עוד פנינה של טומי

אשרת

New member
אני בספק.. לא צריך לשפוט אנשים על

זה שספרו בדיחה... גם אחי הגדול מספר בדיחות שובניסטיות אז זה אומר שהוא כזה, ושאשתו צריכה להתגרש ממנו? אתה סתם עושה מזבוב פיל.

הם לא כבדים הם סתם קרציות

הם הרי יודעים היטב שזה הומור אבל יש להם עכשיו מטרה בחיים להכפיש כמה שניתן את שינוי ואת טומי לפיד בפרט.

זה די מוזר שטומי, בתור מתריע גדול

כנגד אנטישמיות בעולם המערבי, כולל בדיחות גזעניות, זוכה ליחס כל כך אוהד בקשר ל´סתם חוש הומור ותו לא´ כאשר מדובר בנשים במדינתו שלו... על ראש הגנב בוער הכובע .

../images/Emo41.gif אני חושב שאתה פתטי...

הרי גם אדם נטול שכל היה יכול להבין שמדובר כאן בבדיחה ומכיוון שאני מעריך שלך יש לפחות מנת משכל ממוצעת אני מסיק שגם אתה הבנת שמדובר בבדיחה. אבל מה - אתה בחרת לייצג כאן את מרצ ואת הטקטיקה הגועלית שלה של השמצת והכפשת טומי לפיד. בפעם הבאה שתקראו לעצמכם מפלגה נקייה או מוסרית אל תתפלא שכולם צוחקים ומביטים עליכם בבוז. אתם חבורה של נחשים אינטרסנטים חסרי מצפון.

zoharj

New member
אולי לא מאוד מצחיק...

אולי לא מאוד מצחיק, אבל אל תהיו כאלה כבדים! קצת הומור! -=*^>-------

snea

New member
זה פשוט מדהים

איך שאנשים יחפשו כל דבר קטן מתחת לשטיח ויציגו אותו באור הכי גרוע שאפשר... זה כל כך מלוכלך... מרצ לא אמורה להיות מפלגה ישרה (טוב, להתיימר להיות כזאת) עם מצביעים ישרים?

עיניים בתחת... כנראה...

יאיר לפיד, מהכירותי האישית איתו, הוא לא רק חתיך הורס (אני יודע... ככה אומרים...) אלא גם חכם ומבריק ביותר! אדם נחמד מאוד ומוכשר מאוד. היית מתה לאחד כמוהו... וחוצמזה, תלמדי להבין צחוק, לפני שאת שורפת חזיות!!!

תגובה ל"עוד פנינה של טומי"

מספיק עם הקטנוניות הזאת! הדבר נאמר במועדון עם מוזיקה רועשת, בנימה סחבקית ובקריצה מול חברה (בנים ובנות) רוקדים ושמחים. האיש הוא חברמן ודוגרי, ועדיף פי כמה על כל אותם פוליטיקאים ששומרים את הדעות לעצמם. מי שמכיר ושומע את דבריו לאורך זמן, רואה שמדובר באיש נאור בעל דעות הגיוניות וחדשניות, ואשר מנסה להוציא את המדינה הזאת מ"חשכת ימי הביניים" בא היא נמצאת היום. ברור שבשביל לעשות זאת, יש צורך לדרוך על היבלות של אלו אשר מעוניינים לקבע את המצב הקיים או אפילו להקצין אותו לצד ההפוך (חרדים ואנטי ציוניים). נשים שנפגעו מהאמירה הזאת- כנראה שאתן עדיין מקובעות בעידן השוביניסטי, שכן על ראש הגנב בוער הכובע ! האמירה היא מספיק אבסורדית בכדי לא להתייחס אליה בכובד ראש!! אנא שימרו על המפלגה הצודקת הזאת ועיזרו לה לעזור לנו !

למעלה