עוד פעם : פיפטי VS ג'עעערול

MC IdO

New member
עוד פעם : פיפטי VS ג'עעערול

50 Cent Disses Ja on 2Pac Track Dj Whoo Kid recently admited that the mix tape that features some unheard 2Pac vocals leaked to the hungry streets, and on one track “The Realest Killas” which features 50 Cent he takes some major digs at Ja and starts to say that 50 the real Pac… Below are a snippet of the Pac lyrics that feature in the track: “Since my life is based on sinnin', I'm hell-bound ... / I'd rather be buried than worried" In the chorus to the track, 50 sings the following: "Till Makaveli returns, it's all eyes on me," Then, the next verse is another 50 verse, he starts to take digs at Ja… he says the following: "You pretended to be Pac, you pretended to be hot," There were attempts to get the track released but there was a run up against Pac’s mom Afeni Shakur.

DJ JuVi

New member
רוצים לדעת משהו שלא ידעתם עכשיו?!

אז הנה משהו שלא ידעתם עד עכשיו: קראתם על DJ Whoo Kid??? מלך המיקסטייפים של ניו יורק, אחד משלושת הדי ג'יים הטובים ביותר בניו יורק? הדי ג'יי של רובע קווינס? מי שהוציא לרחוב את המיקס הענק בין ביגי לפיפטי? הראשון שהכניס את פיפטי לכל מיקסטייפ שלו ולמעשה הוא זה שגילה את פיפטי?!?! אז עכשיו הנה משהו שלא ידעתם ---> המיקסטייפים של DJ Whoo Kid, שנמכרים רק בניו יורק, ובהם משתתפים הראפרים הטובים ביותר (ביניהם דרה, ג'יי זי, פיפטי, אפילו וויקליף... ועוד!) ובהם מתגלים כל הראפרים החדשים והמבטיחים - בארץ!. מתי? עוד שבועיים!. ומי אחראי על זה?! 972Records, היבואנים הבלעדיים של DJ Whoo Kid בארץ. כן כן. עוד פחות משבועיים תוכלו לקנות את המיקסטייפים של די ג'יי Whoo Kid בארץ, מלך סצינת האנדרגראונד בניו יורק. ואתם יודעים מה, אפילו במחיר שווה לכל נפש!!!! ובעתיד כמובן גם את המיקסטייפ שבו יתארח לא פחות ולא יותר מ... טופאק שאקור האגדי, עם פיפטי. בקרוב אצלכם...! ואתם כבר יודעים איך להזמין מראש נכון?! אם לא אז.... איי סי קיו: 78440155 או בהודעות פרטיות.... נדב 972Records

EmGee

New member
רגע לא הבנתי

טופעק זה אנדרגראונד? או שפיפטי סנט זה אנדרגראונד?

hermoni

New member
יעני

החתימה שלך עומדת להיות הרבה יותר ארוכה מעכשיו ואתה תכתוב פה הרבה יותר פעמים כדי להציק עם החתימה שלך?

hermoni

New member
וואי

אני מתשגע מתחרפן פה לגמרי אתה פשוט יודע ללחוץ על הנקודות הנכונות אה?

DJ JuVi

New member
תבין...

אני לא מחפש להחזיר לך, אני לא מחפש להתמודד איתך. הנקודה היחידה שמבחינתי רלוונטית כרגע היא הנקודה של ה"שלח". כל עוד אתה גורם לי להקפיץ, לא משנה לי.

DJ JuVi

New member
אולי יצאה השבת...

אבל זה בשביל כל מי שנכנס רק ביום ראשון....

DJ JuVi

New member
ש- DJ Whoo Kid הוא מדהים...

...מכיוון שרק אצלו על המיקסטייפים אפשר למצוא את השירים החדשים ביותר של פיפטי סנט (ולא רק... בכלל לא רק...!) ואת השירים הלוהטים ביויתר ברחובות ניו יורק, ואת המיקסטייפים האלה אפשר יהיה למצוא בארץ בעוד כשבועיים, רק מ- 972Records.

bboy tb

New member
שניה

אז אם אני אמצא שירים חדשים של איזה אפס אז גם אני אהיה מלך המיקסטייפים?

DJ JuVi

New member
לא.

אם במשך שנים תפתח כשרונות צעירים שיהפכו להיות כוכבים ותמשיך להפיק ולהוציא מיקסטייפים מטורפים שכל הראפרים המובילים בעולם רוצים להשתתף בהם כי הם מכירים אותך והם זורקים שם פריסטיילים משוגעים ומכניסים לשם שירים שעוד לא שמעו בשום מקום אחר בעולם בגלל שאתה אחד מהדי ג'יים הטובים ביוותר בניו יורק -----> אז תהיה מלך המיקסטייפים. אולי.

למעלה