עוד עזרה..

tuty fruty

New member
עוד עזרה..

מה הייתם עושים במקרה וחניך שלכם היה עם דלקת ריאות בבית חולים ? אני אישית הלכתי לבית שלו (כי הוא חזר הבייתה לישון בבית( עם המדבית ועם עוד מדריכה שקוראים לה מיכל והיא הצטרפה אלינו לפורום עכשיו... מה אתם הייתם עושים?? חוץ מזה שגם תענו למה ששאלתי אתכם מקודם בקשר לפעולה..

go golan go

New member
קודם כל- באיזה כיתה הוא?

אם את מדריכה ילדים קטנים, את יכולה לעשות איתם בפעולה משהו בשבילו. ברכות כאלו. זה יכול להיות נחמד. (ואז זה מכסה לך גם חלק מזמן הפעולה שאת לא יודעת מה לעשות בה...) אם זה ילדים גדולים, אז... אין לי רעיון.... אבל זה שביקרת אותו זה טוב.

tuty fruty

New member
הם בכיתה ח'

ועכשיו הוא כבר יצא מבית החולים אבל לפי מה שהבנתי אף אחד מהחניכים לא ביקר אותו אז עדיין חשבתי לעשות משהו בנידון כי הוא עדיין חלק מהקבוצה ותודה על העזרה..

kedeman

New member
את עדיין יכולה להכין לו משהו עם הקב

קבוצה.. אם הם ישתפו פעולה זה יכול להיות משהו מגניב תמונה קבוצתית או ציור ענק או משהו כזה

אז ככה,

הייתי הולכת אליו, זה דבר ראשון. אם הוא יכול לקבל הרבה מבקרים אז גם הייתי מארגנת את הקבוצה ללכת לבית שלו או לבי"ח ומארגנת איזה מתנה סימלית שידע שכולם תומכים בו או משהו להעביר לו קצת את השעות לבד.

Hilaloosh

New member
את יכולה אולי בפעולה

יחד עם החניכים להכין שלט גדול "החלמה מהירה" או משו כזה... או שכל כמה ילדים יכינו שלט... ואז להצטלם עם זה ולפתח והביא לו את התמונה.... ואז זה גם משו לעשות בפעולה וגם זה דיי יפה.....

למעלה