עוד עצומה לשחרורו גלעד שליט - היום לשר-הבטחון

עוד עצומה לשחרורו גלעד שליט - היום לשר-הבטחון

בחדשות קול-ישראל שודר הבוקר (יום א' 17.5.2009) כמה פעמים: אנשי מילואים יגישו לברק עצומה הדורשת לפעול לשחרור שליט על העצומה חתומים 600 אנשי מילואים, נערים לקראת גיוס ובני משפחות של חיילים. אנשי מילואים ייפגשו אחר הצהריים (יום א' 17.5.2009) עם שר הבטחון ברק ויגישו לו עצומה הדורשת לפעול מיד לשחרורו של גלעד שליט. על העצומה חתומים שש מאות אנשי מילואים, נערים לקראת גיוס ובני משפחות של חיילים. כתבנו שי זילבר מציין כי עצומה דומה הוגשה בשעתה לראש הממשלה אולמרט. 11:24 17.05.09

LMD

New member
זה פשוט מדהים

שבישראל צריך לעשות הרבה דברים רק כדי שהממשלה תעשה את מה שצריך כדי לשחרר את שליט. קשה לי להאמין שמדינה אחרת הייתה נותנת לחייל שלה להיות בשבי כל כך הרבה זמן.המצב הזה מאוד מעצבן וגורם לי להתבייש במדינה הזו ואני לא אופתע עם גלדע יתבע את המדינה לאחר שישוחרר שהפקירה אותו כל כך הרבה זמן וגרמה לו נזק שאף אחד לא יוכל לתקן.

יונה1

New member
זה פשוט מדהים

שאתה לא יודע שחיילי צה"ל נרקבו בעבר בשבי גם ארבע שנים, ובמקרה של אסירי "עסק הביש" אף יותר מעשר שנים. נכון שצריך לעשות כדבריך "הרבה דברים רק כדי שהממשלה תעשה את מה שצריך", ולפיכך מאד מאד חבל שלא עושים.

LMD

New member
זה רק מחזק את מה שאני אומר

הממשלה בישראל אדישה ומפיקרה הת חייליה הרבה שנים לפני שהם משוחררים לבסוף. בושה שאלו הממשלות בישראל.זה גורם להרבה אנשים להבין שלא שווה להתגייס לצבא כי אם תיפול בשבי יעבור הרבה מאוד זמן עד שתשוחרר ובנוסף אתה מרגיש שאתה לא רוצה להגן על מדשינה כזו שמוכנה להפקיר את חייליה שנופלים בשבי.

יונה1

New member
אלה שלא רוצים להתגייס

כבר מוצאים סיבות הרבה יותר מקוריות מאלה שהצגת. אלא שמשום מה הם שוכחים שהם לא מתגייסים ל"יחידה לאבטחת אישים" ששומרת על שרי הממשלה, אלא לצבא ששומר על התחת שלהם ושל הוריהם.

למעלה