עוד פעם שכחתם?

עוד פעם שכחתם?../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אדם השבוע שלכם- תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף) משהו שעשה לכם את השבוע- משהו שהרס לכם את השבוע- מאכל השבוע- משפט השבוע שלכם- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-

Ditz 93

New member
אני :)

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- "המתוקות האחרונות"- אריק ברמן. שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- BitterSweet - Moving Forward בילוי השבוע שלכם- יומולדת!! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אמ. העשב של השכן אדם השבוע שלכם- כולכם :) תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם: תכתבו 'קצרים' בפליקס. משהו שעשה לכם את השבוע- יומולדת! משהו שהרס לכם את השבוע- לא זכור לי... מאכל השבוע- עוגת יום הולדת D: משפט השבוע שלכם- "חח.. תודה" XDD משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מסיבה? אולי...

סופששש

שיר/י השבוע שלכם (עברי)-אממ, כל האלבום הישראלי של יעל נעים. וגם קצת איה כורם שהתחלתי לשמוע בעקבות השיחה עם אביב בכיפור
שיר/י השבוע שלכם (לועזי)-טיהי, המון. אני לא זוכרת כ"כ בילוי השבוע שלכם-ווי, קניון? סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-חדשות הבוקר? סתם אמ, HIMYM ודפספרט האוס ויפס. אדם השבוע שלכם-חברה טובה שלי?P: תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף) משהו שעשה לכם את השבוע-חברות בעיקר והחופש. משהו שהרס לכם את השבוע-אממ, היה איזה 2 סיפורים שעברו ולא מדברים עליהם מאכל השבוע-פסטה עם שמנת!!! אמשכם, בא לי פיצה עדיין!
משפט השבוע שלכם- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-לקבל כבר את התוצאות של המבחן, מפגש, לפגוש חברה טובה, וחופששש.D:

hadarinke

New member
You became the light on the dark side of me

שיר/י השבוע שלכם (עברי)-אדם צובר זכרונות[לא היה מה לכתוב] שיר/י השבוע שלכם (לועזי)-kiss from a rose
בילוי השבוע שלכם-עכשיו חזרתי מסרט
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-אייס ונטורה
אדם השבוע שלכם-דנוצ'קה(L) תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף) משהו שעשה לכם את השבוע-יום כיפור משהו שהרס לכם את השבוע-יום כיפור מאכל השבוע-קרפלךXD משפט השבוע שלכם-את חייבת לי זיון, זה טום קרוז [אל תשאלו] משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-חופששששש

......./images/Emo60.gif

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- "תני לי יד" של בועז שרעבי, כי חפרנו אותו בהרכב ווקאלי. שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- כל 'סרג'נט פפר'ס לונלי הארטס קלאב בנד' של הביטלס. בילוי השבוע שלכם- הממ היום עם 3 חברות לסרט+גלידה, בערב יום כיפור עם מלא אנשים. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- X כרגיל. אדם השבוע שלכם- לימור, דוקטור, שחר, מיכל ושאר אנשים מהדרמה D: תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף) משהו שעשה לכם את השבוע- מה שרשום ב'בילוי השבוע', שהלך טוב במבחן במתמטיקה, 98 באנגלית. משהו שהרס לכם את השבוע- שיעמום ועוד כמה שטויות. מאכל השבוע- גלידת טריפל שוקולד
אנגריי
אורז אדום
משפט השבוע שלכם- כל מיני, לא זכור לי אחד ספציפי. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- תשובה למייל כבר, לעזאזל!!!, חופששש D: וכל מה שנובע ממנו, אח שלי ואמא שלי מתחפפים מפה לכל סוכות!! D:

DevilGirl92

New member
../images/Emo199.gif

שיר/י השבוע שלכם (לועזי)-Stereophonics - Have A Nice Day
בילוי השבוע שלכם-צפיתי בניתוח בבי"ח של אמא שלי (והגעתי למסקנה סופית שרפואה זה שיעמום אחד גדול..)
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-איך פגשתי את אמא
אדם השבוע שלכם-כרגיל, אף אחד..
משהו שעשה לכם את השבוע-חופש..
משהו שהרס לכם את השבוע-בדידות, כרגיל..
מאכל השבוע-קורנפלקס
משפט השבוע שלכם-"I've been waiting for my dreams to turn into something, I could believe in..."
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-חופש..אה וביום ראשון אני מתכוונת ללכת לכל מיני תיכונים באזור לקוות שאחד מהם יקבל אותי כי הבי"ס הנוכחי בלתי נסבל

ש ש ש

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- אין שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- B.Y.O.B - system of a down בילוי השבוע שלכם- הטיול גיבוש!!!!!!!!!!!!!!!!! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- חברים [כן יש לי על המחשב את כל העונות :) אני בעונה 6!] אדם השבוע שלכם- חברות~! תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף) מכירים את זה שתמיד אחרי טיולים אלו שהביאו מצלמה לא מתחברים למסנג'ר שבועיים ??? אז בנתיים אין תמונות ;[ משהו שעשה לכם את השבוע- טיול משהו שהרס לכם את השבוע- לא לאכול 25 שעות מאכל השבוע- אוכל!! והרבה! בארוחה מפסקת והארוחה שאחרי, ועל האש בקיצור טחנתי משפט השבוע שלכם- "יום כיפור בבית האח הגדול, יוסי אוכל את עינב, ושיפרה? עדיין מתקתקת"
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- חופפפפש 15-17 ת"א הו יה

How I Disappear

New member
עאלקקק ישלך את כל העונות ?!?! ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

את שולחת לי !!!!

How I Disappear

New member
מחר בצפררר :|

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- אין שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- אין בילוי השבוע שלכם- ערב יום כיפור, עם כמה חברים סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האח הגדול, דני הוליווד [אני בפרק 92 !!!] אדם השבוע שלכם- אין תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף) משהו שעשה לכם את השבוע- אממ כלום משהו שהרס לכם את השבוע- יום כיפוררררר מאכל השבוע- המרק שאחרי יום כיפור
משפט השבוע שלכם- אין משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- חופש סוכות, אולי אני אבוא למפגש ועוד משהו אחד

למעלה