עוד עזרה קטנה.. ודחופה

עוד עזרה קטנה.. ודחופה

מביאים לי מארה"ב מחשב עכשיו אני צריך להחליט מחר עד הצהרים... ואני מתלבט קשות נסגרתי על 3 דגמים הייתי שמחח עם הייתם אומרים לי מה מהם עדיף... הדגם הראשון - של dell EJB2TJ5R והוא rb מהאתר שלהם הדגם הרביעי שעולה 1029 דולר עוד 2 דגמים הם של סוני הדגם הראשון והדגם השני (אשמח עם תציצו.. ) אני ממש לא יודע מה להחליט... ואולי יש שם באחד האתרים משהו יותר מעניין בסביבות ה 1000 1100 דולר.. אני לא ממש מבין בזה ושיגעו אותי תודה רבה רבה לכל העוזרים זה ממש ממש דחוף

תיקון להודעה שלי למעלה

היתה לי טעות בקישורים בהודעה למעלה אל תתיחסו אני ירשום מחדש הכל.. מביאים לי מארה"ב מחשב עכשיו אני צריך להחליט מחר עד הצהרים... ואני מתלבט קשות נסגרתי על 3 דגמים הייתי שמחח עם הייתם אומרים לי מה מהם עדיף... הדגם הראשון!! - של dell EJB2TJ5R והוא rb מהאתר שלהם הדגם הרביעי שעולה 1029 דולר עוד 2 דגמים הם של סוני הראשון - וזה הדגם השני (אשמח עם תציצו.. ) אני ממש לא יודע מה להחליט... ואולי יש שם באחד האתרים משהו יותר מעניין בסביבות ה 1000 1100 דולר.. אני לא ממש מבין בזה ושיגעו אותי תודה רבה רבה לכל העוזרים זה ממש ממש דחוף

יאיר B

New member
קודם כל:

למה אתה רוצה את המחשבים הללו? מה תעשה בהם? (אמרת משרד, אתה בטוח שרק זה?) 2. נושא השירות והאחריות: בארץ יש בעיה גדולה עם מחשבים של סוני (כי אין יבוא סדיר שלהם לאר., ישפאר לא מטפלת במחשבים). לדעתי כדאי לקחת בחשבון. תבדוק גם את הנושא מול דל ישראל (או מי שנותן שירות לדל בארץ). כבר כתבתי לך על זה... 3. תוסיף למחיר גם עברית למקשים (כ-200 ש"ח לצריבה...).

ליאיר...

כי ברמה של המחשבים האלה אני לא יביא שוב דבר דומה לזה בארץ... ואם יש לי הזדמנות להביא מחשב טוב במחיר סביר לא עדיף..... האחריות פחות מדאיגה אותי כי גם ככה נותנים שנה בד"כ.... וגם חריטה לא לחוץ... השאלה עם הם ברמה והמחיר שלהם טוב? או שעדיף להביא את מה שאמרתי לך .. ה - ibm?

יאיר B

New member
זה נכון שבחו"ל המחשבים יותר זולים.

אבל זה סיכון שאתה לוקח. אם יתקלקל לך משהו במחשב - הוא יהפוך למשקולת לניירות (נייד זה לא ניח שכל ילד בן 14 יכול לתקן, צריך חלפים מקוריים ומתאימים). יש פה הרבה עניין של מזל. רוב התקלות הכבדות מתרחשות בשנה הראשונה של המחשב. לי התקלקל ספק אחרי שלושה חודשים. אם לא היתה לי אחריות (כי קניתי בארץ), הייתי צריך לקנות חדש (כ-500 ש"ח לספק מקורי, לדגם שלי אין לא מקורי). לשיקולך... הקישור למחשב של DELL נותן דף עם יותר מ-500 מחשבים... הסוני, שניהם טובים (לעבודה משרדית בוודאות הם יתאימו). ל-IBM יש אחריות בינלאומת שתקפה גם בישראל.

רק עוד דבר קטן

אוקי שיכנעת אותי עכשיו רק ההתלבטות שלי היא .. לגבי הדל כי הנתונים שלו נראים לי ממש מוזרים בשביל המחיר שלו... למרות שהוא rb וזה ישירות מהחברה.. אני ירשום את הנתונים כי בלינק זה מביא להרבה מחשבים.. וזה ממש חשוב לי כי גם ה ibm הוא rb . הנתונים של הדל הם.. Operating System Genuine Windows XP Home -------------------------------------------------------------------------------- Memory 1 GB DDR2 SDRAM 533MHz (1 DIMMs) -------------------------------------------------------------------------------- Floppy Drive 1.44 MB Floppy Disk Drive -------------------------------------------------------------------------------- Hard Disk Drive 100 GB EIDE Hard Drive (5400 RPM) -------------------------------------------------------------------------------- Modem Internal 56Kbps. Modem -------------------------------------------------------------------------------- Certified Refurbished Certified Refurbished -------------------------------------------------------------------------------- Base Latitude D510 Notebook: Intel Pentium M Processor 740 (1.73GHz) w/ 15.0 XGA Display -------------------------------------------------------------------------------- Media Bay 8x DVD +/- RW w/dbl layer write capability -------------------------------------------------------------------------------- Network Interface Card 1370 Wireless Card -------------------------------------------------------------------------------- NoteBook Screen 15 inch XGA Notebook Screen רציתי לגבי הנתונים לדעת אם יש שם אינטרנט אלחוטי וכרטיס רשת.. כי לא ראיתי עם כן או לא ממש ממש תודה לכם על העזרה זה חשוב מאוד..

ראית את הנתונים

של הדל? האם הם טובים כי ניראים לי קצת חריגים gb 100 1024 ram נראה לי קצת חריג ההתלבטות עכשיו היא בין הדל ל- t40 חוץ מעניין האחריות אני מתכוון מה מהם יותר חזק ויותר טוב.. כי שניהם rb השאלה מבינהם מה היית בוחר מבחינת נתונים...

יאיר B

New member
לפי מה שכתבת, יש לו כרטיס רשת

1370 Wireless Card המונח Wireless מתייחס לרשת אלחוטית. מכאן שנראה לי שיש לו כרטיס רשת (את המספר 1370 אני לא מכיר, אולי מישהו אחר ידע להגיד מה זה אומר). גם הוא מבחינת מפרט טוב מאוד, לעבודה משרדית יספיק בהחלט.

או קי תודה רבה

תודה על העזרה נראה לי שאני ילך על ה t40 נקווה שישמש אותי ולא יהיו בעיות.. בכל זאת אם לישהו פה יש תגובה על השרשור ודעה נוספת אשמח לשמוע ... תודה רבה רבה יאיר עזרת לי מאוד...

יאיר B

New member
אני לא מאמין. יכול להיות שיש סיומות

שיחודיות לישראל, אבל שם הדגם הכללי צריך להיות אותו דבר בכל העולם (למשל DV5100 כשם כללי ויש תתי דגמים, יכול להיות ששם יהיה שינוי).

מתרחקת

New member
אז

איך אני אוכל לזהות את זה? כי אני לא מוצאת את הדגם שלי בשום מקום שם.. dv5131eu

יאיר B

New member
eu זה אירופה. בארה"ב לא ימכרו אותו.

מסתבר שהדגם הזה אכן לא נמכר בארה"ב
אבל אני בטוח שיש להם דגם זהה, אבל עם שם אחר. אם את רוצה לעשות השוואה, כנראה שתאלצי להתקשר עם השירות של HP בארץ (אני לא מכיר אתר שמשווה בין דגמים). זה מוזר כי ב-IBM למשל, R50 זה דגם שקיים בכל העולם (ורק הסיומת משתנה ממדינה למדינה).

Y. Welis

New member
זהו דגם משנה של Pavilion dv5100

כל מה שרלוונטי אל הדגם הראשי, רלוונטי גם אליו.

hoonda

New member
VAIO

מניסיון תלך על הדגם הראשון של הסוני. אל תתקרב לא לDELL ולא לHP. היו לי שלושה מחשבים ניידים של HP ואת שלושתם מכרתי בפחות מחצי מחיר ועוד בנס. HP זה החברה הכי אבל הכי גרועה למחשבים ניידים (גם אם לא התכוונת לקנות, אל תחשוב על הכיוון הזה) לעומת זאת , סדרת הVAIO של סוני היא בעלת עיצוב מרהיב ואיכות ללא פשרות, אם כי רבים האנשים בפורומים בחו"ל שמתלוננים על עדינות יתר שיש לVAIO והוא נוטה להתקלקל מהר, שלא לדבר אם הוא נפל לך לרצפה אז אכלת אותה. ועוד דבר - שתצטרך לרכוש הרחבת אחריות ל3 שנים שתעלה לך יותר מ1000 שקל, אבל לדעתי לא צריך להכנס להתחשבנויות וסקרים והשוואות - הVAIO פשוט לוקח!!! הוא המחשב הכי מרהיב והכי מהנה שאפשר לקנות! בין אם מדובר בדגמים עם המסך הגדול או דגמים קטנטנים ששוקלים 1.4 קילו... פשוט איכות כמה רמות מעל כולם.

יאיר B

New member
איפה קונים הרחבת אחריות לסוני ואיו,

במיוחד לכאלה שהגיעו מחו"ל?

למעלה