עוד פעם לא ..

עוד פעם לא ..

עוד פעם אין שני קוים אדומים , עוד פעם אכזבה אחת גדולה , עוד פעם מתחילים הכל מחדש , עוד פעם .. שכחתי כבר כמה פעמים .. הספקתי את הספירה . יום שישי , היום הגורלי .. לא ישנתי בלילה , התרגשתי .. חיכתי שיאיר הבוקר ואני את הבדיקה בבית יעשה .. המכשפה מאחרת לבוא .. וזה סימן לטוב , לא ?... ואז .. התשובה האכזרית .. ואני , עצוב לי כלכך לא רוצה לדבר עם אף אחד נכנסת למתחת לשמיכה ובוכה ... והאיש שאיתי בא ומחבק אותי .. ורע לי , מרגישה מאכזבת מרגישה לא טוב , מרגישה כמו סחורה סוג ב´ , למה לי זה קורה .. ? ועוד מיליון ואחת שאלות . והשמים כאילו בוכים איתי , הברקים הרעמים סופות הגשמים .. מביטה בחלון השמים שחורים .. וכולם באים ומנחמים אותי .. "לא חשוב בפעם הבאה , אל תחשבי על זה יותר מידי ...." ועוד ועוד ועוד עצות .. וכל מה שאני רוצה להגיד להם זה תשתקווווו מה אתם מבינים בזה בכלל , מה אתם אומרים לי מה לעשות ... תעזבו אותי .. רק לחשוב על הזריקות היומיומיות מחדש , על בדיקות הדם , על הכאב על הכל .. מיאש אותי .. רע לי כלכך ... פשוט רע לי ....

בחרת לעצמך כינוי סמלי...

מה שאני מנסה לומר לך הוא שקשת בענן מפציעה גם מתוך שמיים אפורים וגשומים והתנאי להופעתה היא קרני שמש שחודרות - ואפילו ספורות ומעטות. אין ברירה , אחרי הבכי והיאוש תתאוששי ותמשיכי , גם מכוח האינרציה וגם בזכות הרצון העז - וזה יעבוד , את תראי , הבעיה היא שאף אחד לא יודע להתנבא מתי יגיע אותו הריון מיוחל. ומה שעוד אני אומרת לך - אם המכשפה עדיין לא הגיעה , לכי תעשי בדיקת דם. ותהיי חזקה , חומד.

תוליק

New member
../images/Emo24.gif

- ועוד ועוד . עד שהחיבוק הבא יהיה שלך - את התינוק שיגיע בסופו של דבר חבל רק אחותי שהדרך כל כך קשה. אני איתך. תוליק

מיכל ק-ש

New member
את לא סחורה סוג ב´!!!

את לא פגומה, לא מאכזבת ולא אף אחד מהדברים האלה. לפחות את המחשבות המטרידות האלה תורידי לעצמך מהראש. מה אני אמורה לחשוב עם 2 חצוצרות סתומות?!! שאני פחות אישה? פחות טובה מאחרות? - בחיים לא!!! מה פתאום?! עזבי ת´שטויות האלה. אני מבינה מאוד מאוד את הצער והכאב על עוד חודש אבוד ועל עוד התרחקות של החלום, אבל רק אל תחשבי שאת פחות טובה מאחרות. זה נורא מדכא וזה הדבר האחרון שאת צריכה להכניס לעצמך לראש. מקווה שזו האכזבה האחרונה, מיכל.

רוני@30

New member
קשת - אני כל כך כל כך מצטערת...

ומקווה שיחד עם השמיים שנרגעו, והשמש שיצאה החוצה, גם את מתחילה להרגיש יותר טוב ולהתחזק לאט לאט. אין לי מילות עידוד חכמות. רק הרבה הזדהות ותמיכה.
רוני

קשת מתוקה ../images/Emo24.gif

רע ורע ורע. זה נכון. אף אחד חוץ ממך לא יכול לומר לך איך להרגיש. זה גם נכון. אבל את ממש ממש ממש לא סחורה סוג ב´. ואסור לך להרגיש ככה כי זה לא נכון. אולי קצת יותר קשה בלהביא ילדים לעולם, אבל זה ממש לא עושה אותך פגומה בשום פנים ואופן
מזג האוויר הזה (בתור שונאת חורף) משפיע לרעה על מצב הרוח, וההורמונים הנופלים גם לא מוסיפים טוב למצב. רוצה לתת לך חיבוק ענקי וחם ולומר שהכל יעבור. ואני רוצה לקוות שיהיה כך. שבאמת באמת הכל יעבור, ויום אחד נביט לאחור ונראה שמה שעברנו חיסן אותנו. אומנם זה נראה לא אפשרי ואולי רחוק מאוד, אבל זה יהיה. חייב
אני כאן בשבילך. תמיד תמיד. סאני.

באאבו

New member
קשת יקרה,

מצטערת. נקודה. אין לי עוד הרבה מה להוסיף, נראה לי שכל מה שאכתוב יגרע... מאחלת לך המון המון המון הצלחה בפעם הבאה. שתהיה הפעם הקרובה, והאחרונה. אגב - לא כ"כ הבנתי מההודעה שלך האם המכשפה הגיעה, או שרק הפס בערכה בישר לך את הבשורה????? שוב, המון הצלחה ו-
באבו

רומי^^

New member
אפשר כמה מילות תקוה???../images/Emo102.gif

לפי מה שהבנתי, וקראתי 3 פעמים בשביל לא לשגות, עשית רק בדיקת שתן. נכון?????? אז קשת בענן יקרה שלי - הסכיתי ושמעי: בהיקלטות האחרונה שלי, עקב כאבים ומעט דימום, הרופא שלי אמר לי לבצע בדיקת שתן ואם היא שלילית - לוותר ולחכות למחזור. קמתי בבוקר שבת, חדורת-תקווה וכמובן, איך לא? שלילי בזנ"ט!!!!!!!!!! בגלל שכבר קבעתי לי תור לבדיקת דם ביום ראשון, וגם עקב המלצה של חברה, הלכתי ו....ההמשך ידוע!( בטא נמוכה, אמנם, אבל חיובית!!!) בדיקת שתן לא תמיד מראה את התוצאה הנכונה (רק כמובן כשאת כבר בהריון
) ככה ששום ד בר עוד לא סגור. מחזיקה לך אצבעות לחיובי במספרים, ולא בקווים מטופשים ומייאשים.!!

באאבו

New member
הנה, אז גם אני הבנתי נכון...

וחוצמזה, יש מלאנתפלפים דוגמאות לשלילי בערכה וחיובי בבטא. האחרונה היתה איילת כחלכלת, שהופיע אצלה רק פס אחד.. אחד ויחיד.. אבל, הבטא היתה חיובית, והפכילה.. את באיחור?? אולי בכל זאת עוד לא אבדה תיקוותנו...

שחר חדש

New member
מה פתאום סחורה סוג ב´?

מצטערת איתך. כל כך מבינה את ההרגשה. מבינה את הייאוש, הכאב, חוסר האנרגייה להמשיך. הייתי בדיוק במקום הזה לפני שבועיים (וגם לפני חודש וחצי, ולפני חודשיים וחצי ולפני... רק שבפעם האחרונה זו היתה נפילה אמיתית). זה כנראה חלק מהמשחק. אני מקווה שכשתתחילי מחזור חדש תרגישי שוב אופטימית. ואם לא - אנחנו פה בשבילך. זה יקרה בסוף. תתפלאי עד כמה שזה יפתיע אותך - פתאום, ממש כמו קשת בענן.

קשת חמודה

אין מילים מול שלילי. את זה כבר למדתי. הדבר היחיד שאותי מנחם בכל חודש, הוא שהרי התינוק שלי יגיע פעם, והתאריך הזה, גם אם הוא נקבע כבר (גורל, מזל, אלוהים... משהו) וגם אם לא - התאריך הזה מתקרב עם כל חודש שעובר. תבכי, תוציאי את כל העצב החוצה, ואל תאפשרי לאחרים לקחת אותו ממך. זה האבל על התינוק שיכול היה להיווצר החודש. זה העצב שלך ואת חייבת "להשתמש" בו כדי שלא ייבנה מעליו עצב חדש. אחר כך תקומי ותמשיכי הלאה, לטיפול הבא, ו... הלוואי שלהצלחה הקרובה.

מרב.

New member
קשת קטנה ועצובה

שהצבעים שלה בכלל לא זוהרים עכשיו- למרות שחורף... רגעי משבר כאלו הם לחם חוקינו- למרבה הצער, וגם כאש נדמה שאי אפשר יותר והלב לא יעמוד בעוד שלילי נוסף ואין כוחות לנשום יותר אלא רק להשתרע על הריצפה ולישון כמה חודשים עש שנהיה בהריון- למחרת בבוקר מגלים כמה כוחות ננטעו בנו בזמן שבכינו- ואנחנו מופתעות למצוא את עצמינו מרחפות על ענן של תקווה, שוב ושוב. אבל הכי חשוב, קשת יפה שלי, שתמשיכי לראות את עצמך אישה, א י ש ה, ולא משנה כמה שליליים אספת, אם את פוליציסטית או בעלת חצוצרות סתומות, אם הרית בעבר אם לאו- את אישה, סוג א´ א´ ביצור מיוחד, כזו שאין למצוא הרבה, כזו שעוברת את מה שלא כל אחת תוכל לעבור. הנשיות נמדדת מן הפנים, מן הנפש, ואני מעולם לא הרגשתי "לא נשית" בגלל שלא הריתי. זה הדבר הכי חשוב שאני רוצה שתקחי מדברי. כשתביני את זה, תקחי מטלית ותבריקי היטב היטב את הצבעים בקשתך, עד שהחיוך יחזור לשפתיים. מרב

yaelhul

New member
לקשת, בהמשך לדבריה של מירב ...

יקירה שלי אני מבינה כל כך את הרגשתך בדבר בגידת הגוף והכעס עליו ועל עצמך עקב אי תפקודו. אי שם בתחילת הטיפולים נפגשתי עם כמה מאנשי הפורום. אחת מהם היתה לאחר מסכת טיפולים מתישה ולא מוצלחת והיא בהחלט הרגישה פחות אישה בגלל חוסר ההצלחה.אז לא ידעתי מה לאמר ומאד הופתעתי מהמחשבות שלה. מאז זרמו הרבה מים בירדן וגם אני חוויתי כשלונות חוזרים ונשנים. גם אני נתקלתי מדי פעם בתחושה הזאת, אבל מיהרתי לסלק אותה ולאמר לעצמי שלכל אחד יש את החבילה שלו בחיים, את צרותיו הבריאותיות או בעיותיו הרגשיות - נפשיות. עלינו, עם כל הכאב, שפר מזלנו - הרפואה יודעת בדיוק מה לעשות ע"מ "לתקן" את הפצע הכואב בליבנו ולתת לנו את מה שאנחנו כל כך רוצות - ילד. אתמול דיברתי עם חברה, שאני מאד מחבבת. בשלב מסויים של השיחה היא אמרה את המשפט המדהים הבא: "אבל כמה זמן ניסיתם? שנתיים? זה לא הרבה זמן..." תשמעי - כמעט אכלתי אותה חיה. הבהרתי לה בדיוק מה זה אומר שנתיים: 24 אכזבות, 24 כאבי לב ובכי ותחושת חוסר ערך לפעמים וקושי לראות את האיש שלך שבור וקושי לפגוש חברים ומשפחה על עדת ילדיהם הצווחנית... בסיום השיחה היא התנצלה עמוקות. אח"כ היא אמרה שאכן אין לה זכות דיבור כיוון שהיא נכנסה להריון 3 פעמים בדיוק בחודש שרצתה לעשות זאת, ושהיא אינה אדם חזק ולא היתה עומדת במסכת טיפולים ואכזבות כמו זאת שלנו. הגעתי לסוף המגילה חמודה. מה שניסיתי להגיד זה שכמו שמירב אמרה - את אדם יחיד ומיוחד כיוון שאת עושה המון כדי להגיע אל האושר ולגעת בחלום שלך לילד. אנשים אחרים אולי היו מוותרים, בוחרים דרכים קלות יותר... את עדיין כאן, חותרת במרץ, ומגיע לך כל קרדיט אפשרי על כך. הרימי ראש, הרגישי הכי "אמא אדמה" שיש, וחזרי לחתירה ברגע שיהיו לך כוחות לכך. אני בטוחה שבסוף המסע מחכה לך התינוק שלך. ב ה צ ל ח ה חיבוק גדול ממני יעל

GALITDOL

New member
שם , שם ראיתי קשת בענן

והיא יצאה לה כשהיתה שמש והשמיים בכו. מותר לבכות היום. להתכרבל ולבכות. עוד שבועיים תקומי במרץ לזריקות למרות שהכל לא ככ נעים אבל האופטימיות תשוב ותעלה והשמש עוד תזרח עם בשורות טובות שכל הכאב יראה כלא כלום לעומת האושר שבהישג הסופי. שרק יגיע מהר מצטערת על הכשלון ( למרות שרק בדיקת דם תוכיח אותו) . בפעם הבאה יהיה יותר טוב.

לקשת בענן ../images/Emo34.gif

לא יודעת מה לכתוב אז אני שולחת לך חיבוק וירטואלי
וגם שמש
לימים יפים שעוד יבואו...

למעלה