עוד על גלגל"צ

Rain Star

New member
דיייי שיסגרו כבר את התחנה הזאת.

אין לתחנת להיטים זכות קיום על חשבון משלם המיסים. בשביל זה קיימות תחנות כדוגמת רדיו תל אביב וכו'. לא יכול להיות במדינה מתוקנת שהתחנה הנשמעת ביותר היא תחנה שמחזיק הצבא ותחנה זו מצנזרת אומנים ישראליים ומשדרת בממוצע 70% שירים לועזיים. א' - בשביל זה שילמנו מיסים
בשביל תחנת להיטים שרובם לועזיים? יש מספיק תחנות להיטים שעושות אותו דבר. משלמים מיסים בשביל להחזיק תחנה איכותית שתתן במה לכל המוזיקה הישראלית. איזו סיבה יש לי לשלם עבור תחנה שתשמיע פופ לועזי (טוב ככל שיהיה, למרות שאני אישית לא מעריך את המוזיקה הזאת) כשאני יכול "לשלם" בשמיעת פרסומות מדי פעם ולהאזין לעשרות תחנות הלהיטים שבארצנו החביבה
ב' - באיזה מדינה מתוקנת צנזורה צבאית (או שיטת הפלייליסט של גלגלצ, אם לא הבנתם) מעצבת את דעת ההמונים על המוזיקה
אפל משהו... ג' - מכיוון שגלגלצ אינה תחנה למטרת רווח, אולי הגיע הזמן שיפסיקו למדוד שם רייטינג, הרי זה גם ככה לא משנה כמה מאזינים יש להם. ד' - שהוא סיכום שכזה... אם גלגלצ רוצה להישאר תחנת להיטים שכמעט 3/4 מהמוזיקה שהיא משמיעה היא לועזית, שתממן את עצמה כמו כל תחנה אחרת שחפצה לעשות כך. אם גלגלצ היא תחנה של צבא ההגנה לישראל, שתפסיק לצנזר את רוב האומנים הישראליים ולהשמיע רוני אול-דיי-לונג. ואם הרייטינג לא חשוב, אז בכלל, שיתחילו להשמיע עוד כמה אומנים. לטעמי האישי הם איכותיים יותר, לטעמם של אחרים לא. אז נסכם את זה בכך שתופסק שיטת הפלייליסט, גלגלצ תעבור לשדר כמעט ורק מוזיקה בעברית, ותפסיק לצנזר אומנים ויצירות. (למה לצנזר? כי למי שלא ידע, שיר שלא נכנס לרשימת הפלייליסט השבועית המצומצמת מאוד, אסור להשמעה בתחנה, ולא משנה מה רצונו של העורך המוזיקלי של התוכנית. וכמו שהעירה מישהי בפורום וואי נט, לשים נירוונה, מיד אחר כך שרית חדד, אז אביב גפן ואז מושיק עפיה, זה לא עריכה מוזיקלית, זה רנדום על הפלייליסט.) ולסיום אחרון - בסופו של דבר הוכח כי גלגלצ לא מעצבת את דעת ההמונים עד כדי כך, כלומר- אין קשר בין כמות ההשמעות בגלגלצ לבין מכירת הדיסקים, ובכל זאת, בתחנה שבאה על חשבון משלם המיסים הישראלי, מן הראוי לתת במה לכל סוגי המוזיקה הישראליים. ומכיוון שגם אני לא חף מהעדפות מוזיקליות - אם אפשר באותה נשימה, לפתוח תחנה שתשדר אך ורק מוזיקה מזרחית (או פוליטיקלי קורקט - ים תיכונית) כי אין מה לעשות, אני לא אסבול את עפיה והם לא יסבלו את אלג'יר, ברי ונטאשה. אין מה לעשות, הגיע הזמן לעשות את ההפרדה הזאת, וכל אחד ישמע את מה שהוא רוצה. אגב, אני לא מאזין לגלגלצ, לא מסוגל. הבעיה היחידה שלי עם התחנה היא לא עצם קיומה, אלא עצם קיומה על חשבוני. יום טוב ומלא מחשבות על סגירת גלגלצ

RozeMary

New member
וואוווו מרון מה קורה לך

גלגל"צ שמים שירים טובים בהחלט אמנם יש להם פלייסיט קבועה שלא נותנת הזמדנות לאנשים חדשים לשהמע או ישנים.. אבל היא בדר"כ טובה. לפעמים גם יש יציאות של שירים טובים במיוחד בסופשבוע.. כיף לקום עם גלגל"צ והיא התחנה היותר טובה שיש היום ברדיו. מסכימה אית ך לגבי הפסקת שיטת הפלייליסט.אבל מי שואל אותנו? מרוןןן תפגרן קצת למרותת... צא מתוך נקודת שדרן?
חחחחח....לא לסגור את גלגל"צ.!

אוקיי

נתת שמה נקודת מבט אישית שזה בסדר, לא מסכימה איתך אבל סבבה. עם זאת, להגיד שזו התחנה הטובה יותר שיש היום ברדיו זה לא מחובר בכלל. תחנה לא יכולה להיות טובה, מבחינת איכות, אם כל מה שמשמיעים בה כל הזמן זה רשימה אחת של שירים. עורך לא יכול לעשות תכנית טובה באמת כשיש עליו צנזורה. ויותר מזה תחנה שלמה לא יכולה להיות איכותית- כשכל התכניות בה הן אותו דבר מוסיקלית, כי לכל התכניות בה יש רשימה אחת שהם משדרים. זה כמו.... כמו לקנות נעלים בתחנה המרכזית החדשה. יש שמה כמה חנויות נעליים, אבל (אם נעזוב את העובדה שהן דוחות) כל חנויות הנעליים קונות אותן מאותו ספק, בגלל זה אין לך טעם להיכנס ליותר מחנות אחת (שוב, במידה ומשום מה החלטת להגיע לשם בכל זאת...-תעשי את האנלוגיות שלך עם הרדיו, כן...), ז"א יכול להיות שבעל חנות אחת קנה מהספק הזה פחות זוג שלא מצא חן בעיניו, עוד זוג שכן מצא חן בעיניו. אבל כל הנעליים בשורה התחתונה-אותו הדבר. ככה התכניות בגלגל"צ. עכשיו גם אם את אוהבת את הסוג הזה של המוסיקה, גם אני אוהבת אותה לפעמים, ואני יכולה לכבד אותה, אבל כשזה כל הזמן אותו הדבר.... חוץ מזה אין מה לפרגן למרות. מרות, ככל שזה נוגע למוסיקה, היא מיותרת לחלוטין.

Rain Star

New member
את מדברת פה על טעם אישי,

אני מדבר על זה שגלגלצ לא עומדת במטרה לשמה היא קיימת. את אוהבת את השידורים של גלגלצ? זכותך המלאה. נשגב מבינתי לדעת מה ההבדל הגדול בינה לבין 102FM, אבל זה לא שייך כרגע. לגלגלצ יש זכות להתקיים כתחנת להיטים שמממנת את עצמה. ברגע שהיא תחנה שממומנת מכספי ציבור היא מחוייבת לתת חשיפה לכלל הציבור והיא לא עושה את זה. אם גלגלצ הייתה ממומנת מכספים שהם לא שלי בחיים לא הייתי בא אליהם בטענות, הם עושים עבודה מצוינת כתחנת להיטים מרגיזים ונטחנים, ש90% מהם מבחינתי הם זבל, (ו90% ממה שאני מגדיר גאונות אחרים יגדירו זבל), אבל הם לא ייועדו להיות כאלה. אני לא רוצה תחנת להיטים זולים שלא נותנת במה ליצירה מקומית שמתקיימת על חשבוני. ומה איתך

Rain Star

New member
אביב גפן הוא אדם מאוד קטן.

מאוד מאוהב בעצמו, מאוד טיפש, מאוד שקרן. מאוד עצוב

A N I g M A

New member
ואח"כ אומרים שהילדים שלנו מכורים

לקולה... =] גרר ברר אין לי סיכוי לאסוף אפילו דציבל קטן.

עצה

לכי למיכלי מיחזור של הבקבוקים. שיטוט של רבע שעה עם חברה שלי ברעננה במיכלים כאלה הניב לנו 25 פקקים ולא הוצאנו שקל על קולה
ככה עשינו גם שנה שעברה והיו לנו המוני דציבלים...

שמעו,

מוזר שכשגלגלצ חרשו על השיר 'ימים טובים' של נמרוד לב הוא לא התלונן... לא סתם התחנה הזו מצליחה ויש עוד כמה תחנות ככה שאף אחד לא הכריח אתכם לשמוע אותה
לדעתי זו תחנה מעולה.

למעלה