עוד פחות מ 24 שעות

mory001

New member
עוד פחות מ 24 שעות ../images/Emo7.gif

התיק כבר מוכן - היא לא יכולה להרים אותו. הארוחה להיום בערב למשפחה, כבר מוכנה. הטישו למחר - מוכן והמון. אלוהים, עוד פחות מ 24 שעות אני אמא לחיילת. עוד פחות מ 24 שעות, הגדולה שלי חיילת. אפשר בבקשה לבקש הארכת זמן? או שהיום הזה לא ייגמר?

עידן64

New member
השעון מתקתק...

מבינה ומזדהה עם ההרגשה למרות שיש לי עוד 19 יום ואז הבכורה שלי תתגייס. בהצלחה לבת וחיבוק גדול וחם לך.אשמח לשמוע ממך ולקבל טיפים.

mory001

New member
../images/Emo51.gif

ובהצלחה גם לכם. אין לי עדיין טיפים משלי. הטיפ הכי גדול שאני יכולה לתת כרגע, הוא לקרוא בפורום המדהים הזה. את רוב הטיפים, קיבלתי מכאן.

judyb

New member
עוד פחות מ 24 שעות

אני כל כך מבינה לליבך - שלי התגייסה רק לפני חודש וחצי - ולתדהמתנו - השינוי שחל בה הוא עצום. אבל הרי אחת מהמשאלות שלי הייתה "אל תשתני - תשארי כמו שאת", והנה קרה השינוי, והוא לטובה ובגדול. פחות פינוק, יותר עצמאות, יותר התמצאות, יותר מעורבות, יותר איכפתיות, פחות רכושניות, יותר בגרות, חוש הצדק שהיה אבן דרך אצלה - רק התעצם. ושלא תביני לא נכון, כל זה היה גם קודם - אך בטמפרטורה נמוכה יחסית לאיך שזה בא לידי ביטוי כעת כשהיא בצבא. תתעודדי יקירתי, החינוך שהנחלת לה והערכים שנטעת בה, באים לידי ביטוי - וממש על ההתחלה, ממש מרגישים וזה מחמם את הלב. מחבקת בחום ובהצלחה לכולכם, ג'ודי

סמדר בנ

New member
השעון מתקתק ../images/Emo133.gif

לא ידוע לי שניתן לעצור אותו... עם זאת, מנסיון, לאחר כל ההתרגשות הגדולה של ה-לפני, ברגע שהם עולים על האוטובוס ונעלמים מרגישים סוג של שלווה שנובעת מהשלמה עם המצב החדש. אז עוברים לשלב של ללכל לכל מקום עם הסלולרי ביד....

הלוואי עליי

הלוואי עלי שאמא שלי הייתה רושמת לי מכתב כזה שהתגייסתי, אז הכול היה נראה אחרת כול הכבוד באמת ישר כוח

איזה מכתב מרגש ונוגע../images/Emo140.gif

בטוחה שהבת שלך תנצור אותו לעד. אהבתי כל מילה! יופי MORY

רוני61

New member
מורי אני אכתוב לך כמו שכתבתי לעידן

בהצלחה, ושהבכי יוחלף לו בחיוך , תראי יהיה בסדר

poli55

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifבהצלחה לאמא ולבת../images/Emo8.gif

paulika

New member
חיבוק ממני

כל כך מבינה ומזדהה, היום יגמר ואחריו עוד יום שיצטרך להגמר ועוד אחד ועוד אחד. ומתרגלים... אני מאבדת קצת מליבי בכל פעם שהוא בא לקצרה הביתה ובמוצ"ש נוסע שוב. ומתגברים וממשיכים. ככה זה להיות אמא בישראל

מקטובי

New member
עזיבת הקן

אז ככה, היא עדיין לא עוזבת את הקן, שנית קרוב לוודאי שבימים הראשונים היא תחזור מיד. מה היא הולכת לעשות בצה"ל

paulika

New member
לא ממש צריך תיק כבד

לפחות מהנסיון הותיק שלי (3 וחצי חודשים...) הם באים הביתה ביום שישי הראשון אחרי הגיוס. רק אז צריך את התיק הגדול. הם גם מקבלים תיק גדול מהצבא ונכנס שם די הרבה. ושיהיה לילדה המון המון בהצלחה

judyb

New member
משהו קטן לתיק הגדול....

תוסיפו פנקסון קטן ועט לחיילת - כל השיעורים הנלמדים בטירונות נכנסים לשם, וזה ממש עוזר. בהצלחה, ג'ודי

למעלה