עוד פעם עוד פעם עוד פעם....

עוד פעם עוד פעם עוד פעם....

והפעם..השיר השני מתוךף האלבום הראשון...אף אחד משנינו.. משפט שהכי אהבת,הכי מתחבר אליו,ולמה.לכו על זה! אף אחד משנינו בשקט בשקט/חצי הזדמנות עברה/בשקט בשקט/וזה לא קרה ישבנו בחדר עם עוד אנשים/ישבנו רחוק אבל היינו קרובים אף אחד משנינו לא יגיד/אף אחד משנינו לא יודה אף אחד משנינו לא ילחש באוזן/אני רוצה כמה שאני רוצה בשקט בשקט/יש משא ומתן על הרגש שלי/ומה שקורה כשלא מסתכלים אם יש לי דמעה בזווית של העין/זה לוקח לי זמן לנסות אז בינתיים אף אחד משנינו לא יגיד/אף אחד משנינו לא יודה י רוצה אף אחד משנינו לא ילחש באוזן/אני רוצה כמה שא אף אחד משנינו לא יגיד/אף אחד משנינו לא יודה אף אחד משנינו לא ילחש באוזן/אני צריך רק קצת אני צריך קצת זמן

אני אוהבת את הפינה הזאת!!!!

וגם את השיר הזה!!! ומאוד קשה לי להחליט על משפט אחד מתוכו...אבל...החתימה שלי כבר אומרת הכל בשקט בשקט יש משא ומתן על הרגש שלי ומה שקורה כשלא מסתכלים יש לי דמעה בזווית של העין בהתחלה רציתי לכתוב רק "בשקט בשקט יש משא ומתן על הרגש שלי" אבל הייתי חייבת להשלים את המשפט אחרת זה אממ...חסר..
ופשוט תרתי משמע...בשקט יש משא ומתן על הרגש שלי...מחליטים בשבילי.... וזהו

מרילנצח

New member
אממממממממ

אוקי.. אז אחרי ששרתי לי את כל השיר.. המשפט שלי הוא: אם יש לי דמעה, בזווית של העין זה לוקח לי זמן, זה לוקח לי זמן לנסות אז בנתיים והערה קטנה:
איפה כל הגשר: "כי אניבאתי לצלצל בפעמונים שלכם ולצבוע את מה שבגול אצלכם..." ???? לא נורא המשפט שבחרתי יותר מתאים לילהיום כי היום אני בדכאון וממחר אני מתחילה לחיות את החיים מחדש ובצורה שונה wish me luck

Ez sLeeP

New member
ישבנו בחדר עם עוד אנשים/

ישבנו רחוק אבל היינו קרובים.. ..ואף אחד משנינו לא יגיד / ואף אחד משנינו לא יודה / אף אחד משנינו לא ילחש באוזן / אני רוצה, כמה שאני רוצה.

שלי זה:

בשקט בשקט/יש משא ומתן על הרגש שלי/ומה שקורה כשלא מסתכלים אם יש לי דמעה בזווית של העין/זה לוקח לי זמן לנסות אז בינתיים

לירן מם

New member
ישבנו בחדר עם עוד אנשים/ישבנו רחוק

אבל היינו קרובים... משפט יפה ולצערי יש כ"כ הרבה מקרים שהוא נכון.. אל תבקשי/ו ממני לפרט, אין לי כוח...

amit hakapit

New member
צר לי לאכזב...

לא מתחברת כל כך לשיר הזה היום. אני בדכאון
. ננסה מחר.

חן j

New member
אוי כמה שאני אוהבת ומזדה עם השיר

אצלי השני שורות הן: אף אחד משנינו לא יגיד/אף אחד משנינו לא יודה אף אחד משנינו לא ילחש באוזן/אני רוצה כמה שאני רוצה טוב וגם..בשקט בשקט יש משא ומתן על הרגש שלי ומה שקורה כשלא מסתכלים... אני פשוט הייתי שם..יושבת איתו, המילים לפתע נעלמות, אין מה לומר, רק מחכים שמישהו ישבור את הקרח...בעוד שנינו יודעים מה אנחנו רוצים אבל כלום.. אף אחד לא יעזור אוצץ ויגיד, יודה, יעשה... כל פעם שאני שומעת את השיר אני נזכרת בו, בנו, ומצטערת שלא אמרתי כלום...

שלי....

איך שלא-בשקט בשקט יש משא ומתן על הרגש שלי,ומה שקורה כשלא מסתכלים,יש לי דמעה בזווית של העיןוזה לוקח לי זמן לנסות. טיפש ארוך.לא נרוא...זה מחייב. למה?כי דבר ראשון-יש לי דמעה בזווית של העין-זה כמעט תמיד אצלי..אפילו היום כשענבלי היפה התקשרה אלי כמעט בכיתי... ואף אחד לא יודע מה באמת אני מרגישה,כאילו,אף אחד לא יודע למשל עד כמה אני אוהבת את האנשים שפה או את עברי... קיצר-משפט יפההה!!!!

פעם אהבתי את השיר הזה

אבל לא מאז שהתנפצו לי האשליות. לא תמיד מה שאתה מרגיש גם השני מרגיש. ולא תמיד המעז מצליח. ולכן אני לא מזדהה עם מילות השיר.

ZVI Z

New member
נועה אני נגד הפינה שלך

אני רציני,נועה,עם כל זה שאני מת עלייך אני חושב שאיין טעם לפינה הזאת,למרות שאם כמובן כל האחרים עונים אז בכיף אבל תראי אני מזדהה עם כל כך הרבה משפטים,אין סיכוי שאצליח לבחור 1.

../images/Emo46.gif צבצב

הפינה דווקא לדעתי טובה!!! (הרעיון היה שלי בערך
) ואם אתה לא מצליח לבחור משפט אחד אז תבחר כמה שאתה רוצה..

אל תעצבן אותי!

אתה לא אוהב אל תענה. ומצטערת......גם אני לא אוהבת את הפינה שלך...יש לך כזאת?1 עזוב...אל תענה,אני דווקא אוהבת אותה. אני רצינית..

elcooper

New member
בשקט, בשקט, יש משא ומתן על הרגש שלי

אני רוצה- הו- כמה שאני רוצה

HFT

New member
שכחת את השורה הכי יפה!!!

"כי אני באתי לצלצל בפעמונים שלכם ולצבוע את מה שסגול אצלכם..." אחת השורות האהובות עליי של עברי בכלליות.

אני מודה...

העתקתי את המילים מהאתר ושכחתי להעתיק שורה או שתיים.. עמכם הסליחה!

למעלה