה. אבל שימי לב.... שלעיתים תמונות ששמרת בפורמט BMP עלולות להיות מעל המשקל המותר, ותצטרכי לשנותן לפורמט אחר כגון JPG וזאת ניתן לעשות ע"י שמירה מחדש של התמונה (למשל בתוכנת ה"צייר") ופשוט לשנות את סיומת הקובץ.
כמו כן, קיים מאמר מפורט כאן, שכדאי לקרוא.

Christable

New member
מצטערת

לא שמתי לב שההודעה שלי הייתה בפורום אחר. תודה רבה.

crazyness

New member
|שמאל |

מכיוון שהבעיה פה נפתרה הרשתי לעצמי לנצל את השרשור למטרות רווח אישי
אז ככה, הורדתי ICQ 2003 (הגרסה הכי חדשה) הבעיה היא שאני לא רוצה להתקין את זה עד שאני אהיה בטוחה שהרשימה שלי נשמרת - ופה מתחילה הבעיה הקשה יותר : אין לי מושג מה הסיסמא שלי .. הפעם האחרונה שהתקנתי איסיקיו הייתה לפני יותר משנה ואני לא זוכרת מה היתה הסיסמא שלי אז.. איך אני יכולה לברר את זה או לפחות להעביר בבטחה את כל הרשימה בלי הסיסמא (אם זה אפשרי..
)

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

פורום תמיכה בתפוז - עוסק בתמיכה טכנית הקשורה למערכת קהילות תפוז בלבד.
שאלות לגבי ICO את מוזמנת להפנות לפורומים המתאימים, כגון: פורום תמיכה טכנית (71), פורום תוכנה וחומרה (91) ופורום מחשבים ואינטרנט (99). מקווה שיסתדר לך, בהצלחה~!

למעלה