עוד פעם שבת

עמי166

New member
עוד פעם שבת

השבתות והחגים הופכים את כל העסק לקשה יותר ויותר, הרגעים הקסומים שהיו שייכים רק לנו בשישי בערב, שבת בבוקר כשכולם עדיין ישנים. המאכלים והבישולים הנהדרים שלך, הנגיעות, החיוך והריח......
לא קל, לא לי ובטח לא לילדים. האווירה בבית לא ממש אווירת חג וכל אחד בפינה שלו ובשקט שלו. עוד מעט מתפזרים , כל אחד לחברים שלו ולכיף שלו אבל בטוח שכל אחד מאיתנו זוכר אותך בכל רגע נתון.היה חג פסח ראשון, עכשיו שבת, עוד יומיים חג שני אח"כ שוב שבת חחחחחחח מישהו החליט להתעלל בי?
יהיה בסדר, קידוש, ארוחת שבת שהבת שלי הכינה, נשתדל לצחוק ולהנות. שבת שלום וחג שמח לכולם.

אביבסיו

New member
הרגשה מוכרת

ובלתי נסבלת! השבתות והחגים שהכי אהבתי בעולם (למרות שזה החג הראשון בלעדיו ומצפים לי עוד רבים) הפכו להיות הימים הכי שנואים בשבוע! הכי ריקים, הכי משעממים! אין מי שימלא את השעות של הבוקר בזמן שהילדה ישנה... כמה שאהבתי את השעות האלה של שישי שבת בבוקר! הרגשה כאילו מישהו החליט להעניק לי חיים מלאי ריק ועצב. חוסר צדק. מאחלת לך להיות חזק ושהילדים יעניקו לך הרבה רגעים של צחוק ונחת (כי רק הם יכולים למלא את הלב באמת).

שבת שלום עמי

ויש ימים שהם יותר קשים שהזכרונות עולים , והגעגוע חונק ולוקחים אויר וממשיכים להביט על העתיד
לדעת שהם מתבוננים בנו מהמקום לשם הם הלכו
ולהשתדל לשמור על שגרת חול וגם שגרת קודש ולא לחינם אני אומרת שהשבת שומרת עלי
כי בערב שבת עורכת שולחן ועושה קידוש לאחת , כי זה ערב שבת ושבת המלכה שומרת עלי
כל כך מבינה אותך ושולחת לך ים של כוחות להמשיך לנווט את הספינה אל העתיד

למעלה