עוד פעם אני צריך

Picolo 1

New member
עוד פעם אני צריך

עזרה.. איך משפרים את הצליל של התופים? (לא שאין לתופים שלי צליל יפה, רק שאני רוצה צליל יותר טוב.. dRuM fReAk

Oribius

New member
תן פרטים

איזה מערכת יש לך ? איזה עורות ? איזה מקלות ? איזה גודל חדר ? טוב אני ינסה כבר לפני שתתן את התשובות לעזור לך . קודם כל הורדת OVERTONES , אותם צלילים גבוהים שמהדהדים אחרי כל מכה . על כל תוף שמים נייר טואלט ועליו פס דבק איזולירבנד . על סנר אפשר גם או לקנות מן חישוק שקוף מפלסטיק , מה שמוריד באופן מפליא את הרעש . לגבי באס , אם כבר שמת כרית או שמיכה בפנים אין יותר מדיי מה לעשות . לגבי מצילות , יש אופציה לשים פסי איזולירבנד מתחת למצילה זה מוריד את הRESONANCE. אפשר להשתמש במקלות זרדים שמשתיקים קצת את הצליל כי הם סופגים את המכה . אם בכל מקרה השכנים או ההורים ממש לא נהנים , תמיד אפשר להוציא כסף על משתיקים . משתיקים זה הדבר הכי משתיק שיש , ואפשר לקנות גם למצילות , גם לתופים ואפילו לבאס . אגב זה לא הכי זוך אבל זה חובך הרבה צעקות של השכנים . אני מקווה שהתשובה תספק אותך .. אגב יש כאלה שחושבים שמערכת תופים אלקטרונית היא פתרון , אבל זה פשוט לא!

led_dod

New member
למרות שאני לא מתופף...

אם אתה רוצה לחסוך כסף על קניית משתיק לבס, אתה יכול לשים גרב כל הראש של הפדל וזה מוריד להפליא את עוצמת הצליל...

Picolo 1

New member
יש לי משתיקים

וקוראים להם פדים.. אבל השכנים ביחס טוב.. אני רק צריך למצילות... ותגיד, מה קורה אם מוציאים את השמיכה מהבאס, ואיך?

Handy man

New member
קודם כל !

אתה יכול לומר תודה על ההשקעה שלי אחרי כל מה שכתבתי לך . דבר שני הוצאת השמיכה תגרום לתוף להדהד עם OVERTONE עצבני בחדר . לא מומלץ , אלא אם כן יש לך מערכת מקצועית , ואז לפעמים יש צליל טוב גם בתוף ריק (MAPLE מהדהד יפה כשהוא ריק) .

Picolo 1

New member
תגיד לי אם היא המערכת

מקצוענית... היא של REMO והדגם הוא Dynamax

למעלה