עוד פעם לא הצלחתי

Alistan

New member
עוד פעם לא הצלחתי

עוד פעם לא הצלחתי לעבור את השלב של השיתו שינה(זה אפילו לא היה שיתוק שינה מלא) וסתם נתקעתי במיטה שלוש שעות......

אלון ב

New member
תשמע ...

כמו שאמרתי זה לא אמור לקחת יותר מחצי שעה, ארבעים דקות, אם זה לוקח יותר משעה פשוט תוותר ותחזור לישון רגיל, ותנסה בפעם אחרת. אם לוקח כל כך הרבה זמן יכול להיות שאתה מתרכז חזק מדיי וזה מפריע לך להרדם, בשיטה הזאת חשוב לשמור על המודעות העצמית אבל בלי להתרכז חזק מדיי כי זה מפריע ( לדוגמה אם מקשיבים למוסיקה או לנשימות - פשוט להקשיב, אבל לא להתרכז "בכוח" ). תשתדל גם לישון בתנוחה נוחה במיטה וכמה שפחות לזוז - ככה תרדם מהר יותר. והעיצה הכי יעילה למקרים כאלה ( וכבר אמרתי את זה מליון פעם אבל אחזור שוב בשבילך ... ) שאם יש לך בעיה כזאת של הרדמות הדבר הכי טוב זה להתעורר ב 5:00 בבוקר ( כשעדיין יש חושך בחוץ ! ) אחרי שישנת בערך 5 שעות קודם ! ואז ישר תכבה את השעון ( אם כיוונת שעון שיעיר אותך ) ומיד תנסה, בלי לקום מהמיטה אפילו לשניה, ככה תהיה מספיק עייף שתרדם צ´יק צ´אק ואם תצליח להחזיק את המודעות העצמית שלך אז לא יעזור בית דין ויהיה לך חלום צלול כי תוך זמן קצר אתה תרדם אם תרצה או לא, נכון שיהיה לך קשה יותר להחזיק את המודעות העצמית ( כי תהיה יותר עייף ) אבל זה יפתור לך את בעיית ההרדמות, וזה מה שהכי חשוב לך עכשיו נכון או לא ?? ( ואם עכשיו תהיה לך בעיה הפוכה שאתה נירדם מהר מדיי אז בפעם הבאה תקום רגע מהמיטה ושטוף פנים עם מים ואז תחזור למיטה ותנסה, זה יהיה קל יותר ). נראה לי שגם את השאלה הזאת אני אוסיף לדף ה"שאלות נפוצות" באתר, כדי לא לחזור על עצמי כאן כמו תקליט ... אלון

שריר

New member
לכל עושי הוילד!!!!!!!!!!

וילד זו שיטה מתקדמת עדיף לחלום כמה חלומות צלולים לפהי שעוברים אליה לכולם יש תבעיה עם הירדמות כניסה לחלום ושיתוק בגלל זה קודם מגיעים לחלומות עם בדיקות מציאות וככה שאתם קצת יותר מבינים את הקטע אז תנסו וילד או שקודם תנסו מילד בהדרגה בן אדם שלא חלם יותר מ5 חלומות צלולים טובים רוצה להיכנס דרך וילד כנראה שלא יילך אני גם ניסתי וילד הרבה ונתקעתי בדיוק באותו מקום וזה לא משתנה איך תתרכזו כי עדיף קודם להית בעלי נסיון זה תמיד עוזר

Moonlight ocean

New member
לדעתי

עדיף להיות בעליי ניסיון דרך הווילד...במיוחד למתחילים אפילו שזה מפחיד, זה ישפר יותר מאשר המילד ישפר...

שריר

New member
אני לא יכול להגיד מדעי או מוכח

אבל פשוט אנשים שלא חוו הרבה לא יודעים מה לעשות בוילד אין מה לעשות כולם נתקעים באותו חלק ומי שלא נתקע כבר חווה חלומות צלולים סתכלי כל מי שמצליח וילד וכל מי שלא מצליח וילד כל מי שמצליח אלון בועז ושאר האנשים כבר חוו חלומות עם מילד בדיקות ושאר הדברים לעומת אלה שלא חוו ואפילו לא עשו בדיקות מציאות למה כולם נדבקו לוילד בדיקות מציאות זה הרבה יותר קל ואחרי כמה חלומות צלולים אני מבטיח לך שכולם ייתקרבו בוילד לחלום אנשים לא יודעים מה לעשות בוילש איך להשאיר מודעות מה לעשות בהזיות אולי כמה חלומות צלולים יעזרו להם

Moonlight ocean

New member
צודק

אבל אם כבר הם מחליטים לעשות ווילד..אז לפחות שיקראו חומר על הנושא, וישבינו אותו טוב לפני שהם עושים ווילד, כדי לדעת בדיוק מה לעשות.. אני בכל מקרה ממש לא אוהבת את מילד...

שריר

New member
אני לא מבין מה ההתלהבות מהשיטה

אבל כן עדיף שיידעו מה הם עושים מה קורה עם אתה נתקע בהזיות אם לא הולך לך להיכנס לשיתוק לא לשבת שלוש שעות זה לא יעזור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל יש שיטות קלות כמו לישון בצהריים שהמוח מודע אבל אף אחד לא מקשיב לי אם כולם היו עושים בדיקות מציאות ותיכנות תת מודע והיו הולכים לישון בצהריים אבל לא מקשיבים לי!!!!!!!!!!!1111

Alistan

New member
אני בעל ניסיון

היה לי כבר 2 חלומות צלולים, אפילו שאחד מהם היה שהייתי ממש קטן

למעלה