עוד עזרה בלימודים

The West Star

New member
עוד עזרה בלימודים

והפעם: פרוייקט באנגלית שיש לי, ובו אני צריך לדבר על השפעת הMedia על הרוק [לא בהכרח רוק מתקדם] ואני רוצה לדבר על איך תחנות מוזיקה וכד' הפילו את הרוק האומנותי והזרמים החופשיים וכד'. אז אני צריך כמה אתרים, מצאתי כמה עמודים באתר של ברייטמן אבל אני צריך יותר [ובאנגלית גם] תודה רבה.

The West Star

New member
י', פרוייקט באנגלית שהוא

משהו כמו 40% מאיזו יחדיה באנגלית. לא מבין בזה.

The Cabana Boy

New member
זה ממש טוב לך

אני רק בח' וט' הייתי עושה דברים כאלה (כמו הרצאות/דף) על הנושאים שאני אוהב. כיום, בכיתה י', אין לי שום אפשרות, לא נותנים לנו כאלה דברים.

RedCherry

New member
דווקא גם אצלי בבצפר

(ואני בכיתה י') נתנו לנו לעות פרוייקט באנגלית על מה שאנחנו רוצים (נאי עשיתי על רוק מתקדם, דרך אגב).

ronicohenroni

New member
כמה יחידות?

כי את הפרוייקט שלי באנגלית הייתי צריך לעשות בקבוצות (אני בי"ב)

RedCherry

New member
זה אכן היה פרוייקט בקבוצות

או לפחות בזוגות (אני עבדתי בזוג). ואני בדוברי אנגלית, שזה כמו חמש יחידות (עם אפשרות ל-7 עם תרגום) רק שמסיימים את הבגרות בי"א במקום בי"ב.

zamibc

New member
איזה כיף... אותנו חייבו לעשות על ספ

ספר... למרות שלא היה נורא, עשיתי על חוות החיות. אגב אצלנו מסיימים בדוברי אנגלית את הבגרות בי' (עשיתי את זה שנה שעברה)

RedCherry

New member
הלוואי בי'

אבל לא נותנים לי... (אין לי סיבה מספיק טובה מסתבר) ואצלנו קראנו את חוות החיות בכיתה, אחלה ספר דרך אגב.

The West Star

New member
טוב, נגמר.

לא מצאתי מספיק מקורות מידע, אז לא נתנו לי לעשות על זה. עברתי ל: "איך משפיעה תקשורת ההמונים על הפוליטיקה המודרנית בשנים האחרונות" בחיי.. תודה לכולם בכל מקרה.

למעלה