עוד עליית מדרגה...

Thats

New member
עוד עליית מדרגה...

אט אט אנו עולים כולנו במדרגות. המדרגות המובילות השמיימה... הפלשתינאים ירו טיל לאו על שיירה אזרחית ברצועה, טנק שבא לחלצם עלה על מטען רב עוצמה. הרוג ופצועים קשים. האם פואד תכנן להחזיר לעבודה איזה כמה אלפי פלשתינאים? האם פואד תכנן לאפשר לאלפי בני משפחות שאהידים לבקר במכה? מעין פרס תנחומים? בכל אופן, הבניינים ההרוסים של המפקדות הפלשתינאיות ירעדו הלילה שוב עת ירד עליהם עוד פעם ´זעמו הנורא´ של פואד. Thats all folks

אלעד2

New member
לפי דבקה הלאו נורה על הטנק

מסתבר מאוד שכן קשה לי להאמין שמטען גרם לפגיעה קשה בטנק. שיקום שמאלני אחד ויאמר שאם הוא היה יודע בשעת חתימת הסכםם אוסלו שזה מה שיהיה הוא היה בכ"ז תומך במהלך. אז למה לעזאזל אין מנהיג שמאלני אחד- אחד! - שקם והודה: ט ע י נ ו

נ ע ם

New member
לא נראה לי שזה לאו

לאו לא שוה הרבה קטן על מרכבה ובקשר ללמה אף פוליטקאי לא קם ואומר טעינו הסיבה היא פשוטה יש דבר כזה שנקרא יושר אינטלקטואלי והמושג הזה פשוט לא קיים לגבי פוליטיקאים - וגם סתם יושר לא ממש קיים במדינה מתוקנת שמעון פרס כבר מזמן היה כפות בחליפת משוגעים באיזה מוסד (והוא בהחלט עונה על ההגדרה מסוכן לסביבה) ושם מבחינתי הוא יכול לצעוק את כל המנטרות החולניות שלו -מזרח תיכון חדש - או הנה היה שקט כבר 45 שניות בואו ניתן להם איזה מדינה על 480 אחוז מהשטח הבחור דפוק לחלוטין קברנו ב15 חודשים האחרונים 270 אנשים בגללו ולא אכפת לו בגרוש באמת נשבר לי מהדפוק הזה

אבו-דני

New member
מה הקישקוש הזה? עליית מדרגה...

----- נסיעה מהירה במעלית, זו ההגדרה

למעלה