עוד פעם הצלחתי!!!

shabaz

New member
עוד פעם הצלחתי!!!

היום ניסיתי שוב הקרנה חוץ גופנית והצלחתי... אני לא יודע למה אבל ראיתי מטושטש <<נראה לי שהייתי חצי בגוף הפיזי עם העיניים פתוחות>> ולא ממש הצלחתי לזוז...<<הצלחתי, אבל הייתי יחסית איטי>> אבל מה שקרה הפעם ולא קרה בפעם הקודמת הצלחתי להיות מלא זמן מחוץ לגוף שלי, אבל שניסיתי לצאת מן החדר שלי התעוררתי. והזכרון שלי לא נמחק כמו בפעם הקודמת... איזה מגניב זה...

LucidGuess

New member
דהה!! בטח! כל הזמן אומרים לי! ../images/Emo13.gif

רק רציתי שתראה כמה שזה לא נעים כשמישהו עונה לך בצורה כזאת, אל תישכח שלפני כמה ימים מישהו כתב כאן חלום צלול שהיה לו וזאת בדיוק היתה התגובה שלך להודעה שלו! ( בסה"כ עשיתי העתק-הדבק ממך
) LucidGuess

shabaz

New member
לא....עזוב אותך מזה....

אתה מעצבן כי אתה גונב זכויות יוצרים....

LucidGuess

New member
כאילו דהה??

זה הכי באסה בחצי יציאות האלה מהגוף, שבדרך כלל אתה משותק ולא יכול לזוז או לפתוח עיניים, אתה רק מרגיש... ( לפחות בנסיונות שלי ) תגיד באיזו שיטה הצלחת בדיוק ( אני שואל כי באותה שיטה אפשר לדעתי לעשות גם לווילד ). LucidGuess

Variety

New member
כאילו וואוו

:) לדעתי גם חצי יציאה כזאת זה נחמד. זה עדיף על כלום. וואי, אני זוכר שלפני שעשיתי הפסקה ביומן חלומות (אל תעשו הפסקות, למדתי מהטעויות שלי), יכולתי תוך איזה 5 דקות ממש לצאת חצי. וכל יום התקדמתי עוד ועוד. וזה כשעיתי ווילד לפני השינה. ניסיתי ווילד לא כדי להכנס לחלום צלול אלא גם כדי לנסות לצאת. נראה לי עכשיו שמתחילים הלימודים יהיה לי יותר קל כי יהיה לי סדר שעות נורמלי, אז אני אנסה כל ערב ווילד, ומיילד בבוקר. כי עם מיילד עוד אפשר להרדם. לפחות משהו אחד חיובי יש מלחזור ללימודים. :) שמתי לב שבחופשים אני זוכר פחות חלומות דווקא בגלל העודף שעות שינה הזה. חלומות פז, Variety-

דנה^^

New member
אהה.... שאלות...

כשאתה בבית ספר יש לך סדר שעות נורמלי? איך עושים דבר כזה?

Variety

New member
חלומות צלולים גם בלימודים!

היי, זה הרבה יותר קל הסדר שעות נורמלי הזה. כי לרוב את צריכה ללכת לישון מוקדם יותר בימי לימודים. נניח בית הספר מתחיל ב8, וב7:20 את צריכה להתעורר. אז את יכולה בערב ללכת לישון נניח שעה אחת קודם (אני לא מדבר על סופי שבוע שבהם יוצאים לבלות..., אלה על ימי השבוע) אם את הולכת לישון ב11, שזה יחסית מוקדם, את ישנהכ8 שעות. זאת אומרת, שאת יכולה לעשות מיילד לפני השינה, בעזרת הסימנים הקבועים בחלומות שלך מהיומן חלומות. לקום אחרי 4-5 שעות, לעשות שוב מיילד, ולחזור לישון. ווילד לדעתי כרגע לא שיטה הכי יעילה כי צריכים להתאמן עליה, אבל מיילד לפחות תעלה את תדירות החלומות הצלולים תוך כמה נסיונות. ואז, בחלומות הצלולים האלה, לעבוד על יציבות החלום ועל אורך החלום כדי שכל פעם תשפרי את רמתם. וככה ניתן לארגן את סדר שעות השינה לחלומות צלולים גם באמצע שבוע. למרות שלישון ב11 זה די מבאס, זה לדעתי כדאי. בסופו של דבר זה לא משנה העוד שעה הזאת. וגם קמים עירניים לבית-ספר. במיילדים באלה אני מאוד ממליץ לנסות לרשום על נייר את הפעולות שלנו, נניח אם היינו ערים ל5 דקות ושטפנו פנים, מה אמרנו לעצמנו, מה הסימן שחשבנו עליו כדי למדוד מה הכי טוב ובאיזה דרך קמים הכי עירניים. חלומות פז, Variety-

L i z a r d

New member
לדעתי

מבחינות מסוימות החלומות יותר מוצלחים בזמן שישנים מוקדם יחסית, כי כך חולמים בשעות הלילה (לא כמו אצלי בזמן האחרון שאני חולם בצהרים...), ואני מוצא שהחלומות בלילה בזמן שרוב האנשים ישנים הם יותר יציבים ומוצלחים.

דנה^^

New member
בדיוק פה הבעייה...

אני אף פעם לא יכולה ללכת לישון מוקדם, אני נהיית עירנית בערב והולכת לישון הכי מוקדם בסביבות 1:30-3, אתמול למשל הלכתי לישון בכלל קרוב ל4, ורוב הימים אני בכלל צריכה לקום ב 6:30 אז יצא שישנתי איזה שעתיים וחצי וכל היום נהרס לי :( רוצה לישווווווווווווווון

Variety

New member
אבל עכשיו רק נגמר החופש, תני לזה

להסתדר. מקסימום, תעשי קצת ספורט, לא יזיק מכל הבינות. ואז תהיי עייפה. אני למשל הייתי בקרטה, ואני חוזר לזה בקרוב, וזה ממש מוציא עודף אנרגיה, ואפשר ללכת לישון בשעה נורמלית. אולי כדאי שתתחילי לעשות סיבוב מסביב ליישוב, תחזרי, תלכי לישון, והכל יסתדר. חלומות פז, Variety-

דנה^^

New member
שומדבר לא עוזר :(

מרוב עייפות אתמול הלכתי לישון מוקדם יחסית, בסביבות 12, הייתי גם צריכה לקום רק ב9 אז ישנתי 9 שעות אבל גם אז- אני כל הזמן מפסידה שעות שינה. למשל בחופש לא היה יום שישנתי פחות מ12 שעות אז אני צריכה ממש המון, וזה יוצא לא נורמלי ביום שאני צריכה לקום ב 6:30 ללכת לישון כל כך מוקדם.. הקטע של הערנות קצת קשה לי להסביר אותו, כי זה לא עירנות שאני יכולה לעושת כל מה שבא לי, אלא זה חצי ערנות - שמונעת ממני לישון, ויש גם את העייפות שממשיכה להתווסף ויוצא מזה שאני לא יכולה לעשות כלום.. לא להתרכז וכל זה. אולי אני אנסה מתי שאני מגיעה הביתה לעשות ספורט ואז לישון ואז כשאני אתעורר אני אהיה עירנית יותר או שאפילו אני אישן כל הלילה, אני אנסה מחר. בקשר להיום- היום הגיעו 2 חדשות טובות (טוב תיכף אני אספר כדי שזה יתקשר לנושא..) אז בערב אולי אני אצא לרוץ קצת. בקשר לחדשות הטובות- אז ככה הדבר הראשון- מחר התבטלו לי שעות 0-2 פיזיקה!!!!!! :)))))) היתה לי עבודה כזו ענקית למחר שבכלל לא התחלתי וחשבתי שכל היום אני אצטרך להיתקע בספריה בשבילה, אבל זה פשוט מצויין, אני גם אוכל לישון עוד :) הדבר השני נוגע לכל מי שבכיתה י´. המורה שלי ללשון אמרה שהרכזת היתה באיזו פגישה, והקיצר- אין לנו בבגרות דגש חזק משלים!!!!!!!!!!!! זה אומר שמה שנשאר זה או תבניתי (פיעל פועל התפעל) או קל. זה גם אומר שאין תופעות בהתפעל, אין חד"ק\סד"ק בנפעל, וירדו המון פעלים מע"ע. בקשר לע"ע זה לא כל כך טוב כי הדגש דווקא עוזר.. אבל לא נורא, ממילא בגזרות האלה צריך ללמוד את הפעלים בע"פ.. קיצר- לא כל כך דפקו אותנו השנה!

Dreamweaver

New member
שאלות... ../images/Emo9.gif

אתה יכול לתאר מה היו השלבים שחווית עד לרגע בו קיבלת מודעות (שיתוק? ויברציות? חצי-חלום, תמונות שזזות? צלצולים? וכו´) גלעד DreamweaveR

shabaz

New member
כן.....טוב....

בעקרון, מאז שהתחלתי לומר לעצמי משהו זה התחיל לעבוד... אבל נראה לי שאתם צריכים גם להבין את זה... אני כל הזמן אומר לעצמי "לא לנסות לצאת, אלא פשוט לצאת". ככה ניסיתי לצאת וקיבלתי ידיעה שאני רוצה לצאת, וכמו בפעם הקודמת נרדמתי לאיזה 10 דקות אני מניח, וראיתי שאני בטראנס עמוק ואז הגוף שלי כבר היה קצת בחוץ אז פשוט הוצאתי אותו עד הסוף... שום תופעת לוואי מיוחדת.... חוץ משיתוק שאני מניח שהיה לי אחרי ש"התעוררתי". שבז מה השיטה? אני אביא אותה בשלמותה עוד שניה... אם אני אמצא

shabaz

New member
מצאתי....

Set your alarm clock for 6:00 AM and go to bed between 10:00 and 11:00 PM. When you wake up at 6, walk around the house, watch T.V., get on the computer, etc. for 20-30 minutes until you feel fully awake. Then go back to bed, as you drift into sleep try to stay as aware as possible. When you reach the state where you are almost dreaming, yet still awake, then you can let yourself fall to sleep. This may take a few days to work, but you should wake up in the desired trance state about 5-50 minutes after you let yourself fall to sleep. When you find yourself in the desired trance state, where you can’t move and you hear vibrations, you can just roll over out of your body. Be sure to get away from your body because it can pull you back in. אני לא עושה את החלק שאני צריך לקום ב-6 בבוקר... אתם יכולים בלי...אני הצלחתי בלי...

LucidGuess

New member
נכון, בדיוק מה שאני אמרתי

בדיוק כמו שאמרתי בשירשור הזה קצת למעלה, אני גם חושב שזה בדיוק ווילד, כי כשעושים ווילד או יציאה חוץ גופית אז עד הקטע של השיתוק שינה והוויברציות זה בול אותו הדבר שתי טיפות מים! רק כשמגיעים לשיתוק והוויברציות אפשר ליבחור אם רוצים חלום צלול או יציאה חוץ גופית, באופן אישי אני חושב שזה שניהם חלום צלול, אם ביציאה חוץ גופית תעשה את שיטת הסיחרור תוכל ליצור לך סביבה בדיוק כמו חלום צלול ולהגיע לאן שבא לך! LucidGuess ( אורח צלול )

למעלה