עוד עדכון קטנטן!

mondani5

New member
עוד עדכון קטנטן!

שיר פשוט החליטה להוציא 4 שיניים קדמיות (סה"כ 6)כדי להתחרות עם ירדן המתוק,(עדין משיג אותה). רון נשארה עם שתיים. מה עם ליבי ? ,עד כמה שזכור לי עדין מחביאה את השיניים.

בנדה1

New member
../images/Emo10.gif השן ה 8 עושה צרות....

הוצאת השן מלווה בכאבים וחום, ואני מלאת רגשי אשם, לא יודעת למה לא אני בראתי את השיניים... נתתי אקומלי, החום ירד ומצב הרוח עלה אבל אח"כ שוב הרגיש לא טוב. עכשיו הוא התעורר אני הולכת לראות מה איתו. לילה טוב.

אמא בנדה יקרה !!!

מתוך ניסיון כואב שהיה לנו.... לשמור את התמונות לא רק על המחשב אלא גם בדיסק או איפה שרק אפשר.... לנו נדפק המחשב יום בהיר אחד ללא הודעה מוקדמת..וכל התמונות ...הלכו פארש.. אז ... אני מתסכלת על ירדן ובוהה ....הוא יפיוף אמיתי... מעיין שלי שהיום בת 13 היתה גם כזו..עיניים ענקיות כחולות ופני ירח .. היום העיניים שלה ירוקות.. וכשאתם בעניני שיניים עכשיו זה מזכיר לי שאת השן הראשונה של מעיין לא אני גיליתי....אלא הגננת בפעוטון...קיבלתי פתק הביתה... למעיין צומחת שן בצד...למטה...הילדה פשוט לא עברה את זה קשה..ואני לא חיפשתי שיניים... אז תעברו את זה הכי קל שאפשר.. שתהיה אחלה שבת

לדעתי שיניים זה באג../images/Emo6.gif

בבריאה שלנו. כואב שהן יוצאות , כואב כאשר יש חורים ואי אפשר להסתדר בלעדיהן. ממש סיוט. לירין כל שן היתה קריעת ים סוף. שלכל החמודים השיניים תהינה יותר ידידותיות. נשיקות

מירבי*

New member
לירון, את כל כך צודקת

הגדרת את זה נכון מאוד, רק צרות יש איתן עם השיניים האלה...

מירבי*

New member
לליבי יש כבר 4 שיניים

2 למעלה ו-2 למטה, היא נראית כמו שפן מתוק... מחר אני מכניסה אותה לפעוטון, הבטן מתהפכת לי כבר הרבה זמן מהמחשבה על זה אבל אין ברירה, היא כבר זקוקה לגירויים נוספים, אמא שלי כבר לא מספיקה לה... אהיה איתה קצת בבוקר ואראה איך היא מסתגלת... אני מאוד שקטה בקשר לגן הזה, זו תינוקיה ששייכת לגן ילדים של החברה הכי טובה שלי, אני רגועה לגמרי ויודעת שהיא תקבל שם את הטיפול הטוב ביותר, שי-לי אגב, היתה באותו גן כשהיתה בגילה. שבוע טוב לכולם

mondani5

New member
מזל טוב !

מצויין שמוציאים שיניים בגיל יחסית מאוחר ,השיניים יותר בריאות וקל יותר לילד. לגבי פעוטון שיהיה לכל המשפחה קל ,אני כעיקרון משאירה אצל מטפלת עד גיל 3 ,למרות שיש דיעות מנוגדות לדיעה שלי. גם לילך הלכה לגן בגיל 3 ומאובחנת כמחוננת,בגן הן נדבקות מכל אוויר נושם ולהתמודד ל הזמן עם החום המתיש העדפה שלי אצל מטפלת. נשיקות לליבי,היא מאד חברותית ואין סיבה שלא תתאקלם.

בנדה1

New member
וואו, בהצלחה לליבי ../images/Emo151.gif

כמה מרגש... אנחנו ערים אחרי 40.3 מעלות ואקמולי יש פתאום מצב רוח לשחק....

בהצלחה במעון ../images/Emo24.gif

שיעבור היום הראשון בקלות גם לאמא וגם לליבי החמודה. לפי מה שראיתי היא תסתדר ואם יצליחו להתאפק מלאכול אותה אז היא תחזור הביתה. נשיקות

מירבי*

New member
היה נפלא../images/Emo41.gif

הבאתי אותה לגן ב-8 וחצי בבוקר, היו לי פרפרים אמיתיים בבטן,שאלתי את עצמי המון פעמים אם זה נכון, אם היא לא קטנה מדי, אם אני לא עושה לה עוול...החששות התפוגגו כשהגענו לגן, הכנסתי אותה לכיתה שבה יש ילדים מקבוצת הגיל שלה, תוך שתי דקות היא שכחה מקיומי ויצאה במסע לחקר הצעצועים החדשים, נשארתי איתה שעה ואז הלכתי לשעה, כמובן שצלצלתי לשאול מה שלומה והמטפלת אמרה לי שהיא משחקת אוכלת ומדי פעם קוראת אמא, כשהיגעתי לגן והיא ראתה אותי היא פרצה בבכי, נשארתי איתה שם עוד חצי שעה. לסיכום, זה נראה בסדר גמור, אני מניחה שעוד יהיה בכי, כשהיא תבין שזה לא ביקור אלא סידור קבוע, אולי היא תגיב אחרת..

mosheforhelp

New member
מירב עשית נכון וליבי שלך שכול כך

רוצה לדעת וחוקרת פשוט זקוקה לשלב הזה של חברים ועולם חדש
הבכי הוא הסימן הכי נורמלי שיש, שהרי אין כמו אמא בעולם חוץ מאבא.........
כך אומרת יובל בכול פעם שאני אומרת שאין אהבה בעולם כמו אהבה של אמא.........טוב במקרה שלה זה נכון
וחוץ מזה שאת יודעת שליבי תקבל יחס של מלכה ............
היום אני יודעת כמה חשוב לילדים להתנסות ואפילו לחוות תיסכולים מסיומים שיש בחוץ, למשל צריך לחכות
ולא מיד נענים לרצונותיו
וכו' הכול מכול תורם, גם הקשיים לעיצוב האופי בהמשך ........
אז חמודה שלי יהיה בסדר
אני אוהבת את הדרך שלך
ואת ראויה לשבח שהרי את כול כך ראלית ןהאינטואיציות שלך בריאות
למרות שאולי מצפים ממך אחרת
בגלל כול הקושי שהיה לך עם הבנות אבל את גדולה מהחיים וראויה לכול מילה טובה

למעלה