עוד פעם-נמאס לי :(

coldplayhot

New member
הרבה יותר רגועה

יש לי הרגשה שהפורום השתנה.. פחות מגיבים להודעות שלי, לא יודעת לגבי הודעות של אחרים. מה הסיבה לזה? יאוש?

coldplayhot

New member
עוד פעם-נמאס לי :(

שלום עוד פעם אני כאן עוד פעם ההרגשה הזו, חרדה או איך שלא תקראו לזה שבא לי למות מפחד. הייתי בבית משפט והכנסתי את התיק שלי לתוך מכונת השיקוף. היא מאוד הלחיצה אותי. אני יודעת כבר על עצמי שלא כדאי לי להתעסק איתה ולברוח מהר. אך הפלא ופלא-דווקא התיק שלי מבין כולם, נתקע באמצע. עמדתי מול המכונה, מבועתת. דיברתי בקול רם ואמרתי "הוא נתקע באמצע". בלי לחשוב יותר מידי, צעדתי פסיעה לעבר המכונה, הפנתי את עיניי לכיוון השני (שלא יהיו פאשלות) והכנסתי את היד שלי לתוכה, ותפסתי את התיק. מיד צעקה עליי אישה "אסור להכניס לשם את היד!!! כל כך פחדתי על העיניים, שהייתי מרוכזת רק בהן. שאלתי את אחד העובדים האם זה מסוכן והוא אמר שכן, אבל אם זה רק חד פעמי אז לא נורא. ועוד איך נורא. הרגשתי את האימה אוחזת בי, מתפשטת בכל הגוף. המשכתי את עינייני שם, בקושי רב. טסתי לרופאת המפחה שלי, ומשם לבית החולים. 3 שעות חיכיתי לפסיכיאטרית. רציתי בדיקת עיניים והיד. הנסיעה כבר הרגשתי שהיד כואבת ועין שמאל עם דקירות. יכול להיות שהפעם זה אמיתי??? אני אומרת לעצמי שהיום למדתי לקח לא להיות אימפולסיבית. הייתי צריכה ללכת משם בלי התיק, העיקר לברוח מהמכונה הזו. לקחת כמה שניות למחשבה, וללכת לאחד העובדים שיוציא משם הוא את התיק. בטח יש כתפור שהיה מוציא אותו מבלי שיד אחד תכנס פנימה. לעזעזל!!!!!!!!!

coldplayhot

New member
שום בדיקת עיניים ושום בדיקת היד

הרופא בבית החולים פשוט נפנף אותי. זה כמו ההוא שצעק זאב זאב אף אחד לא האמין לו. רק רואים שאני קשורה למשהו נפשי, מיד מזלזלים בי. זכותי לראות רופא מתי אני מבקשת. אז זהו, שאין לי כל זכות כזו. אני שלהם. הם יכולים לזלזל בי עד מחר. אני יושבת על האינטרט, מחפשת חומר על המכונה הזו. אין כלום... כתבתי הודעה למכון התקנים, ולחברה שמייצרת אותם אבל לכו תדעו מתי תהיה תשובה, אם בכלל. למה הקידמה הביאה איתה גם דברים כ"כ מסוכנים לבריאות שלנו? ולמה אני טיפשה טיפשה טיפשה???

אמא11

New member
היי אושרת יקרה מאד../images/Emo24.gif

אני מקוה שהצלחת להרגע קצת. תרגישי טוב תמי

למעלה