עוד פעם

עוד פעם

שנה. מאתמול הטלפונים של החברים. מתי ומה. מחר אני אומרת. את כל פעם מזיזה את הימים. כן. אז מה. להביא משהו? לא. יהיה קצר. אחר כך נבוא.. לבוא רעבים? לא. צמאים אולי. אולי נשתה. נשתטה. מה להביא לך מחר? הילדים הכינו מלים וציורים. הקטן הקליט לך מנגינות שחיבר.והנסיכה כיירה כלי מקסים. עציץ. ציירה עליו פרחים שיהיה לך שמח. שבע שנים.. מאמין? אתמול נזכרתי שאמרת שבע שנים רעות. אחר כך השבע הטובות. ואני הרי כל הזמן אומרת לאט לאט.. פרה פרה.. עכשיו צוחקת. שאולי הכל היה מתוכנן אצלך בראש. ועכשיו אתה יושב פה להציץ אל המסך ומלטף לך את הלחי כמו שהיית עושה תמיד כשהיית מבסוט. כמעט מרגישה את היד שלך על הצוואר. תיכף תצמיד את הלחי ותקטר שאף אחד כבר לא מכין סלט קטן קטן על הבוקר. אותו לילה כשאפשר היה עוד לדבר. לפני שהכאבים הפכו אותך לפחות.. והיד ששמת על הבטן התפוחה. וצחקת כל פעם שבעט. הנה תיספרי אמרת. שבע. כל בעיטה הצחיקה אותך. תראי מה זה. אני הולך והוא בא. לשמור עליך במקומי. שיהיה עוד אחד שיאהב אותך. אמרת לי תקראי לו אושר. כן. שבע שנים. זה הרבה? זה קצת? הנסיכה שלך בגיל של המתבגרים. הפושטק עוד מתזז.עסוק בלחקור את העולם. ואור. בא. הלך. אולי לא אהב להיות פה. אולי רצה יותר להיות איתך. התפקיד שלו נגמר כאן אחרי זמן קצר. האהבה שהשאיר היתה יותר משל אדם מבוגר. אולי כל מה שלא הספקת. כשהיית גם מאהב גם חבר וגם ההורים שלי. זה כבר לא עצב. תראה. גם הכאב כבר לא.. ולא הבלתי נסבל ההוא. שאי אפשר לחיות איתו. זה געגוע. געגוע עמוק שלפעמים מפיל ולפעמים מחייך. אליך. ואל מה שהיה. אל המקום שהיה לי. אל ההרגשה שהיתה לי כשהייתי שלך. אל הבית שהיית בשבילי. אל ה-היה הזה. אפילו שאם היה היום.. אז בטח הכל היה אחרת.. נישן קצת ונתעורר אמרת. ואני האמנתי. ונרדמתי. וכשהתעוררתי כבר לא צחקת יותר. התחילה ההתחלה האחרונה. של הסוף. וההבנה שזהו. שכל דבר זה אחרון. אפילו אור הרגיש. אמרת שבמקום לבעוט עבר לנשימות. היית מאמין שעברה רק שנה מאז שכולם באו? שש שנים ועוד שנה. נראה ההיפך. וואי כמה שנה אחת זה הרבה. שנה של בית ספר.. ואיך שום דבר לא נשאר אותו דבר. מסה קריטית של תובנות.. וביום ההולדת שהיתה כבר עברתי את הגיל שלך. וחשבתי.. שיום אחד אתה תהיה ילד.. ועוד לא גמרתי להגיד תודה על שינוי הד.נ.א שעשית לי. כל מה שלימדת אותי על אהבה. אתה זוכר איך בהתחלה כעסתי. בשביל מה? בכיתי. איך קילפת את כל הבגדים והקליפות והלכת. מזמן כבר מבינה. מתגעגעת. מתגעגעת לקצת ממך. לקצה של חיוך. לגרם של ההבנה העמוקה שהיתה לך. לחיבוק השלום של כל בוקר. שתגיד.. נו.. את רואה. אמרתי לך..ותצחק עלי שבסוף אני מבינה הכל אבל למה זה לוקח לי כל כך הרבה זמן... ותראה.. איך הפחד התקטן. איך הפך להיות יתוש מעצבן. ולא מפחדת יותר כמו פעם. כן..אפילו לא מהפחד. מסתכלת על הקמטים שנוצרים ומחייכת. שנה של התפשטות. אז מה?.. עכשיו השבע הטובות? איזה אורך צריך עכשיו ידיים כדי לחבק אותך שיהיה הבוקר טוב.

BooBee

New member
בשקט בשקט

אני רק אלחש לך על שלוש דמעות שעומדות לי בעיניים ועל זוג ידיים שנורא רוצה עכשיו לחבק חזק חזק ועל לב שהחסיר פעימה ועל עצמי שמודה לך על מי שאת עבורי רויטל.

תודה

קשה לתאר כמה אהבה אפשר להכניס ליום אחד. ועוד יום שכזה. והלב פשוט מוצף. מינון יתר של חום ואהבה. מרגישה מבורכת. כבר לא יודעת איך אומרים תודה על הכל. ולכל אחד ואחת. היה לי צורך לסגור את היום הזה פה. מול המלים והחיבוקים שנכתבו מכאן. מאלה שגם במלה קטנה מרגישה שהכל בעצם נאמר. תודה. תודה לכל מי שפה. יום מדהים. איכשהו היו הפעם יותר אנשים. וזה מוזר לי. כאילו החברים שלך מתרבים. מתעקשים להשאר מחוברים למה שהיה. או למה שהיית בשבילם. מעשים ומשפטים שפיזרת במשך השנים פתאום מתחברים לרשת של אנשים. ותופעות. והבנות של החיים. ובאו להגיד לך תודה. כמוני. ובזמן האחרון נעשתי שקטה יותר. מחוייכת. כל כך ברור לי שאתה המתנה שקבלתי מהחיים. ואני שמחה ומוקירה כל רגע שהיית איתי. ומחבקת באהבה כל זיכרון. ומבינה יותר טוב את מה שהשארת אצלי להמשך של החיים. ילדים. אהבה. חום. דרך. ואת עצמי. את עצמי נתת לי. לא עצובה. רק מתה להתחבק.

nypx

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מה מסמל אותך יותר מאשר
ואני בטוח שזה בשם כולם אולי את מהצד אבל מהצד של הלב

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ושאת בכלל לא בצד, כבר אמרתי... המון אהבה ורד ע.

shanibi

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif

גריני

New member
יקרה שלי

וכל-כך... כל-כך... שבא רק לחבק ולשיר לך את מה שמתנגן עכשיו בראשי: "רק מה (ש)היה קרוב למות, נעור כך לאהוב את החיים" ואת שעברת פעמיים את השחור הזה, ומגיעה לכאן כדי להציע כתף רחבה כל-כך לאחרים, "לחדשים", ואת עושה זאת בלב רחב, בכל החמלה שבעולם בחוכמה, ברגישות... ככה - מהצד.... שוב ושוב אני מתפעלת מהאופטימיות שלך, משמחת החיים - על אף (ואולי בגלל) - תסתכלי טוב על המשפט הזה: "ותראה.. איך הפחד התקטן. איך הפך להיות יתוש מעצבן. ולא מפחדת יותר כמו פעם. כן..אפילו לא מהפחד" איך חיברת אותי כאן - לתקופה הקשה שלי, כשעמדתי מול המכשולים, אובדת לעיתים, ואז הסתכלתי עליו וחשבתי לי: אם הוא יכול היה להתגבר - אז גם אני.... אוהבת אותך המון!!! ושיעבור לך - כפי שיהיה...
ענק לך, מגריני

גריני

New member
תיקון טעות

השיר - רק מי אשר היה קרוב למות, נעור כך לאהוב את החיים. סליחה

את...

מתוקה..חמודה..חכמה..רגישה כל כך..יודעת.. שוב נכנסת לי ישר ללב ואני מחבקת אותך

nypx

New member
אחת מאחל יותר הרבה יותר..

משבע שנים טובות את כל כך יקרה

סר גון

New member
יקירתי

אינני יודע איך הייתי עובר את החודשים האחרונים בלי התמיכה שלך. גם עכשיו, כשאני רוצה לחזק, נדמה לי שאני הוא זה שיוצא מחוזק ממה שכתבת. עד שהכרתי אותך, חשבתי שאנשים שמדברים כמוך על אהבה הם מעופפים כמוני. והנה את, עם הגישה המפוקחת שלך לחיים, עם שתי רגליים יציבות על הקרקע, עם הבנה ויכולת הכלה שאינם מצויים במקומותנו, סיירת בביצות הכי מסריחות ואת עדיין שופעת אהבה וחום ואופטימיות. אני רוצה לבוא מחר. מבקש שתרשי לי להצטרף לאלה שיגיעו כדי לזכור את האיש שהיה שלך. אני מבקש את הזכות להיות שם, בשבילך. מחבק בחום ג.

sad

New member
שלום לך אשה יקרה

כרגע נכנסתי, קראתי, והתכווצתי וחשבתי איזו אהבה גדולה זכית לה לא יודעת אם יש פה עידוד ואם זו המטרה, כי הרי הוא איננו עוד, שניהם אינם אבל זו אהבה מיוחדת והיום זה היום ומקווה שחיבקו אותך חזק חזק ונתתם את המתנות שלכם והייתם ביחד חיבוק אחד ממני ליאת

Star_Dust

New member
../images/Emo24.gif

אני מצטערת. פשוט אין לי מילים. כל כך עצוב לי עכשיו. אני.

נ.תהילה

New member
לאחת- תגובה קצת באיחור...

ראיתי את ההודעה הזאת שלך באותו היום בו התפרסמה. והתחלתי לקרוא אותה. אך כשראיתי שהיא הודעה עמוסה, מאוד מאוד, החלטתי לעזוב אותה ולחזור אליה יותר מאוחר... חזרתי אליה עכשיו... אין לי כ"כ מה להגיד לך. רק שאני מעריצה את אופן הכתיבה שלך, את זה שאת יודעת להתבטא ולהגיד כ"כ יפה וברור את מה שרבים, או אני לפחות, מתקשה להגיד. הקטע שהכי אהבתי ממה שכתבת הוא זה: זה כבר לא עצב. תראה. גם הכאב כבר לא.. ולא הבלתי נסבל ההוא. שאי אפשר לחיות איתו. זה געגוע. געגוע עמוק שלפעמים מפיל ולפעמים מחייך. בדיוק ככה. והגעגוע הזה כ"כ חותך... ממש עושה מישמש בקרביים. תודה

למעלה