עוד פעם??

star lili

New member
עוד פעם??

ביפ הולכים לשדר היום את הפרום (פרק 20), במקום את צ´ויסס (פרק 19) ועכשיו בדקתי בלוח השידורים, ולפי מה שכתוב שם, מחר ישודר בגרות 1, וביום ראשון הבא- הפרום עוד פעם! רק ביום שני, מתי שבסבב הקודם הם שידרו את צ´ויסס- הם משדרים את בגרות 2. בקיצור עשו שם לגמרי סמתוחה מכל סיום העונה השלישית, ושוב נדפקה ההקלטה

רינת4

New member
אתם רואים שנכל

הסתדר? הפרק הנכון שודר,לא? בכל מקרה יש לי שאלה:למה כל הטירחה של ראש העיר אם הוא לא פגיע והוא היה יכול פשוט ללכת ולקחת מהם את הקופסא ששלו בחזרה? הרי זה לא שהם יכולים לעשות לו משהו...

B a n j o

New member
אולי

בכל זאת אם כולם יקפצו עליו ביחד ויחתכו אותו לחתיכות קטנות אז זה לא ממש יעזור לו ?

The Flash

New member
חחחח ואללה

זה שהוא בן אלמוות לא אומר שהוא לא יכול לבלות את ימיו כפסטרמה חתוכה היה דבר דומה בזינה שכאילו קליסטו סירבה לעזור לזינה(או להרקולס לא זוכר)(קליסטה בשלב שהיא הייתה בת אלמוות אבל כלואה) בכל מקרה היא אמרה אפילו שהיא בת אלמוות זה לא אומר שהיא לא יכולה לבלות את הנצח בחתיכות

ANGEL N

New member
הוא פשוט רוצה להיות כמה שפחות מעורב

אתם לא שמתם לב כמה הוא מנסה שלא יראו אותו עושה דברים כאלה. אחרי הכל הוא ראש העיר, ואם יגלו שהוא כ"כ רע יכולים לפגוע בו. אז עד שהוא ישיג את המטרה הסופית שלו (נחש) הוא מרטין מעורבות

ANGEL N

New member
אבל תמיד עדיף כמה שפחות להסתבך...

בשביל מה להוסיף עוד ועוד בעיות. אם יש מישהוא או יותר נכון מישהיא שתעשה לך את העבודה,ף בלי להסתבך!

Shades Of God

New member
הצחיק אותי נורא (כמו תמיד)

אני אוהבת שאנג´ל ציני :) ואני גם לא כל כך אוהבת את פיית´ (לא לסקול אותי בבקשה LOL ) MAYOR: No. Not until the box is in my hands. So you´re the little girl that´s been causing me all this trouble. She´s pretty, Angel. A little skinny. Still don´t understand why it couldn´t work out with you and my Faith. Guess you kind of just have strange taste in women. ANGEL: Well, what can I say? I like them sane. חמווודד.

רינת4

New member
אני אוהבת שאנג´ל,

ובכן...קיים. אבל עצוב כל מה שראש העיר אמר להם :(

Mnementh

New member
זה מה שחשבתי פעם שעברה

שראיתי את זה, אבל הפעם פתאום נפל לי האסימון... מה זאת הסצנה הזאת? האם באמת אתם חושבים שהם היו נותנים לו לדבר ככה שעה בלי להתפרץ לדבריו? מה - למה בכלל השיחה הזאת מתקיימת? שימו לב שהיא בלי שום הקשר.. אוקי אז ראש העיר רצה במיוחד לעשות להם דמורליזציה, ברור, אבל לי נראה שהשחקן פשוט הסתכל על התסריט ואמר לו "הממממ, טוב...." ובאפי ואנג´ל חייבים לשתוק בזמן שהם רצו להעביר את המסר הזה. יאללה בוא נשתוק בזמן שהסכין על צוואר וילו וניתן לו לדבר כמה שהוא רוצה. דעתי האישית - אמנם עצוב ויפה בכלליות, אבל פאק אדיר של התסריטאים. היו צריכים להעביר את זה אחרת. תשוו את זה לפעם שספייק אומר להם מה שאומר להם באותו סגנון בערך. הם פישלו כאן.

רינת4

New member
כשחושבים על זה,

אז בעצם כל הפרק הזה הוא די טעות. מצד שני-אולי ראש העיר רצה לשחק איתם קצת,כי הוא היה משועמם? וגם ככה הוא מתכוון להרוג את כולם בסופו של דבר,אז למה לא לזרות להם מלח על הפצעים קודם-שידעו שהם נכשלו,שכל מה שהן עשו היה לחינם ובקרב הזה הוא ניצח? אז במקום ללכת ולקחת,הוא החליט לשחק קצת....

ANGEL N

New member
שמתם לב כמה ראש העיר דומה לגלורי...

אני לא מאמין שאני כותב את זה אבל- ספויילר לעונה החמישית. שמתם לב עד כמה גלורי וראש העיר דומים. קודם כל הם דומים בזה שבהתחלה אין לנו מושג מי הם, מה הם באמת ומה המטרה שלהם. אנחנו מקבלים עליהם מידע לאט לאט, ורק בסוף אנחנו מבינים את ההשפעה שלהם ואת הכח האמיתי שלהם שניהם יביאו אסון גדול לעולם. שניהם די משוגעים.

וואו בקשר לזה שזה פיספוס-

חייבת לחלוק עליכם- מה טעות!? כל הקטע שזה מה שמביא את אנג´ל למסקנה ולפרק פרום- *סניף סניף* אבל זה גאוני כי אם הוא היה סתם נואם הם היו משתיקים אותו ופה הם לא יכלו כי ווילו הית םעם סכין לצווארה:) אז ככה העבירו את המסר- זה הרמז שלנו לעתיד לזה שאנג´ל לא יוכל להיות עם באפי:) זה נורא חכם אם רואים את זה ככה...

ד י י ז י

New member
אני חושבת שהוא אמר את זה..

כי הוא יודע שביחד הם ממש חזקים , כמעט בלתי מנוצחים. לכן עדיף לו שהם יפרדו. ככה יהיו לו יותר סיכויים להרוג אותם.

למעלה