עוד ערב של כסאח.

עוד ערב של כסאח.

הם התחילו טיפול בשניידר, מתחילים אולי לקלוט מה בדיוק קורה. פנו למיקי, והתחילו להיפגש גם איתה. אך מה כל זה שווה? אם בבית הם עדיין ראש בראש איתו נכנסים בדיוק למקום העימות, במקום להתעקש על נושא נושא, מכניסים עוד כמה מכשולים בדרך. ובסוף אני נכנס איתם לעימות. לילה טוב.

כל ההתחלות קשות - הדרך רצופה

קשיים ומכשולים...ה
היא סבלנות
מחזקת את ידיכם - חזק את הוריך גם להם קשה
והכי חבק חזק את אחיך.

השגיא

New member
אח יקר

תרשה לי להציע משהו. ההורים הפסיקו להתעלם! הם בשניידר, נפגשים עם מיקי. עכשיו אולי כדאי לקחת קצת מרחק. לתת לזמן ולהנחיות של הרופאים והפסיכולוגים בשניידר לעשות את שלהם. לתת להורים את הזמן הדרוש להם לעכל את שינוי הפאזה שהם חייבים לעבור. מיקי מאוד מיומנת ונתנה לי בעבר הרבה עצות טובות. אני בטוחה שהיא תנחה את ההורים שלך טוב. יש דברים שרק הורים יכולים וצריכים להתמודד איתם. אתה אולי יכול להיות שם קצת מרחוק, להציע את אופצית האח הבוגר, זה חשוב מאוד. וזה אחר מלהיות הורה. אני יודעת שאתה רוצה את הטוב לאח שלך, אבל תראה, ההורים שלך גידלו אותך לא? ואתה תמיד מיוצג כאן כבחור איכפתי ואיכותי, אז כנראה הם לא לגמרי טועים, נכון? תן להם צ'אנס, לפעמים נדרש תהליך כדי להגיע למקום טוב. גלית

שגיא

זה בדיוק העניין, שבכל התקופה האחרונה, השתדלתי והצלחתי לא ממש להיות מעורב. אבל היום, הלחץ האישי שלי בשילוב עם הבלאגן שהיה בבית, לא יכלתי שלא להתערב. מקווה שהם אכן יקשיבו לעצות, לפני שיתיאשו עקב העניין הכספי או עקב הרמת יידים שתחמיר את המצב. תודה

אח של כוכב!!!!!!

אני לא יודע מה אתה עוסק בחייך.סטודנט /חייל? אולי אפשר לשקול אפשרות שתישן מחוץ לבית ואז הלחץ האישי שלך יוקל!!! אולי המצב ישתנה לטובה כשיראו שאין להם ברירה אלא להסתדר בכוחות עצמם. לגבי הנושא הכספי של הטיפולים הפסיכולוגים.אין מה לעשות זה לא כלול בסל הבריאות וכולנו בוכים ומשלמים אבל בסופו של דבר המאמץ משתלם.שניידר היא עדיין ביה"ח ציבורי והמחירים שנגבים שם מאושרים על ידי משרד הבריאות.קח בחשבון שטיפול במסגרת פרטית עולה בין 250-350 ש"ח לפגישה. הטיפול בחוץ יקר ויש סיכוי שלא יהיה אפקטיבי כי רק מי שמבין את רזי הלקות כמו שצריך מסוגל לטפל בזה. לפי דעתי זה לא מספיק לדעת על הלקות רק מספרי האוניברסיטה שלמדו בתהליך הסמכתם. פה באמת נאמר אין חכם כבעל נסיון ותאמין שלפעמים נסיון ההורים עולה על נסיונם של אנשי המקצוע. שיהיה לכם בהצלחה משה

הרמת ידיים!!!!!

אני חושב שהרמת ידיים זה סימן של חולשה. על ההורים לדעת לעצור את עצמם ובוודאי שלא לאבד את העשתונות מול הילד!!!! משה

למעלה